Bezoek

TIJDENS CORONA

PRIVATE SHOPPING EXPERIENCE

Onze nieuwe voorjaarscollectie is net uitgekomen. Desondanks hebben wij de komende tijd het streven dat we het aantal bezoekers zoveel mogelijk spreiden en verdelen over de verschillende openingstijden. We vragen klanten ook om bij voorkeur je bezoek van te voren te melden. Door de bezoekers te managen, kan iedereen prettig, rustig en veilig winkelen bij ons. Je hebt hierdoor in principe geen contact met andere winkelende mensen. We proberen zoveel mogelijk klanten een “Private Shopping Experience” te geven waarbij klanten de winkel helemaal voor zichzelf hebben.

 

Kortom: Zo wordt shoppen bij W&G nog exclusiever en luxer!

 CORONA UPDATE 

 Bezoek de winkel 

 

Komen de muren thuis op je af? Wil je er even uit? Wij zijn gewoon open en je kan bij ons veilig winkelen. We hebben verschillende maatregelen genomen in onze winkel zodat jij onze nieuwe creaties kan bewonderen en passen. 

Winkels mogen gewoon open zijn. Mensen mogen naar buiten om een boodschap te doen of een winkel te bezoeken. Als je niet ziek bent, ben je welkom in onze winkel. We hebben gelukkig een overzichtelijke winkel waar niet veel mensen tegelijkertijd aanwezig zijn. Dit is heel anders dan bij grote winkelketens die nu wel dicht zijn. Doordat wij kleinschalig zijn en overzichtelijk, hebben wij het voordeel dat de maatregelen daardoor makkelijker uit te voeren en te controleren zijn. Kortom: het is beter beheersbaar.

 VEILIG WINKELEN 

 Private Sections 

We hebben de winkel opgesplitst en verdeeld in ‘’Private Sections” zodat er voldoende ruimte en afstand is om veilig kleding te kunnen passen.

 

Het bovengedeelte van de winkel reserveren wij voor afspraken en mensen die hun bezoek van tevoren aangemeld hebben. Een partner van de passende klant kan aan tafel plaatsnemen. Verder is deze verdieping niet toegankelijk voor andere klanten.  Heb jij jezelf aangemeld? Dan krijg je de bovenverdieping voor jezelf.


Indien mensen spontaan of niet aangekondigd langskomen, kunnen zij in de paskamer van het beneden gedeelte van de winkel passen. De bovenverdieping van de winkel is voor hen niet toegankelijk. Op deze manier kunnen wij de afstand van 1,5 meter waarborgen zodat iedereen zich houdt aan de veiligheidsrichtlijnen van de RIVM. 

DEURBELEID

We hebben het streven om zoveel mogelijk op afspraak te werken zodat je als klant de winkel lekker voor jezelf hebt.

 

Kom je liever spontaan of onverwachts langs? Dan hanteren wij een deurbeleid om het maximumaantal klanten en bezoekers te limiteren. Mocht het te druk worden in de winkel dan verzoeken wij de onaangekondigde bezoekers op een later moment terug te komen of om een afspraak in te plannen. Op deze manier kunnen wij de veiligheid voor onze klanten en voor onszelf garanderen.

 BEZOEK DE WINKEL 

 Veilig betalen 

 

Je kan in onze winkel op verschillende manieren veilig betalen. De pinautomaat wordt dagelijks gereinigd via speciale instructies vanuit de bankwereld. Wil je liever niet de pinautomaat aanraken? Geen probleem. We sturen je dan een betalingsverzoek die je veilig met je eigen telefoon kan betalen. 

We wensen iedereen veel sterkte, wijsheid en kracht toe de komende tijd. Laat je niet gek maken door de media en laat je niet leiden door angst.

 

We zien je graag in onze winkel verschijnen. 

William & Glenn