top of page

Kledingadvies

EN BIJZONDERE CREATIES VOOR BRUILOFTEN

Heeft u binnenkort een bruiloft of een ander feest? Wilt u als moeder van de bruid/bruidegom, familie of getuige mooi verschijnen op de trouwerij/receptie? Wilt u een bijzondere creatie en exclusieve kleding wat betaalbaar is en wat u ook nog kan door dragen? Dan bent u bij W&G designs op het juiste adres.

 

Wij helpen u een mooie kleding te selecteren binnen onze collecties wat past bij u en de gelegenheid. U krijgt van ons gratis kledingadvies en we kijken samen met u naar geschikte kleuren.

Als u blij wordt van een persoonlijke benadering en eerlijk advies dan is dit echt iets voor u!

mooie designersjurk jurk bruiloft moeder van de bruid exclusieve kleding kleurrijke creaties bijzondere mode utrecht

MOOIE KLEDING WAAR U ZICH FIJN IN VOELT

Wij helpen u kleding te selecteren waarin u zich prettig voelt want dat is het belangrijkste. Wij geven veel individuele aandacht met persoonlijk advies wat bij u past zodat u zelf een goede keuze kunt maken. 

Een bijzondere creatie

VOOR EEN HELE BIJZONDERE DAG

De mode ontwerpers en stylisten van W&G designs en styling verzorgen voor u een persoonlijke sessie met kledingadvies voor deze feestelijke dag.

 

Wij kijken samen met u welke creaties passen bij uw figuur, de eventuele wensen van het bruidspaar en overige wensen. Ook kijken we wat kleuren met u doen. Welke kleuren staan u mooi en welke kleuren kunt u beter laten hangen.

Omdat onze creaties alleen bij ons verkrijgbaar zijn, heeft u echt iets bijzonders. Juist voor een dag als deze, is het fijn dat anderen niet in dezelfde kleding lopen.

 

Dankzij het gratis kleding- en stylingadvies heeft u een mooie en feestelijke outfit voor de trouwerij. Veel van onze creaties zijn ook heel goed door te dragen na de feestelijke dag. Dit is extra fijn want dan koopt u de kleding niet voor 1 dag.

mooie kleding bruiloft moeder van de bruid mooi jasje bijzondere en exclusieve kleding utrecht