Print blauw iris bijzondere kleurrijke k

 DE ZOMER IS BINNEN  
 Nieuwe collectie 


 

 Het is nu belangrijker dan ooit dat je geniet van alle kleine momenten in het leven. 
 Geniet van bijzondere en originele mode en laat je inspireren door mooie kleuren en kleurrijke   printen. 
Wordt blij van kleding waar je je fijn in voelt en zo'n geluksmoment begint al bij ons in de   winkel. Samen met jou zorgen wij er voor dat we mooie creaties selecteren die passen bij jou zodat   jij je fijn en mooi voelt en kan stralen in jouw omgeving.  
 


 Maak een gratis stylingafspraak en kom onze creaties bekijken in de winkel. 

 KLEDING OM VAN TE HOUDEN 

Bijzondere en kleurrijke creaties

Selecteer elke dag een nieuwe creatie waarin jij kan stralen en waarin jij jezelf mag laten zien.

W&G designs staat voor exclusief. Wij kiezen bewust voor een kleinschalig en persoonlijk concept zonder filialen en massaproducties. Daarom hebben wij 1 winkel en zijn er van onze creaties maar enkele stuks gemaakt. 

Elke creatie van W&G is bijzonder. Gemaakt met oog voor detail en uiteraard in mooie stoffen. De creaties zijn alleen in onze winkel verkrijgbaar waardoor u echt iets bijzonders heeft.

 BESTSELLERS 

Musthaves voor de zomer

Selecteer elke dag een nieuwe creatie waarin jij kan stralen en waarin jij jezelf mag laten zien.

W&G designs staat voor kleur. Wij vinden dat het Nederlandse straatbeeld kleurrijker mag en dat willen wij graag beïnvloeden. Daarom heeft elke collectie, ongeacht het seizoen of jaargetijde, veel kleur en uitgesproken printen.

 

Elke creatie van W&G is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat u kunt kiezen wat u mooi vindt. Samen met u kijken wij wat het beste bij u past. U krijgt van ons advies zodat u onze creaties met veel plezier gaat dragen.

 ONS CONCEPT 

 Fair Trade kleding 

 

W&G designs staat voor slow fashion, fair trade en duurzaamheid. Onze doelstelling is consumenten kennis laten maken met eerlijke producten waar aandacht is besteed aan zowel de wensen van de consument als de arbeidsomstandigheden van de arbeiders en uiteraard onze planeet. 

Door onze Nederlandse productontwikkeling is er geen sprake van ‘’Bangladesh praktijken’’ met slechte arbeidsomstandigheden, dwangarbeid of kinderarbeid. Daarnaast vinden we het ook belangrijk om de Nederlandse economie te steunen.


Lees verder...

 DURF JEZELF TE LATEN ZIEN 

Modieuze en kleurrijke printen

Printen geven een extra uitgesproken en originele uitstraling aan uw outfit.

 

Kleding met print bevatten meerdere kleuren en zijn daarmee vaak oneindig te combineren met andere kledingstukken uit uw garderobe.

Gratis kledingadvies Utrecht kleuradvies mooie kleding exclusieve creaties leuk en origineel winkelen

 STYLINGDIENSTEN  
 Inspireer jezelf en anderen! 


 Maak een stylingafspraak 


 Lees verder... 

 Outfit 

 moeder van de bruid 

Hallo William en Glenn, Vanmiddag bij jullie geweest om me te oriënteren voor bovengenoemde outfit! Blij verrast ben ik geslaagd, mede door jullie geweldige, maar vooral eerlijke advies!

Ongedwongen sfeer, kopje thee erbij en tijd voor een praatje! Dit is zeker niet de laatste keer dat ik jullie zaak bezoek! Ook zal ik reclame maken voor jullie! Bedankt voor de gezellige middag!

 

Marij uit Nieuwegein

 Het is leuk om met jou over   straat te lopen 

William & Glenn, Zoals beloofd: De jurk was een super succes. Ik liep door Amsterdam onderweg naar de Berlage Beurs en werd op een opgegeven moment aangehouden. Een man zei: " wat een beeldschone jurk, van welk merk is dit? Prachtig! Andere reacties waren beeldschoon, mooi, sjiek. Mijn collega met wie ik meeliep zei; het is leuk om met jou over straat te lopen want je kreeg meerdere positieve reacties! Mijn man had het nog niet gezien en toen ik thuis kwam zei hij: Ohhh wat mooi, subtiel, sexy… waarop ik zei oh ja… Ja, zei mijn man prikkelend en tegelijk sjiek. Dus heren zeer geslaagd. Nogmaals dank! Hartelijke groet, Debby

 Goudeerlijk advies en 

 super origineel 

Shoppen bij William en Glenn is elke keer weer een feestje! Ik koop al mijn zakelijke kleding bij W&G.

 

Ze hebben fantastische zelfontworpen outfits voor elke denkbare gelegenheid. Elke keer kan ik met nieuwe kleding weer nieuwe combinaties maken met andere W&G kleding.

 

Oneindig combineren, goudeerlijk advies en super origineel! Ik heb echt iets bijzonders!

 

Inge uit Utrecht

blazer mooie kleuren bijzondere en kleurrijke kleding Utrecht originele creaties leuk winkelen en shoppen

 MAGAZINE  
 Quality time met jezelf is belangrijk 


 En dit is waarom 


 Lees verder... 

ebook met tips en advies garderobe kledingkast opruimen. Hoe doe je dat begeleiding door stylist en ontwerper Utrecht

 GIFTCARD  
 Een origineel cadeau 

 


Met de bijzondere creaties van W&G designs en styling wordt voor de kledingkast staan en een outfit  uitkiezen een feestje. En zo'n geluksmoment begint al bij ons in de winkel. De W&G cadeaubon is  een mooie manier om op weg geholpen te worden. Uiteraard adviseren wij, de ontwerpers van  W&G designs, u graag verder in ons stylingbureau zodat u met mooie creaties de winkel uit gaat. e winkel.