top of page
kledingadvies kleuradvies stylingtips utrecht stylingbureau kleuren mode fashion stylist ontwerper steenweg 27

KLEDINGADVIES EN STYLINGTIPS

Vindt je het fijn om kledingadvies te krijgen van een modeontwerper/stylist? Iemand die je adviseert en jou helpt met kleding te selecteren wat past bij jouw figuur, leeftijd, situatie en persoonlijke wensen. Iemand die samen met je kijkt wat kleuren met jou doen? Als je blij wordt van een persoonlijke benadering en eerlijk advies dan is dit echt iets voor jou!

kleurvak.jpg

LAAT JE ZIEN VAN JE MOOISTE KANT

Bij W&G designs en styling ben je op het juiste adres. Wij zijn namelijk het modehuis en stylingbureau in Utrecht. Sinds 2012 zijn wij gevestigd in de Utrechtse binnenstad en kun je bij ons terecht voor mooie, bijzondere en exclusieve kleding. Gemaakt met aandacht in mooie en duurzame stoffen en we werken met veel kleur.

 

Houd je niet van winkelen? Maar wil je er wel mooi uit zien? Dat horen wij van heel veel klanten van ons. Wij gaan je hier in helpen! Wij, de ontwerpers en stylisten van W&G designs en styling, verzorgen een persoonlijk kledingadvies op maat. Zo kom je er achter welke kleding jouw figuur het beste tot zijn recht laat komen. Ook kijken we wat kleuren met je doen.

Het selecteren van kleding en het maken van mooie combinaties is een kunst. Wij gaan je hierin helpen en het aan je laten zien! In ons stylingbureau en winkel werken we met kleurvakken waarin we een hoofdkleur presenteren met bijpassende thema's. Binnen elk thema hebben we verschillende kleuren en printen die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo stel je jouw eigen outfit samen en bedenk je variatiemogelijkheden zodat je het ook in een andere combinatie kunt dragen.

Kortom; Wij helpen je om de kleding optimaal te dragen. Met onze creaties zorgen wij dat je er prachtig uit ziet, dat je je fijn en zeker voelt zodat je straalt.

KLEDING WAAR JE JE FIJN IN VOELT

Wij helpen je kleding te selecteren waarin je je prettig voelt want dat is het belangrijkste. Met onze creaties zorgen we dat je je zeker voelt zodat je kan stralen en jezelf mag laten zien.

MOOIE BIJZONDER KLEURRIJKE KLEDING UTRECHT WGDESIGNS MODEONTWERPER FASHION LUXE steenweg 27
Gwenda trui print pauw blauw_edited.png

BIJZONDERE CREATIES WAARIN JIJ MAG STRALEN

De mode ontwerpers en stylisten van W&G designs en styling verzorgen voor jou een persoonlijke sessie met kledingadvies voor jou. De ontwerpers William & Glenn selecteren de mooiste creaties voor je. Ze laten kledingstukken aan je zien die passen bij jou zodat je jezelf van je best kant kan laten zien. Laat je verrassen met kledingstukken die je zelf nooit uit het rek gepakt zou hebben.

 

Wij kijken samen met je welke creaties passen bij jouw figuur en jouw wensen. Ook kijken we wat kleuren met je doen. Welke kleuren staan je mooi en welke kleuren kunt u beter laten hangen.

Omdat onze creaties alleen bij ons verkrijgbaar zijn, heb je echt iets bijzonders. Wat ook heel leuk is; doordat je door de ontwerpers geholpen wordt kun je ook de gedachten ''achter'' de creaties horen. Ontdek hoe je de creaties op meerdere manieren kunt dragen en hoe je verschillende combinaties kunt maken.

 

Dankzij het gratis kleding- en stylingadvies en onze creaties heb je mooie kleding waar jij je fijn en zelfverzekerd in voelt. Je weet voortaan hoe je jouw sterke kanten kunt accentueren en hoe je lichaamsdelen waar je minder tevreden over bent kunt verbloemen.

 

Met deze mooie kleding mag jij gaan stralen en jezelf laten zien!

 

OUTFIT MOEDER VAN DE BRUID

Vanmiddag bij jullie geweest om me te oriënteren voor bovengenoemde outfit! Blij verrast ben ik geslaagd, mede door jullie geweldige, maar vooral eerlijke advies! Ongedwongen sfeer, kopje thee erbij en tijd voor een praatje! Dit is zeker niet de laatste keer dat ik jullie zaak bezoek! Ook zal ik reclame maken voor jullie! Bedankt voor de gezellige middag!

 

Marij uit Nieuwegein

 BESTSELLERS 

Nieuw in de 

webshop

W&G designs houdt je up-to-date en inspireert je met nieuwe creaties die we toevoegen aan ons online assortiment.

Bekijk de nieuwste creaties:

20231008_173417.jpg

VOORWAARDEN

Deze gratis dienst valt  onder de stylingdiensten van ons stylingbureau en winkel. De dienst is 100% gratis en verplicht je tot niets. Je bent niet verplicht om kleding te kopen. De enige voorwaarden die wij stellen is dat onze creaties je aanspreken en dat je een serieuze interesse hebt in onze producten.

Mocht je twijfelen of de collecties je aanspreken of je wilt niet direct een styling. Je mag ook eerst tijdens onze openingstijden in onze winkel komen kijken. Je kunt dan op jouw gemak eerst eens even rondkijken in de winkel en zien of de stijl jou aanspreekt.

bottom of page