top of page

De W&G Collectiedagen

 

De W&G collectiedagen vinden vier keer per jaar plaats wanneer er een nieuwe collectie uitkomt. Dit zijn meestal de eerste drie weken na het verschijnen van een nieuwe collectie.  Op deze dagen komt de muze en veel vaste klanten van W&G om de nieuwe collectie te bekijken. Dit vindt voornamelijk plaats op afspraak. Deze afspraken worden vaak al een tijd van te voren gepland. Ben je lid van de muze of een vaste klant? Dan biedt dat verschillende voordelen! Lees verder voor meer informatie over de W&G collectiedagen en kom gezellig langs!
 

Wat zijn de W&G collectiedagen?
De W&G collectiedagen zijn meestal de eerste 3 weken na het verschijnen van een nieuwe collectie. De muze en de vaste klanten worden tijdens deze afspraken volledig gestijld door de ontwerpers William en Glenn. De duur van een stylingafspraak is vaak 2,5 uur. Tijdens een stylingafspraak gaat u samen met de ontwerper(s) de collectie bekijken en doorpassen. In het stylingbureau/winkel selecteert u kleding wat u aanspreekt. Ook gaat 1 van de ontwerpers kleding voor u selecteren waar hij u graag in ziet lopen of waarvan hij denkt dat dit heel goed past bij u als persoon. Hierin wordt altijd rekening gehouden met figuur, stijl, uitstraling, leeftijd, eventuele baan en overige persoonlijke wensen. Ga voor meer informatie naar onze gratis stylingdiensten.

 

Wanneer zijn de W&G collectiedagen?
Wanneer er een nieuwe collectie wordt uitgebracht zijn er speciale collectiedagen. Voor een actueel overzicht kijkt u bij events in onze mode inspiratie app of op onze eventpagina.

 

Klantvoordelen tijdens de W&G collectiedagen
De W&G collectiedagen biedt verschillende voordelen aan leden van de muze en vaste klanten. Omdat W&G designs kleine exclusieve collecties heeft met een minimale oplagen, vinden veel klanten het fijn om zichzelf in te plannen voor de ''eerste ronde''. Daarom plannen de meeste klanten zichzelf tijdens de collectiedagen door voor de volgende collectie. Op die manier kunnen klanten kiezen uit het volledige assortiment van de totale collectie. Als klant heeft u dan keuze uit alle kleuren en uitvoeringen van een bepaald item.
Daarnaast is de kans heel erg klein dat uw maat er niet meer is. Na de W&G collectiedagen wordt de mailing verstuurd naar het totale klantenbestand. Op dat moment begint de tweede ronde.

 

Klanten die gebruik maken van de W&G klantenmapservice hebben extra voordeel tijdens hun afspraken. De ontwerpers kunnen namelijk rekening houden met het selecteren van je nieuwe aankopen. Zij kunnen nakijken wat u in het verleden heeft gekocht. Dit is extra handig met het kiezen en combineren van nieuwe aankopen met bestaande kleding in uw kledingkast. Daarnaast zorgt W&G designs er voor dat collecties elkaar in kleurbeeld opvolgen. Als u een artikel in collectie 1 koopt dan komt er ook weer een opvolging van het artikel in collectie 2. Dit is erg handig want dan bouwt u als klant thuis een eigen W&G collectie op wat bij u past en wat met elkaar gecombineerd kan worden. Zo heeft u als klant met 1 nieuwe aanvulling weer een nieuwe set. 

 

Bezoek ons stylingbureau en winkel
De afspraken tijdens de collectiedagen vinden plaats op dinsdag t/m vrijdag en zaterdagochtend. Op zaterdagmiddag plannen wij geen afspraken. Dit doen wij bewust omdat veel mensen vrij zijn en vaak spontaan langskomen. 
Naast het feit dat wij een stylingbureau zijn, hebben we ook een reguliere winkelfunctie en is het altijd mogelijk om zonder afspraak binnen te komen om de collecties te bekijken en door te passen.

 

Verras uzelf! Maak kennis met ons concept. We verwelkomen u graag in ons stylingbureau en winkel.

bottom of page