BEZOEK

DE WINKEL

 BEZOEK DE WINKEL 

 Kom gezellig langs 

 

Wat leuk dat je van plan bent om ons te bezoeken!

 

Heb je kleding nodig voor je werk, een online event, een bruiloft of een andere gelegenheid? Laat het ons weten! Neem contact om een afspraak te maken zodat we je kunnen ontvangen in onze winkel. 

 

Je bent van harte welkom in onze winkel tijdens de openingstijden. Ook in tijden van corona. We hebben speciale maatregelen getroffen zodat je veilig kan winkelen bij ons.

 

Wij zijn gevestigd in het hartje van de binnenstad van Utrecht. Op de grens van het Museumkwartier en het Domkwartier.

 

Ben je benieuwd naar de collectie? Of wil je gewoon even kijken? Dat is mogelijk!  Ons adres is:

 

Zadelstraat 24

3511 LV Utrecht.

BEKIJK ALLE CREATIES IN DE WINKEL

Ben je benieuwd naar de nieuwe collectie? Of wil je gewoon even kijken? Dat is mogelijk! Je kunt op onderstaande tijden gewoon binnen lopen bij ons. Naast het feit dat wij als stylingbureau veel op afspraak werken, hebben wij ook een winkelfunctie en is het uiteraard ook mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen.

 

 BEZOEK DE WINKEL 

 Openingstijden zomer 

Maandag: op afspraak.

Dinsdag: op afspraak.

Woensdag: op afspraak.

Donderdag: op afspraak.

Vrijdag: van 11 tot 17 uur / op afspraak. 

Zaterdag: van 11 tot 17 uur.

Zondag: op afspraak.

Wil je graag langskomen? Dat vinden we leuk. We staan deze zomer zelf in de winkel. Laat het ons bij voorkeur weten. Je mag uiteraard ook zonder afspraak winkelen bij ons. Maar een afspraak plannen vinden we fijn.

ROUTE & PARKEREN

Ben je van plan om langs te komen? Dat vinden wij leuk en wij kijken uit naar je komst. Zorg er dan voor dat jouw reis aangenaam verloopt. Bekijk daarom onze pagina Route & Parkeren met de verschillende mogelijkheden hoe je ons kunt bereiken. Daarnaast vind je ook tips waar je eventueel rekening mee kunt houden.

 BEZOEK DE WINKEL 

 Inspireer jezelf 

 

Je bent van harte welkom in ons stylingbureau en winkel aan de Zadelstraat in Utrecht. 

Geef jouw zintuigen de kost en inspireer jezelf en anderen.  Kom onze creaties bekijken en ontdek de kleuren en vrolijke printen. Voel de mooie stoffen waarvan het is gemaakt. Proef de sfeer in de winkel en maak kennis met de ontwerpers. Luister naar het verhaal achter de creatie.

 

Tijdens jouw bezoek ontvangt u lekker een kopje koffie of thee om je helemaal thuis te laten voelen. Maak van winkelen weer een leuke beleving. Tot snel!

Met hartelijke en kleurrijke groet,

William & Glenn