1/10

Onderscheid uzelf van anderen

Selecteren van kleding
Het lichaam van een vrouw veranderd. Dit kan komen omdat u een kindje heeft gekregen, of omdat u in de overgang bent terecht gekomen. Het kan natuurlijk ook zij zijn dat u veel gewicht verloren heeft. Dit zijn enkele voorbeelden van oorzaken die wij met grote regelmaat horen in ons stylingbureau. Juist voor dit soort momenten waarin uw figuur veranderd is, kan het prettig zijn om geadviseerd te worden door iemand die verstand heeft van mode en styling.

 

Patroon:

Wij zien veel dat dames in de loop der jaren in een bepaald patroon raken met het kopen van nieuwe kleding. Door u te laten adviseren en stylen geven wij aan u een vernieuwde kijk en nieuwe inzichten op het gebied van mode en styling. Wij laten aan u zien wat geschikte en mooie kleding is wat past bij uw figuur, persoonlijke wensen en eventuele persoonlijke doelstellingen.

 

Doordat wij tijdens het passen de kledingitems bespreken kunt u zelf kijken wat u prettig vindt en hoe u het op verschillende manieren kan dragen. Dit zorgt er ook voor dat u anders naar kleding gaat kijken. U zult ook ervaren dat kleding er op een hanger ook heel anders kan uit zien dan wanneer u het aan heeft.

 

Het selecteren van kleding en het maken van mooie combinaties is een kunst. Wij gaan u hierin helpen en het aan u laten zien!

 

Wordt toegankelijk door het dragen van kleur

Hoeveel kost het? Wat zijn de voorwaarden?

Deze gratis dienst valt onder de stylingdiensten van ons stylingbureau en winkel. De dienst is 100% gratis en verplicht u tot niets. U bent niet verplicht om kleding van onze collecties te kopen. De enige voorwaarden die wij stellen is dat onze creaties u aanspreekt.

Deze gratis stylingafspraak duurt maximaal 1 uur en vindt plaats in ons styingbureau aan de Zadelstraat in Utrecht.

 

Mocht u twijfelen of de collecties u aanspreken dan kunt u verschillende foto's bekijken van onze nieuwe collectie of eventueel in ons lookbook.

 

Een andere optie is dat u eerst komt kijken in onze winkel/stylingbureau. U kunt dan vrijblijvend op uw gemak rondkijken om te zien of de stijl u aanspreekt. Mocht dat zo zijn dan kunnen we altijd een afspraak maken of, indien er op dat moment ruimte is, ter plekke een styling creëren. Indien u vragen heeft kunt u kijken op onze pagina met veel gestelde vragen.

 

Bent u geïnteresseerd? Vindt u het fijn om kledingadvies te krijgen van een modeontwerper/ stylist? Iemand die u adviseert en u helpt met kleding te selecteren wat past bij uw figuur, leeftijd, situatie en persoonlijke wensen. Maak dan een persoonlijke stylingafspraak.

 

Nadat uw aanvraag verzonden is nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op om een afspraak in te plannen.

 

Samen met u gaan wij voor een geslaagd resultaat en een bijzondere ervaring

Gratis kledingadvies en stylingtips

 

Vindt u het fijn om kledingadvies te krijgen van een modeontwerper/stylist? Iemand die u adviseert en u helpt met kleding te selecteren wat past bij uw figuur, leeftijd, situatie en persoonlijke wensen. Iemand die samen met u kijkt wat kleuren met u doen? Als u blij wordt van een persoonlijke benadering en eerlijk advies dan is dit echt iets voor u!

 

De mode ontwerpers en stylisten van W&G designs en styling verzorgen een persoonlijk kledingadvies op maat. Zo komt u er achter welke kleding uw figuur het beste tot zijn recht laat komen. Dankzij het gratis kleding- en stylingadvies weet u voortaan hoe u uw sterke kanten kunt accentueren en hoe u lichaamsdelen waar u minder tevreden over bent kunt verbloemen.

 

Met hulp, advies en begeleiding hopen wij u nieuwe inzichten te geven op het gebied van mode en styling

Veel individuele aandacht voor u als klant met persoonlijk advies wat bij u past

Kleuradvies
Wij kijken samen met u wat mooie kleuren zijn wat u goed staat en welke kleuren u beter kunt laten hangen. Wij werken niet met kleurkaarten omdat dit niet past met onze visie. Een kleurkaart kan in de basis prima zijn en zorgen voor advies. Helaas kan het voor veel dames ook heel beperkend werken doordat het mogelijk te strak toegepast wordt. Naarmate u ouder wordt, veranderd de huid en de huidskleur. Dit heeft gevolgen voor uw kleurkaart. Ook het veranderen van haarkleur heeft grote gevolgen voor een kleurkaart. Een ander voorbeeld kan zijn dat uw kleurkaart adviseert dat geel niet uw kleur is en dat u het geelvak in een winkel voorbij loopt. In de praktijk zou het heel goed kunnen zijn dan een print waar geel in verwerkt zit u heel mooi kan staan omdat de andere kleuren zorgen voor een mooie overgang naar uw gezicht. Dit soort zaken komen allemaal aan bod tijdens een stylingafspraak.

 

Wij helpen u kleding te selecteren waarin u zich lekker voelt. Want dat is het belangrijkste

Wij leren u combinaties te maken zodat u uw kleding veel kunt combineren met andere kleding

Met onze creaties zorgen wij dat u straalt en dat u zich zeker voelt

Hoe werkt het? Wat gaan we doen?

  1. We ontvangen u in ons stylingbureau en winkel waar we u enkele vragen zullen stellen zodat we uw persoonlijke wensen en kledingstijl  op hoofdlijnen in kaart kunnen brengen. 

  2. Daarna gaan wij samen met u een ronde maken door de winkel en zullen wij verschillende kledingstukken voor u selecteren wat u aanspreekt en wat past bij uw persoonlijke wensen en eventuele doelstellingen.

  3. In de derde stap gaat u de geselecteerde outfits doorpassen. De sets worden samen met u besproken. We laten u zien waarom wij deze sets voor u gepakt hebben en we laten u zien hoe u de kleding op meerdere manieren kunt dragen/stylen.

  4. Na de passessie worden alle doorgepaste kledingsets vergeleken en beoordeeld. Hiermee wordt uiteraard rekening gehouden met de informatie en eventuele doelstellingen van wat we besproken hebben. 

  5. Na het bespreken kunt u uw afrondende vragen stellen en heeft u de mogelijkheid om de kleding uit de collecties van W&G designs te kopen. In deze stap adviseren wij u graag welke kledingstukken u het beste kunt nemen om miskopen of kastliggers te voorkomen.

 

Maak een stylingafspraak

Door uw aanvraag in te dienen gaat u automatisch akkoord met de genoemde voorwaarden.

Door uw aanvraag in te dienen gaat u automatisch akkoord met de genoemde voorwaarden.

 

W&G - colorful creations