top of page
wgdesigns en styling steenweg 27 utrecht bijzondere kleurrijke duurzame exclusieve mode kleding fashion outfit modeontwerper

OPENINGSTIJDEN

Wat leuk dat je van plan bent om ons te bezoeken! Je bent van harte welkom in ons stylingbureau en winkel in het centrum van Utrecht. Wij zijn gevestigd aan de Steenweg 27 in het Vredenburgkwartier. Het hart van de binnenstad van Utrecht.

Geniet van alle kleine momenten in het leven. Geniet van bijzondere en originele mode en laat je inspireren door mooie kleuren en kleurrijke  printen. Wordt blij van kleding waar je je fijn in voelt en zo'n geluksmoment begint al bij ons in de winkel. Je kan zonder afspraak bij ons binnen lopen. Geef jouw zintuigen de kost en inspireer jezelf en anderen.  Kom onze creaties bekijken en ontdek de kleuren en vrolijke printen. Voel de mooie stoffen waarvan het is gemaakt. Proef de sfeer in de winkel en maak kennis met de ontwerpers. Luister naar het verhaal achter de creatie.

 

Tijdens jouw bezoek ontvang je lekker een kopje koffie of thee om je helemaal thuis te laten voelen. Maak van winkelen weer een leuke beleving. Tot snel!

Met hartelijke en kleurrijke groet,

William & Glenn

Louise jurk print blauw iris gladys blazer satijn paars blauw bijzondere kleurrijke kledin

OPENINGSTIJDEN

Maandag: Gesloten.

Dinsdag: Gesloten.

Woensdag: 10.30 tot 18.00 uur.

Donderdag: 10.30 tot 18.00 uur

Vrijdag: 10.30 tot 18.00 uur.

Zaterdag: 10.00 tot 18.00 uur.

Zondag: 12.00 tot 17 uur

Attentie: We zijn verhuisd naar onze nieuwe locatie aan de Steenweg 27 in Utrecht..

W&G designs en styling route en parkeren utrecht bijzondere winkel designerskleding mooie

ROUTE & PARKEREN

Ben je van plan om langs te komen? Dat vinden wij leuk en wij kijken uit naar je komst. Zorg er dan voor dat jouw reis aangenaam verloopt. Je hebt verschillende opties met betrekking tot parkeren en vervoer. Wil je de dichtstbijzijnde parkeergarage? Of juist liever niet met de auto de binnenstad in maar aan de rand van de stad parkeren? Of toch met het openbaar vervoer?

 

Bekijk onze tips met verschillende mogelijkheden voor een prettige reis. Als je niet bekend bent in Utrecht raden wij jou aan om een navigatie te gebruiken als je naar ons komt.

bottom of page