Kledingadvies

EN BIJZONDERE CREATIES VOOR BRUILOFTEN

Heeft u binnenkort een bruiloft of een ander feest? Wilt u als moeder van de bruid/bruidegom, familie of getuige mooi verschijnen op de trouwerij/receptie? Wilt u een bijzondere en exclusieve creatie wat betaalbaar is en wat u ook nog kan door dragen? Dan bent u bij W&G designs op het juiste adres.

 

Wij helpen u een mooie creaties te selecteren binnen onze collecties wat past bij u en de gelegenheid. U krijgt van ons gratis kledingadvies en we kijken samen met u naar geschikte kleuren.

Als u blij wordt van een persoonlijke benadering en eerlijk advies dan is dit echt iets voor u!

MOOIE KLEDING WAAR U ZICH FIJN IN VOELT

Wij helpen u kleding te selecteren waarin u zich prettig voelt want dat is het belangrijkste. Wij geven veel individuele aandacht met persoonlijk advies wat bij u past zodat u zelf een goede keuze kunt maken. 

Een bijzondere creatie

VOOR EEN HELE BIJZONDERE DAG

De mode ontwerpers en stylisten van W&G designs en styling verzorgen voor u een persoonlijke sessie met kledingadvies voor deze feestelijke dag.

 

Wij kijken samen met u welke creaties passen bij uw figuur, de eventuele wensen van het bruidspaar en overige wensen. Ook kijken we wat kleuren met u doen. Welke kleuren staan u mooi en welke kleuren kunt u beter laten hangen.

Omdat onze creaties alleen bij ons verkrijgbaar zijn, heeft u echt iets bijzonders. Juist voor een dag als deze, is het fijn dat anderen niet in dezelfde kleding lopen.

 

Dankzij het gratis kleding- en stylingadvies heeft u een mooie en feestelijke outfit voor de trouwerij. Veel van onze creaties zijn ook heel goed door te dragen na de feestelijke dag. Dit is extra fijn want dan koopt u de kleding niet voor 1 dag.

MOOIE KLEDING WAAR U ZICH FIJN IN VOELT

Wij helpen u kleding te selecteren waarin u zich prettig voelt want dat is het belangrijkste. Wij geven veel individuele aandacht met persoonlijk advies wat bij u past zodat u zelf een goede keuze kunt maken. 

Een mooie outfit

WAARIN U ZICH PRETTIG VOELT EN STRAALT

Het selecteren van kleding en het maken van mooie combinaties is een kunst. Wij gaan u hierin helpen en het aan u laten zien!

We hebben verschillende mooie jurken en bijpassende jasjes en blazers voor moeders van de bruid/bruidegom. Ook voor andere familieleden, getuigen en andere gasten hebben we mooie en bijzondere kledingstukken. 

Met onze creaties zorgen wij dat u er prachtig uit ziet en dat u straalt op deze bijzondere en feestelijke dag!

VOORWAARDEN

Deze gratis dienst valt  onder de stylingdiensten van ons stylingbureau en winkel. De dienst is 100% gratis en verplicht u tot niets. U bent niet verplicht om kleding te kopen. De enige voorwaarden die wij stellen is dat onze creaties u aanspreken en dat u een serieuze interesse heeft in onze producten.

Mocht u twijfelen of de collecties u aanspreken of u wilt niet direct een styling, dan kunt u ook vrijblijvend in onze winkel komen kijken. U kunt dan op uw gemak eerst de creaties bekijken in de winkel en zien of de stijl u aanspreekt.

Naamloos.jpg

 STYLINGDIENSTEN  
 Inspireer jezelf en anderen! 


 Maak een stylingafspraak 


 Neem contact op... 

MODE MET EEN VISIE

DUURZAAM | EERLIJK | INSPIREREND | KLEURRIJK | ORIGINEEL