top of page

Kledingadvies en
stylingtips

LAAT JEZELF ZIEN VAN JE MOOISTE KANT


Vindt je het fijn om kledingadvies te krijgen van een modeontwerper/stylist? Iemand die je adviseert en jou helpt met kleding te selecteren wat past bij uw figuur, leeftijd, situatie en persoonlijke wensen. Iemand die samen met je kijkt wat kleuren met u doen? Als je blij wordt van een persoonlijke benadering en eerlijk advies dan is dit echt iets voor jou!
 
Bij W&G designs en styling ben je op het juiste adres. Wij zijn namelijk het modehuis en stylingbureau in Utrecht. De ontwerpers en stylisten van W&G designs en styling verzorgen een persoonlijk kledingadvies op maat. Zo kom je er achter welke kleding jouw figuur het beste tot zijn recht laat komen.
 
Dankzij het gratis kleding- en stylingadvies weet je voortaan hoe je jouw sterke kanten kunt accentueren en hoe je lichaamsdelen waar je minder tevreden over bent kunt verbloemen. 

vest wit rok groen ileer gwenda top prin

MOOIE KLEDING WAAR JE JE FIJN IN VOELT

Wij helpen je kleding te selecteren waarin je je prettig voelt want dat is het belangrijkste. Met onze creaties zorgen we dat je je zeker voelt zodat je kan stralen en jezelf mag laten zien.

Gwenda trui print pauw blauw.jpg

Bijzondere creaties

WAARIN JIJ MAG STRALEN

 

De mode ontwerpers en stylisten van W&G designs en styling verzorgen voor u een persoonlijke sessie met kledingadvies voor jou.

 

Wij kijken samen met je welke creaties passen bij jouw figuur en jouw wensen. Ook kijken we wat kleuren met je doen. Welke kleuren staan je mooi en welke kleuren kunt u beter laten hangen.

Omdat onze creaties alleen bij ons verkrijgbaar zijn, heb je echt iets bijzonders.

 

Dankzij het gratis kleding- en stylingadvies en onze creaties heb je mooie kleding waar jij je fijn en zelfverzekerd in voelt. Mooie kleding waarin jij kan stralen en jezelf mag laten zien.

 KLEDING OM VAN TE HOUDEN 

Bijzondere en kleurrijke creaties

Selecteer elke dag een nieuwe creatie waarin jij kan stralen en waarin jij jezelf mag laten zien.

Shop deze creaties in ons stylingbureau en winkel.

 

OUTFIT MOEDER VAN DE BRUID

Vanmiddag bij jullie geweest om me te oriënteren voor bovengenoemde outfit! Blij verrast ben ik geslaagd, mede door jullie geweldige, maar vooral eerlijke advies! Ongedwongen sfeer, kopje thee erbij en tijd voor een praatje! Dit is zeker niet de laatste keer dat ik jullie zaak bezoek! Ook zal ik reclame maken voor jullie! Bedankt voor de gezellige middag!

 

Marij uit Nieuwegein

Een mooie outfit

WAARIN JE JE PRETTIG VOELT EN STRAALT

Het selecteren van kleding en het maken van mooie combinaties is een kunst. Wij gaan je hierin helpen en het aan je laten zien!

In ons stylingbureau en winkel werken we met kleurvakken waarin we een hoofdkleur presenteren met bijpassende thema's. Binnen elk thema hebben we verschillende kleuren en printen die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo stel je jouw eigen outfit samen en bedenk je variatiemogelijkheden zodat je het ook in een andere combinatie kunt dragen.

Kortom; Wij helpen je om de kleding optimaal te dragen. Met onze creaties zorgen wij dat je er prachtig uit ziet, dat je je fijn en zeker voelt zodat je straalt!

mooie bijzondere kleurrijke kleding creaties blauw print taupe lichtblauw utrecht zadelstraat modeontwerper

LEER ONEINDIG COMBINEREN MET JE KLEDING

Met hulp, advies en begeleiding hopen wij je nieuwe inzicht te te geven op het gebied van mode en styling. Wij leren je combinaties te maken zodat je jouw kleding veel kunt combineren met andere kleding. 

 BESTSELLERS 

Nieuw in de 

webshop

W&G designs houdt je up-to-date en inspireert je met nieuwe creaties die we toevoegen aan ons online assortiment.

Bekijk de nieuwste creaties:

2020-09-23.jpg

Een persoonlijke afspraak

HOE WERKT HET? WAT GAAN WE DOEN?

  1. We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we met elkaar kennis maken en waarin we uw persoonlijke wensen in kaart brengen. Ook bespreken we hoe je over wilt komen in jouw omgeving en in wat voor kleding je je fijn voelt.

  2. Na het kennismakingsgesprek ga ja zelf een ronde maken door de winkel om kleding selecteren wat u aanspreekt en wat past bij uw persoonlijke wensen.

  3. In de derde stap gaat de stylist van W&G designs en styling voor u een ronde maken door de winkel om kleding te selecteren wat past bij uw figuur, wensen en eventuele persoonlijke doelstellingen. In deze stap gaan we ook grenzen verkennen en mogelijk ook verleggen als dit wenselijk is. De geselecteerde kleding past u vervolgens door. Ook deze kleding wordt besproken en we laten u zien hoe u de kleding op meerdere manieren kunt dragen/stylen.

  4. Na de passessie worden alle doorgepaste kledingsets besproken, vergeleken en beoordeeld. Hiermee wordt uiteraard rekening gehouden met de informatie en doelstellingen van het kennismakingsgesprek. Ook bespreken we juist de items die in stap 3 voor u geselecteerd zijn. Als u daar heel positief op gereageerd hebt kunnen we met elkaar kijken hoe het dan komt dat u dat niet zelf gepakt heeft in stap 1. Heeft u het artikel dan anders ingeschat of durfde u het wellicht niet. Of misschien wel iets anders? In dit gedeelte van de sessie willen we u bewust maken van kleding selecteren, het beoordelen van een kledingstuk qua model en kleurgebruik.

  5. Na het bespreken kunt u uw afrondende vragen stellen en heeft u de mogelijkheid om de kleding uit de collecties van W&G designs te kopen. In deze stap adviseren wij u graag welke kledingstukken u het beste kunt nemen om miskopen of kastliggers te voorkomen.
     

 

VOORWAARDEN

Deze gratis dienst valt  onder de stylingdiensten van ons stylingbureau en winkel. De dienst is 100% gratis en verplicht u tot niets. U bent niet verplicht om kleding te kopen. De enige voorwaarden die wij stellen is dat onze creaties u aanspreken en dat u een serieuze interesse heeft in onze producten.

Mocht u twijfelen of de collecties u aanspreken of u wilt niet direct een styling, dan kunt u ook vrijblijvend in onze winkel komen kijken. U kunt dan op uw gemak eerst de creaties bekijken in de winkel en zien of de stijl u aanspreekt.

kledingadvies utrecht exclusieve kleurrijke mooie bijzondere kleding mode bruiloft outfit moder van de bruid bruiloftskleding zadelstraat stylingbureau modehuis creaties
stylingbureau gratis kledingadvies kleuradvies exclusieve mode bijzondere creaties utrecht modehuis stylingdiensten styling mooie kleding moeder van de bruid outfit bruiloftkleding

 INSPIREER JEZELF EN ANDEREN  


 Maak een stylingafspraak 

 Samen met jou gaan we voor een geslaagd resultaat en een bijzondere ervaring. 

MODE MET EEN VISIE

DUURZAAM | EERLIJK | INSPIREREND | KLEURRIJK | ORIGINEEL

 

bottom of page