Klantenservice

 

Onze producten en diensten worden met veel zorg, aandacht en oog voor detail gecreëerd, geselecteerd en uitgewerkt. Kwaliteit en service hebben bij ons een hoge prioriteit. Ook vinden wij het belangrijk dat informatie beschikbaar is voor onze klanten en dat het daarnaast makkelijk terug te vinden is. Hieronder treft u over verschillende onderwerpen informatie, advies, tips voorwaarden etc.

 

Koop een W&G Cadeaubon

 

Geef een leuke fashion- en stylingbon aan uw moeder, zus of vriendin. Of vraag het zelf cadeau voor uw verjaardag. U kunt de waarde van het bedrag zelf bepalen. Bekijk de verschillende mogelijkheden voor het kopen van een cadeaubon.

 

Ons streven is dat u tevreden bent met alles wat u bij W&G designs en styling koopt. Heeft u een artikel wat niet aan uw verwachtingen voldoet? Is er iets misgegaan? Heeft u een klacht? Bekijk de retourvoorwaarden. 

 

Wasvoorschriften

 

Hoe kan ik mijn kleding van W&G designs het beste wassen? Welke wasvoorschriften moet ik aanhouden zodat mijn kleding mooi blijft? Wat is de betekenis van de wassymbolen in mijn kleding? Bekijk de tips om je kleding zo lang mogelijk mooi te houden. 

 

Vlekkenbestrijding

 

Is uw kleding niet schoon uit de was gekomen? Heeft u een vlek in uw kleding die er niet uit wilt? Bekijk verschillende tips om uw vlekken weg te krijgen.