top of page
Louise jurk print blauw iris gladys blazer satijn paars blauw bijzondere kleurrijke kledin

ONZE STYLINGDIENSTEN

Bij W&G designs en styling ben je op het juiste adres. Wij zijn het stylingbureau van Utrecht met mooie en bijzondere kleding, uitgesproken kleuren en printen wat je eindeloos kan combineren.

We helpen en adviseren je op het gebied van mode. Ontdek welke kleuren jou mooi staan en welke kleuren minder voor jou doen. Laat je inspireren met mooie en bijzondere kleding wat je zelf nooit uit het rek zou pakken. Bij W&G designs en styling ben je op het juiste adres om jezelf origineel en onderscheidend te kleden. Samen gaan we voor een geslaagd resultaat.

Met de bijzondere creaties van W&G designs en styling wordt voor de kledingkast staan en je outfit uitkiezen een feestje. En zo'n geluksmoment begint al bij ons in de winkel. Om je hierin op weg te helpen en te begeleiden, hebben wij binnen onze winkel en stylingbureau verschillende stylingdiensten.

 

Hieronder tref je een overzicht aan van stylingdiensten op het gebied van kledingadvies, styling en persoonlijke presentatie.

kleurvak.jpg

PERSOONLIJK ADVIES

Binnen ons stylingbureau en brandstore wordt je geadviseerd, geholpen en gestijld door de ontwerpers.

 

De ontwerpers William & Glenn selecteren de mooiste creaties voor je. Ze laten kledingstukken aan je zien die passen bij jou zodat je jezelf van je best kant kan laten zien.

Ontdek de gedachten  ''achter'' de creaties. Ontdek hoe je de creaties op meerdere manieren kunt dragen en hoe je verschillende combinaties kunt maken. Laat je verrassen met kledingstukken die je zelf nooit uit het rek gepakt zou hebben.

 

Alle afspraken vinden plaats in ons stylingbureau en winkel aan de Steenweg in Utrecht. Als je blij wordt van een persoonlijke benadering en eerlijk advies, dan is dit echt iets voor jou.

bottom of page