top of page
bijzondere mooie kleurrijke kleding utrecht wgdesigns
stylingbureau utrecht gratis zakelijk kl

 STYLINGDIENSTEN  
 Inspireer jezelf en anderen! 


 Ontdek de verschillende diensten 

Louise jurk print blauw iris gladys blazer satijn paars blauw bijzondere kleurrijke kledin

 

 INSPIREER JEZELF  EN ANDEREN 

ONZE STYLINGDIENSTEN

 

Bij W&G designs en styling ben je op het juiste adres. Wij zijn het stylingbureau van Utrecht met mooie en bijzondere kleding, uitgesproken kleuren en printen wat je eindeloos kan combineren.

We helpen en adviseren je op het gebied van mode. Ontdek welke kleuren jou mooi staan en welke kleuren minder voor jou doen. Laat je inspireren met mooie en bijzondere kleding wat je zelf nooit uit het rek zou pakken. Bij W&G designs en styling ben je op het juiste adres om jezelf origineel en onderscheidend te kleden. Samen gaan we voor een geslaagd resultaat.

Met de bijzondere creaties van W&G designs en styling wordt voor de kledingkast staan en je outfit uitkiezen een feestje. En zo'n geluksmoment begint al bij ons in de winkel. Om je hierin op weg te helpen en te begeleiden, hebben wij binnen onze winkel en stylingbureau verschillende stylingdiensten.

 

Hieronder tref je een overzicht aan van stylingdiensten op het gebied van kledingadvies, styling en persoonlijke presentatie.

kleurvak.jpg

 

 DIRECT CONTACT  MET ONTWERPERS 

PERSOONLIJK ADVIES

 

Binnen ons stylingbureau en conceptstore wordt je geadviseerd, geholpen en gestijld door de ontwerpers.

 

De ontwerpers William & Glenn selecteren de mooiste creaties voor je. Ze laten kledingstukken aan je zien die passen bij jou zodat je jezelf van je best kant kan laten zien.

Ontdek de gedachten  ''achter'' de creaties. Ontdek hoe je de creaties op meerdere manieren kunt dragen en hoe je verschillende combinaties kunt maken. Laat je verrassen met kledingstukken die je zelf nooit uit het rek gepakt zou hebben..

 

Alle afspraken vinden plaats in ons stylingbureau en winkel aan de Zadelstraat in Utrecht. Als je blij wordt van een persoonlijke benadering en eerlijk advies, dan is dit echt iets voor je.

MOOIE KLEDING WAAR JE JE FIJN IN VOELT

Wij helpen je kleding te selecteren waarin je je prettig voelt want dat is het belangrijkste. Wij geven veel individuele aandacht met persoonlijk advies wat bij je past zodat je zelf een goede keuze kunt maken. 

vest wit rok groen ileer gwenda top print  Utrecht W&G designs styling mooie bijzondere kl

 

 DIRECT CONTACT  MET ONTWERPERS 

ALGEMEEN KLEDINGADVIES

Inspireer jezelf met mooie kleuren en vernieuwende mode voor thuis en in je vrije tijd.

 

Selecteer samen met de ontwerper kleding wat mooi bij je staat. Laat je verrassen met tips en creaties die jezelf nooit uit het rek gepakt zou hebben. Leer nieuwe combinaties te maken en je kleding optimaal te dragen. Meer info.

Inspireer jezelf en anderen!

Louise jurk print iris zwart multicolor kleuren Utrecht W&G designs styling mooie bijzonde

 

 DIRECT CONTACT  MET ONTWERPERS 

ZAKELIJK KLEDINGADVIES

Inspireer jezelf met mooie kleding voor je werk, kantoor of een zakelijke omgeving.

 

Ontdek bijzondere kleding en stylingtips waarin je jezelf onderscheidend kunt presenteren en jezelf mag laten zien. Laat je verrassen met creaties die jezelf nooit uit het rek gepakt zou hebben. Meer info.

Inspireer jezelf en anderen!

 

 DIRECT CONTACT  MET ONTWERPERS 

KLEDINGADVIES SPREKERS

Inspireer jezelf met mooie kleding voor je publieke verschijning op tv, podia en in de media.

 

Als professional, spreker of bestuurder zijn de spotlights op je gericht en is het belangrijk dat je er goed uit ziet. Ontdek wat kleuren met je doen en hoe kleurgebruik je boodschap kan versterken.

 

De exclusieve creaties en het advies van W&G designs zorgen er voor dat je kan stralen in je (publieke) rol en dat je je niet druk hoeft te maken over je kleding. 

 

Wij geven advies, tips en zorgen dat je er prachtig uit ziet op deze belangrijke momenten zodat jij je kunt richten op de je boodschap.

Prachtige Bruidstaart

 

 DIRECT CONTACT  MET ONTWERPERS 

KLEDINGADVIES BRUILOFT

Inspireer jezelf met mooie kleding voor een bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid.

 

Verschijn als moeder van de bruid, familie, getuige of als gast in een exclusieve en betaalbare outfit op het feest. Wij geven advies, tips en zorgen ervoor dat je met onze creaties er prachtig uit ziet op deze speciale dag. Meer info.

Inspireer jezelf en anderen!

 

 DIRECT CONTACT  MET ONTWERPERS 

KLEDINGADVIES SOLLICITATIE

 

Inspireer jezelf met mooie en bijzondere kleding voor jouw sollicitatiegesprek.

 

Verschijn als sollicitant in een representatieve en prachtige outfit op jouw gesprek. We helpen je om jezelf onderscheidend te presenteren zodat je onthouden wordt. Wij zorgen dat je er prachtig uit ziet op deze spannende dag zodat jij je kunt richten op het binnenhalen van de baan. Meer info.

Inspireer jezelf en anderen!

 

 DIRECT CONTACT  MET ONTWERPERS 

KLEDINGADVIES ZELFSTANDIGEN