top of page

Inspireer uzelf en anderen

Wat zijn de voordelen?

De klantenmapservice biedt meerdere voordelen voor u als klant. Als u de volgende keer terug komt kunnen wij zien wat u gekocht heeft en wat u thuis al in de kast heeft hangen. Dit is erg handig bij het verschijnen van een nieuwe collectie.

 

Wij kunnen u adviseren hoe u uw nieuwe kleding weer kunt combineren met de kleding die u thuis al heeft. Hier is vaak sprake van omdat wij onze collecties elkaar in kleurbeeld laten opvolgen. Wij brengen bewust vervolgthema's of aanvullende vernieuwingen zodat u kleding in verschillende seizoenen kunt doordragen.

 

Door samen met ons de goede keuzes te maken kunt u thuis blijven combineren met uw eigen W&G kleding uit verschillende collecties. Het voordeel hiervan is dat u niet elke keer een hele nieuwe set hoeft te kopen.

 

Wij helpen u om nieuwe kleding te combineren met W&G creaties uit voorgaande collecties

W&G - colorful creations

De W&G Klantenmap-service

 

Klanten die bij W&G kopen kunnen gebruik maken van de W&G klantenmap-service. Dit is een speciale service die wij als ontwerpers aanbieden binnen ons concept. Voor klanten van W&G is dit erg makkelijk, het bespaard tijd en het is nog gratis ook!

Wat houdt de service in?

Als klant ontvangt u bij W&G designs en styling een speciaal met de hand geschreven bon. Als u het op prijs stelt, kunt u aangeven dat er een kopie bon in de klantenmap gedaan wordt. Op de bon staan alle artikelen vermeld die u gekocht heeft. De naam van het model, de uitvoering van het model zoals een stofkwaliteit of een bepaalde kleur of type print. Ook uw maat staat er bij en eventuele andere persoonlijke wensen. Bij een volgende aankoop wordt de nieuwe bon ook weer bijgevoegd in de klantenmap. Op deze manier wordt uw persoonlijke W&G collectie bijgehouden.

 

Uw gegevens worden alleen bewaard als u dit aan ons gevraagd heeft of wanneer er afspraken over zijn gemaakt met u. Uw gegevens worden veilig bewaard volgens onze privacyverklaring.
 

Bespaar tijd,

ontdek nieuwe combinaties en

draag kleding optimaal

Blijf oneindig door combineren met verschillende kleuren en printen

Op het moment dat u te veel leuke kleding ziet kunnen we u helpen om terug te selecteren naar het aantal wat past binnen uw budget. Wij kunnen u helpen en adviseren op het moment dat u geen keuze kunt maken bij het kiezen tussen meerdere artikelen. Omdat wij onze creaties kennen, kunnen wij makkelijk aangeven welke nieuwe mode-items wel of niet met kleding van voorgaande collecties gecombineerd kunnen worden. Dit kan een doorslaggevende factor zijn op het moment van keuzes maken. Het maken van keuzes wordt vereenvoudigd op deze manier. 

 

Een ander voordeel is dat we gelijk kunnen zien welke maat u heeft zodat u niet meerdere maten hoeft te passen. Op het moment dat een artikel anders uitvalt dan de standaard Nederlandse maatvoering van W&G, kunnen wij als ontwerpers een maat opschuiven om direct de goede maat aan u te geven. Dit scheelt weer tijd tijdens het winkelen.

 

Selecteer samen met de ontwerper de juiste en passende creaties voor u

Een persoonlijke sessie van 2,5 uur met kleding- kleur- en stylingadvies op maat

Doorsturen van bekenden

Mocht het zo zijn dat u mensen doorstuurt naar W&G omdat zij uw kleding ook zo leuk vinden. Laat ze dan uw naam noemen. Wij kunnen er dan op letten dat ze niet exact hetzelfde kopen als u. Met een zwart basisshirt is het geen probleem maar heeft u bijvoorbeeld een uitgesproken broekpak waar u indruk mee wilt maken dan is dat niet zo leuk als uw collega/vriendin of zus hetzelfde heeft. Op deze manier blijft u toch origineel met uw eigen kleurrijke mode.

bottom of page