BEZOEK

DE WINKEL

BEKIJK ALLE CREATIES IN DE WINKEL

Bent u benieuwd naar de nieuwe collectie? Of wilt u gewoon even kijken? Dat is mogelijk! U kunt op onderstaande tijden gewoon binnen lopen bij ons. Naast het feit dat wij als stylingbureau veel op afspraak werken, hebben wij ook een winkelfunctie en is het uiteraard ook mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen.

 BEZOEK DE WINKEL 

 Kom gezellig langs 

 

Wat leuk dat u van plan bent om ons te bezoeken! U bent van harte welkom in onze winkel tijdens de openingstijden. Ook in tijden van Corona. We hebben speciale maatregelen getroffen zodat u veilig kan winkelen bij ons.

 

Wij zijn gevestigd in het hartje van de binnenstad van Utrecht. Op de grens van het Museumkwartier en het Domkwartier.

 

Bent u benieuwd naar de collectie? Of wilt u gewoon even kijken? Dat is mogelijk!  Ons adres is:

 

Zadelstraat 24

3511 LV Utrecht.

 BEZOEK DE WINKEL 

 Openingstijden 

Dinsdag: op afspraak.

Woensdag: op afspraak.

Donderdag: op afspraak.

Donderdagavond: Op afspraak.

Vrijdag: op afspraak.

Zaterdag: op afspraak.

Zondag: op afspraak.

Maandag: op afspraak..

Corona update: Op dit moment werken wij bij voorkeur op afspraak.  Wij vragen u om uzelf aan te melden.

Winkels mogen open zijn. Mensen mogen naar buiten om een boodschap te doen of een winkel te bezoeken. We hebben verschillende maatregelen genomen zodat u veilig kan winkelen bij ons.

ROUTE & PARKEREN

Bent u van plan om langs te komen? Dat vinden wij leuk en wij kijken uit naar uw komst. Zorg er dan voor dat uw reis aangenaam verloopt. Bekijk daarom onze pagina Route & Parkeren met de verschillende mogelijkheden hoe u ons kunt bereiken. Daarnaast vind u ook tips waar u eventueel rekening mee kunt houden.

 BEZOEK DE WINKEL 

 Inspireer jezelf 

 

U bent van harte welkom in ons stylingbureau en winkel aan de Zadelstraat in Utrecht. 

Geef uw zintuigen de kost en inspireer jezelf en anderen.  Kom onze creaties bekijken en ontdek de alle kleuren en vrolijke printen. Voel de mooie stoffen waarvan het is gemaakt. Proef de sfeer in de winkel en maak kennis met de ontwerpers. Luister naar het verhaal achter de creatie.

 

Tijdens uw bezoek ontvangt u lekker een kopje koffie of thee om u helemaal thuis te laten voelen. Maak van winkelen weer een leuke beleving. Tot snel!

Met hartelijke en kleurrijke groet,

William & Glenn