BEZOEK

DE WINKEL

Route & parkeren

BEKIJK DE TIPS VOOR EEN PRETTIGE REIS

Wat leuk dat u van plan bent om ons te bezoeken! U heeft verschillende opties met betrekking tot parkeren en vervoer. Als u niet bekend bent in Utrecht raden wij u aan om uw navigatie te gebruiken als u naar ons komt.

 

Wij zijn gevestigd in het hartje van de binnenstad van Utrecht. Op de grens van het Museumkwartier en het Domkwartier.

 

Ons adres is:

 

Zadelstraat 24

3511 LV Utrecht.

DICHTSTBIJZIJNDE PARKEERGARAGE

Indien u met de auto komt, kunt u uw auto parkeren in parkeergarage Springweg. Gebruik voor uw navigatie het adres: Strosteeg 83, 3510 VK Utrecht. Dit is de dichtstbijzijnde parkeergarage en ligt op ca. 140 meter loopafstand van onze winkel.

P+R  voorzieningen

VOOR €5 PARKEREN + VERVOER NAAR DE STAD

Wilt u niet met de auto de binnenstad in? Dan zijn de P+R voorzieningen wellicht een optie voor u. Voor een goedkoper tarief kunt u de auto parkeren aan de rand van de stad en het laatste stukje met de bus of tram naar de binnenstad gaan. Een combikaartje (parkeren en reizen) kost € 5,00 en is geldig voor een rit met bus of sneltram (heen en terug) voor maximaal 5 personen op één dag.

OPENBAAR VERVOER

Wilt u niet met de auto? Ga dan gemakkelijk met de bus of de trein naar Utrecht. Het station van Utrecht Centraal is op loopafstand van onze winkel. Neem vanuit het station via het Radboudkwartier de uitgang bij het Moreelse park. Volg dan de borden naar de Domtoren en u komt vanzelf in de Zadelstraat.

Plan uw reis met het openbaar vervoer.

Tot snel

IN ONS STYLINGBUREAU + WINKEL

U bent van harte welkom in ons stylingbureau en winkel aan de Zadelstraat in Utrecht. 

Kom onze creaties zien, voelen en doorpassen. Tijdens uw bezoek ontvangt u lekker een kopje koffie of thee om u helemaal thuis te voelen. 

Maak van winkelen een leuke beleving.

Met hartelijke en kleurrijke groet,

William & Glenn