Bezoeken van de winkel | Corona update

Allereerst; We hopen dat je gezond bent!

Voor iedereen en helaas ook voor ons zijn de effecten van Corona groot. Mensen bleven maanden thuis waardoor het heel stil is geweest in onze winkel. Het openbare leven is gelukkig weer op gang gekomen. Winkelen mag, niet noodzakelijke reizen in het openbaar vervoer mag gelukkig ook weer.Wij krijgen nog steeds vragen van klanten of ze ons kunnen bezoeken. Het antwoord is; ja, je kan ons gewoon bezoeken. We hebben verschillende maatregelen genomen zodat jij ons gewoon een bezoek kan brengen en veilig kan winkelen bij ons.


We hebben gelukkig een kleine en overzichtelijke winkel waar niet te veel mensen tegelijkertijd aanwezig zijn. Dit is heel anders dan bij de grote winkelketens. Doordat wij klein zijn en overzichtelijk, hebben wij het voordeel dat de maatregelen daardoor makkelijker uit te voeren en te controleren zijn. Het is beter beheersbaar.


Private Shopping Experience

Het is nu heel rustig in de winkel maar mocht het druk worden dan hebben wij een deurbeleid met een maximum aantal mensen. Je hoeft je geen zorgen te maken je kan ons gewoon veilig bezoeken. Wij kunnen het bovengedeelte afsluiten voor iemand die kleding aan het passen is. Heb je zorgen? Bespreek het en we kunnen het oplossen voor je.


Wij hebben het streven dat we het aantal bezoekers zoveel mogelijk proberen te spreiden en te verdelen over verschillende winkeltijden. Door de bezoekers te managen, kan iedereen prettig en rustig winkelen bij ons en heb je weinig tot geen contact met andere winkelende mensen. We proberen zoveel mogelijk onze klanten een ‘’Private Shopping Experience” te geven waarbij je de winkel helemaal voor jezelf hebt. Zo wordt shoppen bij W&G nog leuker en luxer!


Wil je er even lekker uit en heb je nieuwe kleding nodig? Of wil je onze nieuwe zomercollectie bekijken? Dan kan!


Wij hebben in ieder geval de volgende maatregelen genomen:

· Opstellen en invoeren van maatregelen (RIVM) binnen alle bedrijfsprocessen van W&G designs en styling (winkel, kantoor en atelier)

· Bij klachten of milde ziekteverschijnselen thuisblijven

· Het zoveel mogelijk spreiden van bezoekersaantallen over verschillende winkeltijden.

· Het invoeren van een deurbeleid met een maximum aantal mensen.

· Klanten informeren over het nieuwe PSE-principe. (Private Shopping Experience)

· Geen lichamelijk contact, geen handen of knuffels geven etc.

· Afstand houden van 1,5 meter

· Meerdere malen handen wassen per dag, (in ieder geval na elk klantcontact).

· Op verschillende plekken desinfecterende gel wat voor iedereen beschikbaar is.

· WC dagelijks schoonmaken

· Alle deurklinken dagelijks reinigen

· De balie en pinautomaat dagelijks reinigen

· Bij voorkeur contactloos betalen met PIN of betalen met een betaalverzoek.


We nodigen je graag it om onze creaties te bekijken en mooie kleding te kopen in onze winkel. Laat je niet gek maken door de media. Probeer (met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften) zoveel mogelijk je normale leven te leiden en niet te laten leiden door angst.Bezoek de winkel:

Met de invoering van bovenstaande maatregelen zijn we gewoon open.


Mocht je twijfelen of we open zijn? Kijk dan op www.wgdesigns.nl/openingstijden. Hier vindt je de actuele informatie en deze pagina zal bijgehouden worden n.a.v. voorschriften vanuit de overheid en ervaringen uit de huidige situatie op de winkelvloer. Je kan ons ook bellen om je bezoek aan te melden of neem contact met ons op via What’s App.


We vertrouwen je voldoende te hebben geïnformeerd en zien graag in onze winkel.


Met hartelijke en kleurrijke groet,

William & Glenn