top of page
utrecht Kleurrijke mooie bijzondere exclusieve kleding mode utrecht zadelstraat 24 w&G designs en styling william en glenn klantenservice leuke winkel boetiekje winkelen straatje Domkerk

ROUTE & PARKEREN

Wat leuk dat je van plan bent om ons te bezoeken! Je hebt verschillende opties met betrekking tot parkeren en vervoer. Wil je de dichtstbijzijnde parkeergarage? Of juist liever niet met de auto de binnenstad in maar aan de rand van de stad parkeren? Of toch met het openbaar vervoer? Bekijk onze tips met verschillende mogelijkheden voor een prettige reis. Als je niet bekend bent in Utrecht raden wij jou aan om een navigatie te gebruiken als je naar ons komt.

Wij zijn gevestigd in het Vredenburgkwartier, het hartje van de binnenstad van Utrecht.

 

Ons adres is:

Steenweg 27

3511 JL Utrecht

DICHTSTBIJZIJNDE PARKEERGARAGE

Indien je met de auto komt, kun je jouw auto parkeren in verschillende parkeergarages in Hoog Catharijne. Wij raden je aan om in parkeergarage P5 te parkeren. Maar mocht je in P1, P3 of P4 parkeren is dat ook prima. Dit is de dichtstbijzijnde parkeergarage en ligt op ca. 500 meter loopafstand van onze winkel. Gebruik voor jouw navigatie het adres: Daalsesingel, 3511 LC Utrecht

P+R mogelijkheden parkeren in utrecht winkelen centrum goedkoop parkeren.jpg

Wil je goedkoop parkeren? Of wil je niet met de auto de binnenstad in? Dan zijn de P+R voorzieningen wellicht een optie voor je. Voor een lager tarief kun je de auto parkeren aan de rand van de stad en het laatste stukje met de bus of tram naar de binnenstad gaan. Een combikaartje (parkeren en reizen) kost ca € 5,00 en is geldig voor een rit met bus of sneltram (heen en terug) voor maximaal 5 personen op één dag. Een hele goedkope oplossing. De P+R plekken vind je op verschillende plekken rondom Utrecht.

 

Bekijk de P+R mogelijkheden in Utrecht.

Utrecht central station at night_edited.jpg

Wilt je niet met de auto naar de stad? Ga dan gemakkelijk met de bus of de trein naar Utrecht. Het station van Utrecht Centraal is op loopafstand van onze winkel. Neem vanuit het station via Hoog Catharijne, 1 van de verschillende uitgangen en loop via het Vredenburg en Lange Elisabethstraat en je komt vanzelf op de Steenweg.

Plan jouw reis met het openbaar vervoer.

20230406_124818_edited.png

Je bent van harte welkom in ons stylingbureau en winkel aan de Steenweg in Utrecht. Geef je zintuigen de kost en inspireer jezelf en anderen.  Kom onze creaties bekijken en ontdek de alle kleuren en vrolijke printen. Voel de mooie stoffen waarvan het is gemaakt. Proef de sfeer in de winkel en maak kennis met de ontwerpers. Luister naar het verhaal achter de creatie.

Tijdens je bezoek ontvang je lekker een kopje koffie of thee om je helemaal thuis te laten voelen. Maak van winkelen weer een leuke beleving. Tot snel!

Met hartelijke en kleurrijke groet,

William & Glenn

bottom of page