Onze stylingdiensten 

Met de bijzondere creaties van W&G designs en styling wordt voor de kledingkast staan en je outfit uitkiezen een feestje. En zo'n geluksmoment begint al bij ons in de winkel. Om onze klanten hierin op weg te helpen en te begeleiden hebben wij binnen onze winkel en stylingbureau verschillende stylingdiensten. Hieronder treft u een overzicht aan van stylingdiensten op het gebied van kledingadvies en styling.

 

Binnen ons stylingbureau en conceptstore wordt u als klant geadviseerd, geholpen en gestijld door de ontwerpers. U praat direct met de ontwerpers en u kunt gericht vragen stellen. Ontdek de gedachten  ''achter'' de creaties. Laat u verrassen met kledingstukken die u zelf nooit uit het rek gepakt zou hebben. Ontdek hoe u de creaties op meerdere manieren kunt dragen.  

 

Alle afspraken vinden plaats in ons stylingbureau en winkel aan de Zadelstraat in Utrecht. Als u blij wordt van een persoonlijke benadering en eerlijk advies, dan is dit echt iets voor u.

 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie dan kunt u altijd kijken op onze pagina met veel gestelde vragen of u kunt vrijblijvend bij ons langskomen voor meer informatie. Wilt u eerst gewoon even in de winkel kijken? Dat is geen enkel probleem. U bent altijd welkom om in onze winkel onze creaties te bekijken.