Het laatste nieuws

Nieuwe Herfstcollectie

Nieuwe Herfstcollectie

4 september 2018 Onze nieuwe Herfstcollectie is er! Het is tijd om je herfst garderobe te voorschijn te halen en aan te vullen met nieuwe creaties. Frisse kleuren en tinten van de zomer worden vervangen voor de warme kleuren van het najaar. De ontwerpers van W&G designs geven gratis kledingadvies om je op weg te helpen voor het nieuwe seizoen. Lees verder op: http://www.wgdesigns.nl/blog/nieuwe-herfstcollectie-verkrijgbaar

Gratis stylingafspraak

Gratis stylingafspraak

23 augustus 2018 Vind je het fijn als een ontwerper speciaal voor jou creaties selecteert die mooi staan bij je figuur? Dat er kleuren voor jou geselecteerd worden die bij jou passen? Dat er voor jou totale combinaties bij elkaar gezocht worden zodat je daar niet meer over hoeft na te denken? Dan is dit iets voor jou. Maak dan een gratis stylingafspraak!

De W&G Collectiedagen

De W&G Collectiedagen

20 augustus 2018 Vanaf 5 september t/m zaterdag 29 september zijn de W&G collectiedagen voor de nieuwe najaarscollectie van W&G. Dit is de derde collectie van 2018. Er zijn weer mooie nieuwe creaties voor dit najaar.  Kom de nieuwe collectie van W&G bekijken. Kom spontaan langs of maak een stylingafspraak en laat je adviseren en stylen door de ontwerpers William en Glenn.

Volg W&G op de socials

Volg W&G op de socials

Volg W&G op al jouw socials. Naast Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter is W&G designs en styling vanaf vandaag ook te volgen op Linkedin en Instagram.  Sluit je profiel aan en volg alle ontwikkelingen rondom nieuwe collecties en jouw favoriete modehuis. Leer het concept beter kennen en deel het met je vrienden en je netwerk.  Neem alvast een kijkje op LinkedIn.

Lees ook onze berichten op onze socials

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Blogger - Black Circle

Inspireer uzelf en anderen