BEZOEK

DE WINKEL

 BEZOEK DE WINKEL 

 Route en parkeren 

 

Wat leuk dat u van plan bent om ons te bezoeken! U heeft verschillende opties met betrekking tot parkeren en vervoer. Bekijk onze tips voor een prettige reis. Als u niet bekend bent in Utrecht raden wij u aan om uw navigatie te gebruiken als u naar ons komt.

 

Wij zijn gevestigd in het hartje van de binnenstad van Utrecht. Op de grens van het Museumkwartier en het Domkwartier.

 

Ons adres is:

Zadelstraat 24

3511 LV Utrecht.

DICHTSTBIJZIJNDE PARKEERGARAGE

Indien u met de auto komt, kunt u uw auto parkeren in parkeergarage Springweg. Gebruik voor uw navigatie het adres: Strosteeg 83, 3510 VK Utrecht. Dit is de dichtstbijzijnde parkeergarage en ligt op ca. 140 meter loopafstand van onze winkel.

 BEZOEK DE WINKEL 

 P+R Voorzieningen 

Wilt u niet met de auto de binnenstad in? Dan zijn de P+R voorzieningen wellicht een optie voor u. Voor een goedkoper tarief kunt u de auto parkeren aan de rand van de stad en het laatste stukje met de bus of tram naar de binnenstad gaan. Een combikaartje (parkeren en reizen) kost € 5,00 en is geldig voor een rit met bus of sneltram (heen en terug) voor maximaal 5 personen op één dag.

 

Bekijk de P+R mogelijkheden in Utrecht.

OPENBAAR VERVOER

Wilt u niet met de auto? Ga dan gemakkelijk met de bus of de trein naar Utrecht. Het station van Utrecht Centraal is op loopafstand van onze winkel. Neem vanuit het station via het Radboudkwartier de uitgang bij het Moreelse park. Volg dan de borden naar de Domtoren en u komt vanzelf in de Zadelstraat.

Plan uw reis met het openbaar vervoer.

 BEZOEK DE WINKEL 

 Inspireer jezelf 

 

U bent van harte welkom in ons stylingbureau en winkel aan de Zadelstraat in Utrecht. 

Geef uw zintuigen de kost en inspireer jezelf en anderen.  Kom onze creaties bekijken en ontdek de alle kleuren en vrolijke printen. Voel de mooie stoffen waarvan het is gemaakt. Proef de sfeer in de winkel en maak kennis met de ontwerpers. Luister naar het verhaal achter de creatie.

 

Tijdens uw bezoek ontvangt u lekker een kopje koffie of thee om u helemaal thuis te laten voelen. Maak van winkelen weer een leuke beleving. Tot snel!

Met hartelijke en kleurrijke groet,

William & Glenn