BEZOEK

DE WINKEL

 BEZOEK DE WINKEL 

 Inspireer jezelf 

 

Wat leuk dat je van plan bent om ons te bezoeken! Je bent van harte welkom in ons stylingbureau en winkel aan de Zadelstraat in Utrecht. Wij zijn gevestigd in het hartje van de binnenstad van Utrecht. Op de grens van het Museumkwartier en het Domkwartier.

Geef jouw zintuigen de kost en inspireer jezelf en anderen.  Kom onze creaties bekijken en ontdek de kleuren en vrolijke printen. Voel de mooie stoffen waarvan het is gemaakt. Proef de sfeer in de winkel en maak kennis met de ontwerpers. Luister naar het verhaal achter de creatie.

 

Tijdens jouw bezoek ontvang je lekker een kopje koffie of thee om je helemaal thuis te laten voelen. Maak van winkelen weer een leuke beleving. Tot snel!

Met hartelijke en kleurrijke groet,

William & Glenn

 

BEKIJK ALLE CREATIES IN DE WINKEL

Ben je benieuwd naar de nieuwe collectie? Of wil je gewoon even kijken? Dat is mogelijk! Je kunt op onderstaande tijden gewoon binnen lopen bij ons. Naast het feit dat wij als stylingbureau veel op afspraak werken, hebben wij ook een winkelfunctie en is het uiteraard ook mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen.

 

 BEZOEK DE WINKEL 

 Openingstijden 

Maandag: op afspraak.

Dinsdag: op afspraak.

Woensdag: van 11 tot 17 uur.

Donderdag: 11 tot 17 uur.

Vrijdag: 11 tot 17 uur.

Zaterdag: 11.00 tot 17.00 uur.

Zondag: op afspraak.

Hemelvaartsdag: gesloten

Kom je van verder weg? Laat het altijd even weten door een appje te sturen. Dan kunnen we er rekening mee houden. Wil je graag buiten de openingstijden bij ons winkelen omdat dat fijner voor jou te combineren is met werk of vanwege de afstand? Dat is mogelijk op afspraak. Avonden zijn ook mogelijk.

ROUTE & PARKEREN

Ben je van plan om langs te komen? Dat vinden wij leuk en wij kijken uit naar je komst. Zorg er dan voor dat jouw reis aangenaam verloopt. Bekijk daarom onze pagina Route & Parkeren met de verschillende mogelijkheden hoe je ons kunt bereiken. Daarnaast vind je ook tips waar je eventueel rekening mee kunt houden.