top of page

''Wij helpen u om kleding te selecteren waarin u zich lekker voelt. Want dat is eigenlijk het belangrijkste''

 

Ladies night

 

Heeft u geen tijd om te shoppen? Of wilt u net als een VIP eens winkelen buiten de standaard openingstijden? Kom met uw vriendinnen, zussen of collega's op een moment dat u uitkomt. Speciaal na sluitingstijd met de deur dicht.

 

Voor vaste klanten van W&G bieden wij de mogelijkheid aan om gezellig met een paar vriendinnen te winkelen bij W&G designs en styling. Onder het genot van een drankje laten de modeontwerpers/stylisten van W&G designs en styling de zelf ontworpen collecties aan u zien.

Heeft u een fulltime baan? Of heeft u weinig tijd en kunt u niet tijdens onze openingstijden langskomen? Geen probleem! De Ladies Night wordt op afspraak met u en uw vriendinnen gepland buiten onze openingstijden om. Dit kan in overleg op door-de-weekse avonden van dinsdag t/m donderdag.

Op deze manier heeft u een avondje uit en kunt u op uw gemak de nieuwe collectie van W&G designs bekijken en door passen. Tijdens het winkelen krijgt u gratis kledingadvies en stylingtips en laten de ontwerpers van W&G designs u zien op welke manieren de kleding gedragen kan worden. Ook krijgt u advies welke modellen geschikt voor u zijn en het beste passen bij uw figuur.

 

Met hulp, advies en begeleiding van de modeontwerpers en stylisten van W&G designs en styling hopen wij u nieuwe inzichten te geven op het gebied van mode en styling. Samen met u gaan wij voor een geslaagd resultaat en een bijzondere ervaring!

 

Hoeveel kost het? Wat zijn de voorwaarden?
De aanvrager is als klant bij W&G bekend met ons concept. Minimum aantal dames: 3 tot maximaal 5. Heeft u een grotere groep? Dan kunnen we in goed overleg kijken naar een andere mogelijkheden.

Wij houden er meestal rekening mee dat een Ladies Night veel tijd in beslag neemt. Daarom plannen wij meestal 3 uur uit. Alle afspraken vinden plaats in ons stylingbureau aan de Zadelstraat 24 in Utrecht.

Een Ladies Night valt onder onze stylingdiensten. Dit zijn services die wij aanbieden binnen ons concept. Deze stylingdiensten zijn in principe gratis diensten die gekoppeld zijn aan de verkoop van onze collecties. Indien u geen kleding koopt, geldt er per persoon een uurtarief van €57,50,- exclusief 21% BTW. 

Mocht u twijfelen of de collecties u aanspreken dan kunt u verschillende foto's bekijken op onze fotopagina. Een andere optie is dat u eerst komt kijken in onze winkel/stylingbureau. U kunt dan vrijblijvend op uw gemak rondkijken om te zien of de stijl u aanspreekt. Mocht dat zo zijn dan kunnen we altijd een afspraak maken of, indien er op dat moment ruimte is, ter plekke een styling creëren. Indien u vragen heeft kunt u kijken op onze pagina met veel gestelde vragen.

 

Maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd? Vul dan het aanvraagformulier in en klik dan op de verzend-button. Wij nemen vervolgens binnen 2 werkdagen contact met u op om een afspraak in te plannen.

 

Uw gegevens zijn verzonden!

''Samen met u gaan wij voor een geslaagd resultaat en een bijzondere ervaring!''

 

Maak een stylingafspraak

 

Anderen bekeken ook:

 

bottom of page