top of page

VOOR HET NAJAAR

NIEUWE

CREATIES

ELKE CREATIE IS BIJZONDER

ELKE CREATIE IS BIJZONDER

Elke creatie is met aandacht en liefde ontworpen, samengesteld en gemaakt. Elk kledingstuk heeft zijn eigen functionaliteit en is daarmee bijzonder binnen de collecties van W&G.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

DIVERSE KLEURRIJKE PRINTEN

Op verzoek

VAN ONZE KLANTEN

Op verzoek van onze klanten hebben wij mooie en bijzondere jurken ontwikkeld met een vrouwelijke en elegante uitstraling. 
 

De jurken zijn chique & feestelijk en daarmee ideaal voor feesten, bruiloften en recepties. We hebben verschillende modellen en kwaliteiten en uiteraard in meerdere kleuren. 

-

ENKELE STUKS IN DE MATEN 34 T/M 44 

Van elke creatie hebben we enkele stuks gemaakt. Geen massaproductie maar een eerlijk Nederlands product. We hebben een Nederlandse maatvoering. Elke creatie hebben we standaard in de maten 36 t/m 44 en afhankelijk van het model ook in 34 en 46.

VOOR HET NAJAAR

MOOIE

KLEUREN

Verrassende thema's

MET EEN VERHAAL EN MOOIE DETAILS

De herfstcollectie heeft bijzondere en opvallende creaties. Echte pareltjes en ''must-have items'' binnen de collectie. Houd je van bijzondere stoffen of creatieve uitingen? Dan hebben we wat leuks voor je in deze collectie.

 

Ontdek het in de winkel

ELKE CREATIE IS BIJZONDER

Elke creatie is met aandacht en liefde ontworpen, samengesteld en gemaakt. Elk kledingstuk heeft zijn eigen functionaliteit en is daarmee bijzonder binnen de collecties van W&G.

TER UITBREIDING VAN JOUW GARDEROBE

NIEUWE

COMBINATIES

Bijzondere creaties

MET MOOIE STRUCTUURSTOFFEN

Mooie stoffen geven onze creaties een luxe uitstraling. Structuurstoffen zorgen voor een extra uitgesproken, bijzondere en rijke uitstraling.

Daarnaast zorgen structuurstoffen voor een krachtige uitstraling. Ook wordt creativiteit en originaliteit benadrukt.

Laat u adviseren welke structuren passen bij u.

ALLEEN HIER VERKRIJGBAAR

Onze creaties zijn alleen bij ons verkrijgbaar. We kiezen bewust voor een klein en persoonlijk concept. Daarom hebben wij geen filialen en geen webshop.

U heeft dus echt iets bijzonders.

Mooie Basics

ALLES BEGINT BIJ EEN GOEDE BASIS

Goede basisstukken zijn heel belangrijk en onmisbaar in je garderobe. Een basis item is een minder uitgesproken kledingstuk wat makkelijk te combineren is met andere kleding. Daarnaast kan je het altijd aantrekken als je niet weet wat je aan wilt trekken.

 

Wij hebben in onze collectie altijd speciale creaties die tijdloos zijn en makkelijk te combineren met andere uitgesproken creaties binnen onze collecties.

Bekijk alle basis items in de winkel