Kledingadvies en
stylingtips

LAAT JEZELF ZIEN VAN JE MOOISTE KANT


Vindt je het fijn om kledingadvies te krijgen van een modeontwerper/stylist? Iemand die je adviseert en jou helpt met kleding te selecteren wat past bij uw figuur, leeftijd, situatie en persoonlijke wensen. Iemand die samen met je kijkt wat kleuren met u doen? Als je blij wordt van een persoonlijke benadering en eerlijk advies dan is dit echt iets voor jou!
 
Bij W&G designs en styling ben je op het juiste adres. Wij zijn namelijk het modehuis en stylingbureau in Utrecht. De ontwerpers en stylisten van W&G designs en styling verzorgen een persoonlijk kledingadvies op maat. Zo kom je er achter welke kleding jouw figuur het beste tot zijn recht laat komen.
 
Dankzij het gratis kleding- en stylingadvies weet je voortaan hoe je jouw sterke kanten kunt accentueren en hoe je lichaamsdelen waar je minder tevreden over bent kunt verbloemen. 

vest wit rok groen ileer gwenda top prin

MOOIE KLEDING WAAR JE JE FIJN IN VOELT

Wij helpen je kleding te selecteren waarin je je prettig voelt want dat is het belangrijkste. Met onze creaties zorgen we dat je je zeker voelt zodat je kan stralen en jezelf mag laten zien.

Gwenda trui print pauw blauw.jpg

Bijzondere creaties

WAARIN JIJ MAG STRALEN

 

De mode ontwerpers en stylisten van W&G designs en styling verzorgen voor u een persoonlijke sessie met kledingadvies voor jou.

 

Wij kijken samen met je welke creaties passen bij jouw figuur en jouw wensen. Ook kijken we wat kleuren met je doen. Welke kleuren staan je mooi en welke kleuren kunt u beter laten hangen.

Omdat onze creaties alleen bij ons verkrijgbaar zijn, heb je echt iets bijzonders.

 

Dankzij het gratis kleding- en stylingadvies en onze creaties heb je mooie kleding waar jij je fijn en zelfverzekerd in voelt. Mooie kleding waarin jij kan stralen en jezelf mag laten zien.

 KLEDING OM VAN TE HOUDEN 

Bijzondere en kleurrijke creaties

Selecteer elke dag een nieuwe creatie waarin jij kan stralen en waarin jij jezelf mag laten zien.

Shop deze creaties in ons stylingbureau en winkel.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom