W&G - 8 jarig bestaan

Vandaag precies 8 jaar geleden begonnen wij ons avontuur in de kredietcrisis. In een slechte tijd begonnen wij onze passie, onze droom. Een stylingbureau en winkel met onze eigen unieke creaties. Een kleinschalig en bijzonder concept met een Nederlands productontwikkeling en mooie kleurrijke stoffen.In een oud pand van 1599, midden in de Utrechtse binnenstad, in de schaduw van de Dom, vonden wij onze bestemming. Aan de Zadelstraat 24 in Utrecht.
Inmiddels zijn we 8 jaar verder en is het merk W&G uitgegroeid tot een bijzonder merk met een eigen modieuze uitstraling. Wij kleden vrouwen aan en adviseren ze wat past bij hun. We zorgen dat zij er kunnen staan in hun rol in het bedrijfsleven of hun (publieke) functie in de maatschappij.
Onze kleding is tegenwoordig veelal te zien in de media en ook regelmatig in het journaal en tv commercials zie je onze creaties voorbij komen. Ook gaat onze kleding over de landsgrenzen en komen onze klanten tegenwoordig vanuit het buitenland speciaal naar onze winkel.
We zijn ontzettend blij en trots dat we 8 jaar bestaan. Dat we dit samen van niets tot dit hebben opgebouwd. We zijn dankbaar voor alle mensen die we hebben leren kennen in deze jaren. Alle ervaringen, hobbels en uitdagingen waarvan we hebben mogen leren.

Juist tijdens corona, de tweede grote crisis binnen ons bestaan, is dit een moment om bij stil te staan. Bewust te zijn van wat we hebben, wat we hebben bereikt en wat wat we kunnen betekenen met onze producten en diensten voor anderen.


Dankbaar en met liefde


William & Glenn