1/19

Onderscheid uzelf van anderen

Selecteren van kleding
Het lichaam van een vrouw veranderd. Dit kan komen omdat u een kindje heeft gekregen, of omdat u in de overgang bent terecht gekomen. Het kan natuurlijk ook zij zijn dat u veel gewicht verloren heeft. Dit zijn enkele voorbeelden van oorzaken die wij met grote regelmaat horen in ons stylingbureau. Juist voor dit soort momenten waarin uw figuur veranderd is, kan het prettig zijn om geadviseerd te worden door iemand die verstand heeft van mode en styling. Wij zien veel dat dames in de loop der jaren in een bepaald patroon raken met het kopen van nieuwe kleding. Door u te laten adviseren en stylen geven wij aan u een vernieuwde kijk en nieuwe inzichten op het gebied van mode en styling. Wij laten aan u zien wat geschikte en mooie kleding is wat past bij uw figuur, persoonlijke wensen en eventuele persoonlijke doelstellingen. Doordat wij tijdens het passen de kledingitems bespreken kunt u zelf kijken wat u prettig vindt en hoe u het op verschillende manieren kan dragen. Dit zorgt er ook voor dat u anders naar kleding gaat kijken. U zult ook ervaren dat kleding er op een hanger ook heel anders kan uit zien dan wanneer u het aan heeft. Het selecteren van kleding en het maken van mooie combinaties is een kunst. Wij gaan u hierin helpen en het aan u laten zien!

 

Wordt toegankelijk door het dragen van kleur

Hoeveel kost het? Wat zijn de voorwaarden?

 

Een stylingafspraak valt onder onze stylingdiensten. Dit zijn services die wij aanbieden binnen ons concept. Deze stylingdienst is een gratis dienst die gekoppeld is aan de verkoop van onze collecties.


Wij houden er meestal rekening mee dat een stylingafspraak veel tijd in beslag neemt. Wij plannen meestal 2,5 uur uit voor een afspraak. De enige voorwaarde die wij stellen is dat er een serieuze interesse is, om onze producten te willen kopen. Alle afspraken vinden plaats in ons stylingbureau aan de Zadelstraat in Utrecht.

Mocht u twijfelen of de collecties u aanspreken? Wilt u wel kledingadvies maar niet gelijk een uitgebreide styling? Of vindt u het fijn om eerst kennis te maken met het concept van W&G designs en styling om te zien of het u bevalt? 

 

Dan kunt u ook een introductiestyling aanvragen.

 

Een andere mogelijkheid is dat u eerst eens komt kijken in onze winkel/stylingbureau. U kunt dan vrijblijvend op uw gemak rondkijken om te zien of de stijl u aanspreekt. Mocht dat zo zijn dan kunnen we altijd een afspraak maken of, indien er op dat moment ruimte is, ter plekke een styling creëren. Indien u vragen heeft dan horen wij graag van u.

Bent u geïnteresseerd? Vindt u het fijn om kledingadvies te krijgen van een modeontwerper/ stylist? Iemand die u adviseert en u helpt met kleding te selecteren wat past bij uw figuur, leeftijd, situatie en persoonlijke wensen. Maak dan een persoonlijke stylingafspraak.

 

Nadat uw aanvraag verzonden is nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op om een afspraak in te plannen.

 

Samen met u gaan wij voor een geslaagd resultaat en een bijzondere ervaring

Let op: Bij het indienen van een contactaanvraag hebben we je gegevens nodig om je contactaanvraag te bevestigen en verder af te handelen. Je bepaalt zelf welke gegevens je naast je naam en e-mailadres invult. Na het afhandelen van jouw bericht verwijderen wij de gegevens uit ons systeem. Jouw emailadres komt niet automatisch op onze mailing. Als je dit wil, mag je jezelf aanmelden voor de nieuwsbrief. Je komt pas in ons klanten- bestand wanneer je jezelf aanmeldt voor de nieuwsbrief of  als je wat gekocht hebt via onze winkel en/of website. Voor meer informatie zie ons beleid over cookies en privacy.

We horen graag je vraag, opmerking of jouw enthousiaste reactie over onze creaties. Als je jouw gegevens en je opmerking invoert, proberen we dezelfde dag of binnen 1 werkdag te reageren.

 

W&G - colorful creations

Kleding- kleuradvies en stylingtips

 

Vindt u het fijn om kledingadvies te krijgen van een modeontwerper/stylist? Iemand die u adviseert en u helpt met kleding te selecteren wat past bij uw figuur, leeftijd, situatie en persoonlijke wensen. Iemand die samen met u kijkt wat kleuren met u doen? Als u blij wordt van een persoonlijke benadering en eerlijk advies dan is dit echt iets voor u!

 

De mode ontwerpers en stylisten van W&G designs en styling verzorgen een persoonlijk kledingadvies op maat. Zo komt u er achter welke kleding uw figuur het beste tot zijn recht laat komen. Dankzij het (gratis) kleding- en stylingadvies weet u voortaan hoe u uw sterke kanten kunt accentueren en hoe u lichaamsdelen waar u minder tevreden over bent kunt verbloemen.

 

Met hulp, advies en begeleiding hopen wij u nieuwe inzichten te geven op het gebied van mode en styling

Veel individuele aandacht voor u als klant met persoonlijk advies wat bij u past

Kleuradvies
Ook kijken wij samen met u wat mooie kleuren zijn wat u goed staat en welke kleuren u beter kunt laten hangen. Wij werken niet met kleurkaarten omdat dit niet past met onze visie. Een kleurkaart kan in de basis prima zijn en zorgen voor advies. Helaas kan het voor veel dames ook heel beperkend werken doordat het mogelijk te strak toegepast wordt. Naarmate u ouder wordt, veranderd de huid en de huidskleur. Dit heeft gevolgen voor uw kleurkaart. Ook het veranderen van haarkleur heeft grote gevolgen voor een kleurkaart. Een ander voorbeeld kan zijn dat uw kleurkaart adviseert dat geel niet uw kleur is en dat u het geelvak in een winkel voorbij loopt. In de praktijk zou het heel goed kunnen zijn dan een print waar geel in verwerkt zit u heel mooi kan staan omdat de andere kleuren zorgen voor een mooie overgang naar uw gezicht. Dit soort zaken komen allemaal aan bod tijdens een stylingafspraak..

Tijdens het intakegesprek brengen we uw persoonlijke wensen en kledingstijl in kaart. Ook bespreken we welke eerste indruk u achterlaat en eventueel hoe u over wilt komen in uw omgeving. Op deze manier kunnen we uw persoonlijke kledingstijl gaan bepalen.

 

Wij helpen u kleding te selecteren waarin u zich lekker voelt. Want dat is het belangrijkste

Wij leren u combinaties te maken zodat u uw kleding veel kunt combineren met andere kleding

Met onze creaties zorgen wij dat u straalt en dat u zich zeker voelt

Hoe werkt het? Wat gaan we doen?

  1. We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we met elkaar kennis maken en waarin we uw persoonlijke wensen en kledingstijl in kaart brengen. Ook bespreken we hoe u over wilt komen in uw omgeving en in wat voor kleding u zicht fijn voelt.

  2. Na het kennismakingsgesprek gaat u zelf een ronde maken door de winkel om kleding selecteren wat u aanspreekt en wat past bij uw persoonlijke wensen en eventuele doelstellingen. Deze kleding past u vervolgens door en we bespreken de kleding.

  3. In de derde stap gaat de stylist van W&G designs en styling voor u een ronde maken door de winkel om kleding te selecteren wat past bij uw figuur, wensen en eventuele persoonlijke doelstellingen. In deze stap gaan we ook grenzen verkennen en mogelijk ook verleggen als dit wenselijk is. De geselecteerde kleding past u vervolgens ook door. Ook deze kleding wordt besproken en we laten u zien hoe u de kleding op meerdere manieren kunt dragen/stylen.

  4. Na de passessie worden alle doorgepaste kledingsets besproken, vergeleken en beoordeeld. Hiermee wordt uiteraard rekening gehouden met de informatie en doelstellingen van het kennismakingsgesprek. Ook bespreken we juist de items die in stap 3 voor u geselecteerd zijn. Als u daar heel positief op gereageerd hebt kunnen we met elkaar kijken hoe het dan komt dat u dat niet zelf gepakt heeft in stap 1. Heeft u het artikel dan anders ingeschat of durfde u het wellicht niet. Of misschien wel iets anders? In dit gedeelte van de sessie willen we u bewust maken van kleding selecteren, het beoordelen van een kledingstuk qua model en kleurgebruik.

  5. Na het bespreken kunt u uw afrondende vragen stellen en heeft u de mogelijkheid om de kleding uit de collecties van W&G designs te kopen. In deze stap adviseren wij u graag welke kledingstukken u het beste kunt nemen om miskopen of kastliggers te voorkomen.

 

Maak een stylingafspraak