top of page
_Collage voorjaar.jpg

 REVIEWS 

 Wat zeggen klanten over ons? Hoe bevalt de kleding en hoe reageert de omgeving op de creaties van W&G designs en styling. We vinden het altijd leuk om een reactie te ontvangen over de kleding die wij aan je verkocht hebben. Het maakt ons vak extra leuk en daarnaast geeft het ons ook veel positieve energie en dat proberen wij weer te verwerken in een nieuwe collectie.

 

Wij besteden veel zorg en liefde aan het ontwerpen en creëren van onze creaties. Het zoeken naar mooie kleuren en uitgesproken printen. Het selecteren van luxe stoffen die ook fijn dragen. Omdat wij ook veel tijd en aandacht besteden aan het begeleiden van onze creaties naar de juiste drager, is het voor ons een kroon op het werk om de reacties terug te lezen.

Lees hieronder enkele reviews en reacties van verschillende klanten.

WAT ZEGGEN KLANTEN

"Persoonlijke complimentjes zijn gegarandeerd in creaties van W&G!

Shoppen bij W&G is elke keer weer een feestje. Ze hebben prachtige, unieke, zelfontworpen creaties waarin je je op en top een sterke en krachtige vrouw voelt. Ze nemen alle tijd voor je en geven je persoonlijke en individuele kledingadviezen. Ze weten met hun creaties het beste in je naar boven te halen; of je nu op zoek bent naar iets kleurrijks of iets rustigs, ze hebben altijd iets moois voor je, voor zakelijke evenementen, dagelijkse werkzaamheden, maar ook voor feesten en partijen. Zelfs in dit digitale tijdperk zul je voor de camera opvallen! Voor iets origineels zal je hier zeker slagen.

De kleding zit als gegoten, comfortabel, en is zeer makkelijk zelf te wassen. Hun kleding is duurzaam, verantwoord en slim; heb je dit seizoen een mooi pak gekocht, dan hebben ze volgend seizoen een mooie nieuwe top ontworpen, die past bij het pak waardoor, met alleen een nieuwe top je een complete andere outfit hebt. En natuurlijk hebben ze dan ook weer oogverblindende nieuwe creaties.

Als je echt een bijzondere ervaring wilt hebben,  maak een afspraak! Dan hebben ze echt alle tijd voor je en zullen je laten ervaren wat hun creaties met jou persoonlijk kunnen doen. En afstand gegarandeerd in deze tijd. Ze zullen je inspireren kleding te dragen waarvan je nooit zou vermoeden dat het je fantastisch staat!

Laat je verrassen door hen en je zal niet de eerste en zeker niet de laatste zijn die blij emotioneel wordt van het beeld van jezelf in de spiegel in een van hen creaties!''

Inge | Utrecht

“Een juweel van een winkel met twee ontwerpers die je persoonlijk helpen ze hebben een hart van goud en een geweldig styling oog. Voor mij nooit meer anders!"

Marjolein | Amsterdam

review w&g designs utrecht beoordeling resensie vrolijke vrouw blij tevreden

 Outfit 
 moeder van de bruid 

Hallo William en Glenn, Vanmiddag bij jullie geweest om me te oriënteren voor bovengenoemde outfit! Blij verrast ben ik geslaagd, mede door jullie geweldige, maar vooral eerlijke advies!

Ongedwongen sfeer, kopje thee erbij en tijd voor een praatje! Dit is zeker niet de laatste keer dat ik jullie zaak bezoek! Ook zal ik reclame maken voor jullie! Bedankt voor de gezellige middag!

 

Marij uit Nieuwegein

review w&g designs utrecht beoordeling resensie vrouw woman red dress

 Het is leuk om met jou over   straat te lopen 

William & Glenn, Zoals beloofd: De jurk was een super succes. Ik liep door Amsterdam onderweg naar de Berlage Beurs en werd op een opgegeven moment aangehouden. Een man zei: " wat een beeldschone jurk, van welk merk is dit? Prachtig! Andere reacties waren beeldschoon, mooi, sjiek. Mijn collega met wie ik meeliep zei; het is leuk om met jou over straat te lopen want je kreeg meerdere positieve reacties! Mijn man had het nog niet gezien en toen ik thuis kwam zei hij: Ohhh wat mooi, subtiel, sexy… waarop ik zei oh ja… Ja, zei mijn man prikkelend en tegelijk sjiek. Dus heren zeer geslaagd. Nogmaals dank! Hartelijke groet, Debby

review w&g designs utrecht beoordeling resensie tevreden business women zakenvrouw blije

 Goudeerlijk advies en 
 super origineel 

Shoppen bij William en Glenn is elke keer weer een feestje! Ik koop al mijn zakelijke kleding bij W&G.

 

Ze hebben fantastische zelfontworpen outfits voor elke denkbare gelegenheid. Elke keer kan ik met nieuwe kleding weer nieuwe combinaties maken met andere W&G kleding.

 

Oneindig combineren, goudeerlijk advies en super origineel! Ik heb echt iets bijzonders!

 

Inge uit Utrecht

Image by Sarah Shull

IEDEREEN IS ENTHOUSIAST OVER MIJN KLEDING

Bijna twee weken geleden kwam ik samen met 2 vriendinnen voor stijladvies bij jullie. Ik vond het een supergezellige avond met goede tips. Na veel inspanningen van jullie kant, en ook veel lol, liep ik weg met een nieuwe outfit! Iedereen is erg enthousiast, vooral over het jasje. Het meest gehoorde commentaar, naast wat staat het je leuk, is dat het heel goed bij me past en toch iets nieuws is. Beter kan bijna niet, toch? En ook heel belangrijk, omdat mij dat lang niet bij alle broeken lukt: de broek zit zo ontzettend prettig! Dank jullie wel voor alles!

 

Angela uit Utrecht

★★★★

Een onvergetelijke avond!

 

Hoi William & Glenn,

Wat een geweldige avond hebben wij gehad bij jullie, echt fantastisch! Het is een speciaal gevoel en dat heeft ons geraakt. Van niet weten wat je te wachten staat, tot leuke en persoonlijke gesprekken, tot van alles aan passen en goede tips krijgen, tot de winkel uitlopen met tassen vol super mooie kleding!  Wij hebben er echt van genoten en vonden het mooi om te merken dat jullie zoveel passie erin stoppen en heel erg gedreven zijn. Wat een dankbare job:-)

 

Ik was zo hieper de pieper dat ik gedroomd heb over de kleding en ik stond vanochtend om 6.15 uur mijn kledingkast uit te ruimen;-)

 

Ik ben blij dat wij jullie ontmoet hebben en dat er zo'n geweldige leuke zaak 'om de hoek' zit. Ik hoop dat dit de eerste stap is naar beter leren kleren te combineren en er stralend bij te lopen. Uiteindelijk gaat dit ook om je innerlijk en dichtbij jezelf blijven, maar kleding doet ook een heleboel (hebben we gister gezien;-).

 

Bedankt voor jullie geweldige hulp, echt onvergetelijk deze eerste avond!

 

Simone en Gemma uit Utrecht

★★★★★

---------------------------------------------------------

 

Fantastisch!

 

Hoi William en Glenn, De kleren, en met als hoogtepunt het jasje, waren echt fantastisch! Ik ben zo blij dat jullie mij hebben overtuigd om dit jasje te kiezen, en mijn man komt voortaan ook mee naar jullie. Ik werd door de fotograaf vooraan in het midden gezet, dus beter kan niet! En ik heb zoveel complimentjes gehad dat ik in een middag het jasje weer 'terugverdiend' had (een tientje per compliment!). Meerdere mensen gaven twee complimentjes, en kwamen nog een keer terug om het jasje extra te bewonderen en aan te raken. Bedankt jongens!

 

Arwen uit Utrecht

★★★★★

---------------------------------------------------------

 

Top!

 

Ik liep vanmiddag alleen maar even binnen om te kijken. Liep er vervolgens met een nieuwe outfit weer uit. William & Glenn, bedankt voor jullie oprechte adviezen. Helemaal TOP!

 

Anoniem uit Utrecht 

★★★★

---------------------------------------------------------

 

Veel reacties

 

Eind vorig jaar prachtig groene leatherlook pak en geel wollen kasje bij jullie gekocht. Wil even laten weten dat ik op beide heel veel goede reacties krijg. Het valt op, niet alleen qua kleur maar vooral ook dat het perfect past en met zorg is gemaakt.

 

Gwen Boon uit Utrecht

★★★★

---------------------------------------------------------

 

Bedankt!

 

Zeer leuke middag gehad, weer veel tips en trics gekregen. Bedankt jongens, het was super.

 

Karin uit Groningen 

★★★★★

---------------------------------------------------------

 

Komende winter wordt een feestje!

 

William en Glen, ik wil jullie nog bedanken voor de fijne avond en de mooie collectie!! De inhoud van mijn kledingkast is nog mooier geworden. Komende winter wordt een feestje met zulke mooie en draagbare kleding! Joyce

 

Joyce uit Utrecht 

★★★★

---------------------------------------------------------

 

Ik vind het bijzonder te zien met hoeveel passie jullie werken

 

​Ik kijk terug op een hele geslaagde stylingsmiddag. Er was volop persoonlijke aandacht. Ik heb de ontspannen sfeer maar ook jullie eerlijke mening erg gewaardeerd. Ik ben erg blij met mijn aankopen. De reacties zijn ook positief. (Reactie: 'Zo, er komt wel iemand binnen') Misschien kun je je nog wel herinneren dat ik erg moest wennen aan de printjes. Nou, het printje is zeker geen kastligger geworden. Het grappige is zelfs dat toen ik mijn groene broek met een effen shirtje wilde combineren ik mijn printje zelfs een beetje miste. Hoe snel is dat gegaan :) Ik kan alleen maar positief zijn over jullie concept en vind ik het bijzonder te zien met hoeveel passie jullie werken.

 

Jeannette uit Dordrecht 

★★★★★

---------------------------------------------------------

 

Ontzettend positieve reacties gekregen!

 

​Hallo William en Glenn. Graag wil ik jullie laten weten dat ik ontzettend positieve reacties heb gekregen op mijn groene broek en vrolijke jasje. Iedereen vind dat het me hartstikke goed (en slank) staat en ik voel me er ook ontzettend goed in. Nadeel is dat ik al mijn andere kleren nu vrij saai vind. Ook in de winkels hangen alleen maar saaie kleren....Maar dat horen jullie vast vaker. Als de nieuwe collectie er is kom ik nog een keer kijken. Sowieso kom ik nog zo'n prachtig basic shirtje in een andere kleur kopen (heb nu zwart). Groetjes en tot ziens. Jessica

 

Jessica uit Heelsum 

★★★★★

---------------------------------------------------------

 

Ik ben veel bewuster geworden

 

Hoi William en Glen, Ik heb er zeer zeker van genoten en ben van plan om ergens in het najaar met een paar vriendinnen een ladies night bij jullie te doen. Tegen die tijd ben ik vast wel weer aan iets nieuws toe :P Behalve mooie kleren heb ik ook enorm genoten van de vele adviezen. Alles is vast niet blijven hangen, maar een aantal dingen wel. En alhoewel ik mijn klerenkast nog niet geleegd heb, ben ik mij wel veel meer bewust van wat er in hangt en hoe dit staat. Jullie zien mij zeker terug!

 

Anita uit Den Haag 

★★★★★

---------------------------------------------------------

 

Wat een reacties heb ik gehad!

 

Hoi William en Glenn. Ik Heb jullie kleurige jumpsuit aangehad met groen jasje en dat was een groot succes! Ik krijg daar veel positief commentaar op zowel van jong als oud. Mocht ik in de buurt zijn dan kom ik zeker even langs om weer even rond te kijken in jullie winkel! Tot snel!

 

Miranda uit Eindhoven 

★★★★★

---------------------------------------------------------

 

Jurk van kant

 

Ik heb een hele mooie jurk gekocht van kant bij jullie. De jurk valt heel mooi en ik heb superveel complimenten gekregen! Echt heel leuk en op de bruiloft vond iedereen dat ik er heel mooi uit zag! Bedankt voor jullie advies en ik kom zeker voor de nieuwe herfstcollectie terug!

 

Lieke uit Hengelo 

★★★★★

---------------------------------------------------------

 

Dank voor de kledingadvies sessie

 

Beste William, ik wil je heel erg bedanken voor de kledingadvies-ochtend afgelopen woensdag! Zoals je weet was dit voor mij een 'premiere', om me een keer te laten adviseren door een expert...ik vond het een feest, smaakt naar meer. Eigenlijk bijzonder... door de manier waarop je deze ochtend vormgaf, heb ik er echt van genoten, terwijl ik kleding uitkiezen meestal ervaar als een lastige, redelijk moeizame (ongemakkelijke) bezigheid. Begin dus echt een groot fan te worden van jullie kleding. Ik voel me mooier in jullie kleding en krijg er een 'blij' gevoel van om jullie items aan te trekken. Ik vind de kleuren en de prints mooi en de kleding zit zo lekker om je lichaam heen, 'omgeeft' je op een prettige manier. Ik weet niet precies meer hoeveel keer mijn man het gezegd heeft die dag!

 

Liesbeth uit Utrecht 

★★★★★

---------------------------------------------------------

 

Veel reacties

 

Ik wil graag even vertellen dat ik hele leuke reacties krijg op het pakje wat ik een paar weken geleden bij jullie heb gekocht. Het gaat om het rokje in Doe Maar kleuren en het paarse jasje. Ik ben er heel blij mee! Vanuit Belgie; kom ik zeker nog eens terug bij jullie. 

 

Claudine Booman uit Overijse Belgie

★★★★★