top of page
winkel utrecht zadelstraat wg designs W&G stylingbureau kleurrijke mooie mode bijzondere k

Binnenkort te huur
Zadelstraat 24

Midden in de Zadelstraat, 1 van de origineelste straatjes van de binnenstad van Utrecht, komt binnenkort een winkelpand vrij. De Zadelstraat is een drukke winkelstraat in de Utrechtse binnenstad. Het ligt in de schaduw van de Domtoren en is 1 van de belangrijkste straten van de bekende 7 straatjes in Utrecht. Dit is 1 van de populaire winkelroutes in de Utrechtse winkelstad. De Zadelstraat is voetgangersgebied en ligt in het hart van centrum van Utrecht. 

BINNENKORT TE HUUR WINKELPAND; ZADELSTRAAT 24 UTRECHT

De Zadelstraat is een gezellige drukke Utrechtse winkelstraat waar nog veel zelfstandige winkeliers zijn gevestigd. De Zadelstraat verbindt de Lijnmarkt/Choorstraat met de Mariaplaats. De straat heeft een gevarieerd winkelaanbod waaronder verschillende boetieks, cadeauwinkels, horeca en koffiezaken en andere originele winkel. en In de straat zijn o.a. gevestigd Yaya, Number 9, Adore Yourself, Freling&Freling, Catwalk Junkie, Nukuhiva, Keck & Lisa, en diverse horeca gelegenheden.

Bereikbaarheid en bevoorrading
De winkel ligt in het voetgangersgebied en is met de auto beperkt bereikbaar, in de directe omgeving bevindt zich wel een grote parkeergarage. Bevoorraden van de winkel is mogelijk op werkdagen van 6:00 tot 11:30 uur en tussen 19:00 en 21:00 (uitsluitend met schone distributie). Zie voor meer informatie de website van de gemeente Utrecht.

Vloeroppervlak (BVO)
- ca. 52 m² gelegen op de begane grond

- ca. 18 m² gelegen op de verhoogde verdieping

- ca 18 m² kantoor gelegen op de verlaagde verdieping
- ca. 52 m² gelegen in de kelder

Front
ca. 3,5 meter (bruto)

Informatie
Voor eventuele vragen en/ of bezichtigingen kunt u contact opnemen met ons.

Call 

+31 6 5428 1300

Email 

Adress

Zadelstraat 24
3511 LV Utrecht

bottom of page