1/9

Onderscheid uzelf van anderen

Persoonlijke presentatie

Onze klanten hebben persoonlijke raakvlakken met elkaar. Zij houden van exclusieve mode. Vaak hebben zij niet de tijd of de zin om te winkelen. Daarnaast vinden zij het belangrijk om zichzelf te onderscheiden door middel van kleding.

 

Veel van onze klanten willen zichzelf presenteren op een representatieve en onderscheidende 

wijze. Dit kan op verschillende manieren zoal een uitgesproken creatie qua ontwerp, een luxe stof, een uitgesproken print of een mooie kleur. Kortom het moet bijzonder en origineel zijn.

 

Binnen onze collecties houden wij rekening met verschillende type dames. Hierdoor ontstaat er een brede klantengroep. In ieder geval brengen wij veel kleur en daar moet u van houden. Loopt u voornamelijk in pasteltinten en zandkleuren dan zijn wij waarschijnlijk niet de juiste winkel voor u. Wilt u uzelf presenteren? Overkomen met kracht en ergens voor staan? Toegankelijk zijn door kleur en evengoed professioneel? Dan zijn wij de winkel voor u.

 

W&G - colorful creations

Onze klanten

Bent u op zoek naar exclusieve (zakelijke) kleding? Mooie uitgewerkte kleding waar niet iedereen in loopt? Bijzondere en representatieve kleding voor uw werk, congressen, seminars of presentaties? Mooie en verfijnde kleding voor een bruiloft of een feest? Of bent u gewoon iemand die van mode houdt? Dan spreekt onze collecties u waarschijnlijk aan! 

Wij kleden veel c
arrièrevrouwen in de zakenwereld die zichzelf willen onderscheiden van andere vrouwen binnen het bedrijfsleven. Deze powervrouwen bekleden vaak goede posities waarin persoonlijke presentatie erg belangrijk is en waarbij kleding een belangrijk element is in de functie. Vaak zijn deze vrouwen een inspiratiebron en een voorbeeld voor hun omgeving. Onze taak is om deze vrouwen te inspireren op het gebied van mode, kleuren en persoonlijke presentatie. Zo kunnen zij al hun aandacht richten op het geen waar zij goed in zijn.

 

Veel van onze klanten werken binnen de consultanty, de bankenwereld, ICT bedrijven en overheden zoals gemeenten, provincies en ministeries. Maar ook advocaten, zelfstandigen, sprekers, dames die veel moeten presenteren, officemanagers, CEO's, managers, gastvrouwen, directrices, modieuze huisvrouwen, 2e kamerleden, BN-ers.

 

Verschillende klanten komen ook met onze creaties in de media. Zij komen in het nieuws, staan op covers en artikels van vakbladen of magazines of komen voor in rankinglijsten zoals de top-100 corporate vrouwen. Ook kleden wij vrouwen die geselecteerd worden voor verkiezingen als topvrouw van het jaar.

 

Stel uw broekpak samen in diverse kleuren

Wordt toegankelijker voor uw omgeving door het dragen van kleur

Mooie kleding voor congressen, seminars of het geven van presentaties

Voor de moderne vrouw die zich durft te onderscheiden van anderen

Leeftijd

Uit onze ervaring zien wij dat de instapleeftijd ligt op ongeveer 28 jaar en dat dit doorgaat tot een hippe dame van 65.  Een grote groep bevind zich in de leeftijdscategorie 35 t/m 45 jaar. Daarnaast is er een tweede grote groep in de leeftijdscategorie van 46 t/m 55 jaar. Naast deze twee groepen zien wij uiteraard uitzonderingen. Het is het vanzelfsprekend dat er binnen onze collecties juiste keuzes worden gemaakt wat past bij het type persoon en de leeftijd.

Beroepen 

Bent u een modebewuste vrouw of heeft u een van deze onderstaande beroepen. Dan is de kans erg groot dat u aansluiting ziet bij onze collecties.

 

2e kamerlid, accountmanager, administrateur, administratief medewerker / medewerkster, adviseur / adviseuse, advocaat / advocate, 

afdelingshoofd, ambtenaar, arbeidsdeskundige, arts, auditor, baliemedewerker, bedrijfsarts, bedrijfseconoom, bedrijfsjurist, bedrijfskundige, bedrijfsleider, bedrijfsorganisatiedeskundige, beleidsadviseur, beleidsambtenaar, communicatieadviseur, consulent / consulente, 

consultant, controller, directeur, directiesecretaresse, docent, econoom, financieel adviseur, financieel medewerker, freelancer, gastspreker / gastspreekster, hr adviseur, hr manager, huisarts, ingenieur, jurist, leidinggevende, makelaar, managementassistent, manager, 

marketingadviseur, marketingmanager, medewerker commerciële binnendienst, medewerker commerciële buitendienst, nieuwslezer, ondernemer, organisatieadviseur, personeelsadviseur, personeelsconsulent, persvoorlichter, presentator / presentatrice, projectadviseur, projectleider, projectmanager, projectmedewerker, projectsecretaresse, receptioniste, reclamedeskundige, 

recruiter, redacteur, schrijver / schrijfster, secretaresse, sollicitant, spreker / spreekster, verkoper / verkoopster, vertegenwoordiger, voorlichter, voorzitter, werkvoorbereider, werkzoekende, wethouder, zakenvrouw, zelfstandig ondernemer / onderneemster, zelfstandige, zzp-er.