top of page
W&G designs en styling utrecht zadelstraat stylingbureau winkel leuke mooie kleding.jpg

 

 OPENINGSTIJDEN  UTRECHT  

BEZOEK DE WINKEL

 

Wat leuk dat je van plan bent om ons te bezoeken! Je bent van harte welkom in ons stylingbureau en winkel aan de Zadelstraat in Utrecht. Wij zijn gevestigd in het hartje van de binnenstad van Utrecht. Op de grens van het Museumkwartier en het Domkwartier.

Geniet van alle kleine momenten in het leven. Geniet van bijzondere en originele mode en laat je inspireren door mooie kleuren en kleurrijke  printen. Wordt blij van kleding waar je je fijn in voelt en zo'n geluksmoment begint al bij ons in de winkel. Je kan zonder afspraak bij ons binnen lopen. Geef jouw zintuigen de kost en inspireer jezelf en anderen.  Kom onze creaties bekijken en ontdek de kleuren en vrolijke printen. Voel de mooie stoffen waarvan het is gemaakt. Proef de sfeer in de winkel en maak kennis met de ontwerpers. Luister naar het verhaal achter de creatie.

 

Tijdens jouw bezoek ontvang je lekker een kopje koffie of thee om je helemaal thuis te laten voelen. Maak van winkelen weer een leuke beleving. Tot snel!

Met hartelijke en kleurrijke groet,

William & Glenn

Louise jurk print blauw iris gladys blazer satijn paars blauw bijzondere kleurrijke kledin

 

 BEZOEK DE WINKEL  UTRECHT  

OPENINGSTIJDEN

 

Maandag: op afspraak.

Dinsdag: op afspraak.

Woensdag: 11.00 tot 17.00 uur.

Donderdag: 11.00 tot 17.00 uur.

Vrijdag: 11.00 tot 17.00 uur.

Zaterdag: 10.30 tot 17.00 uur.

Zondag: op afspraak.

Attentie: Vanaf zaterdag 4 maart zijn we weer open. In januari en februari hebben w
e gewerkt aan onze nieuwe collecties. Daardoor waren we veel in ons atelier in Amsterdam en beperkt aanwezig in Utrecht.

Kom je van verder weg? Of wil je om 17 uur binnen komen? Laat het altijd even weten door een berichtje te sturen. Dan kunnen we er rekening mee houden. Wil je graag buiten de openingstijden bij ons winkelen omdat dat fijner voor jou te combineren is met werk of vanwege de afstand? Dat is mogelijk op afspraak.

utrecht Kleurrijke mooie bijzondere exclusieve kleding mode utrecht zadelstraat 24 w&G designs en styling william en glenn klantenservice leuke winkel boetiekje winkelen straatje Domkerk

 BEZOEK DE WINKEL  UTRECHT  

ROUTE & PARKEREN

 

Ben je van plan om langs te komen? Dat vinden wij leuk en wij kijken uit naar je komst. Zorg er dan voor dat jouw reis aangenaam verloopt. Je hebt verschillende opties met betrekking tot parkeren en vervoer. Wil je de dichtstbijzijnde parkeergarage? Of juist liever niet met de auto de binnenstad in maar aan de rand van de stad parkeren? Of toch met het openbaar vervoer? Bekijk onze tips met verschillende mogelijkheden voor een prettige reis. Als je niet bekend bent in Utrecht raden wij jou aan om een navigatie te gebruiken als je naar ons komt.

bottom of page