top of page

Kledingadvies

EN BIJZONDERE CREATIES VOOR BRUILOFTEN

Heeft u binnenkort een bruiloft of een ander feest? Wilt u als moeder van de bruid/bruidegom, familie of getuige mooi verschijnen op de trouwerij/receptie? Wilt u een bijzondere creatie en exclusieve kleding wat betaalbaar is en wat u ook nog kan door dragen? Dan bent u bij W&G designs op het juiste adres.

 

Wij helpen u een mooie kleding te selecteren binnen onze collecties wat past bij u en de gelegenheid. U krijgt van ons gratis kledingadvies en we kijken samen met u naar geschikte kleuren.

Als u blij wordt van een persoonlijke benadering en eerlijk advies dan is dit echt iets voor u!

mooie designersjurk jurk bruiloft moeder van de bruid exclusieve kleding kleurrijke creaties bijzondere mode utrecht

MOOIE KLEDING WAAR U ZICH FIJN IN VOELT

Wij helpen u kleding te selecteren waarin u zich prettig voelt want dat is het belangrijkste. Wij geven veel individuele aandacht met persoonlijk advies wat bij u past zodat u zelf een goede keuze kunt maken. 

Een bijzondere creatie

VOOR EEN HELE BIJZONDERE DAG

De mode ontwerpers en stylisten van W&G designs en styling verzorgen voor u een persoonlijke sessie met kledingadvies voor deze feestelijke dag.

 

Wij kijken samen met u welke creaties passen bij uw figuur, de eventuele wensen van het bruidspaar en overige wensen. Ook kijken we wat kleuren met u doen. Welke kleuren staan u mooi en welke kleuren kunt u beter laten hangen.

Omdat onze creaties alleen bij ons verkrijgbaar zijn, heeft u echt iets bijzonders. Juist voor een dag als deze, is het fijn dat anderen niet in dezelfde kleding lopen.

 

Dankzij het gratis kleding- en stylingadvies heeft u een mooie en feestelijke outfit voor de trouwerij. Veel van onze creaties zijn ook heel goed door te dragen na de feestelijke dag. Dit is extra fijn want dan koopt u de kleding niet voor 1 dag.

mooie kleding bruiloft moeder van de bruid mooi jasje bijzondere en exclusieve kleding utrecht

 

OUTFIT MOEDER VAN DE BRUID

Vanmiddag bij jullie geweest om me te oriënteren voor bovengenoemde outfit! Blij verrast ben ik geslaagd, mede door jullie geweldige, maar vooral eerlijke advies! Ongedwongen sfeer, kopje thee erbij en tijd voor een praatje! Dit is zeker niet de laatste keer dat ik jullie zaak bezoek! Ook zal ik reclame maken voor jullie! Bedankt voor de gezellige middag!

 

Marij uit Nieuwegein

Een mooie outfit

WAARIN U ZICH PRETTIG VOELT EN STRAALT

Het selecteren van kleding en het maken van mooie combinaties is een kunst. Wij gaan u hierin helpen en het aan u laten zien!

We hebben mooie kleding voor moeders van de bruid/bruidegom. Hierbij kunt u denken verschillende jurken en bijpassende jasjes en blazers Ook voor andere familieleden, getuigen en andere gasten hebben we mooie en bijzondere kledingstukken.

Met onze creaties zorgen wij dat u er prachtig uit ziet en dat u straalt op deze bijzondere en feestelijke dag!

mooie bijzondere kleurrijke kleding creaties blauw print taupe lichtblauw utrecht zadelstraat modeontwerper

VOORWAARDEN

Deze gratis dienst valt  onder de stylingdiensten van ons stylingbureau en winkel. De dienst is 100% gratis en verplicht u tot niets. U bent niet verplicht om kleding te kopen. De enige voorwaarden die wij stellen is dat onze creaties u aanspreken en dat u een serieuze interesse heeft in onze producten.

Mocht u twijfelen of de collecties u aanspreken of u wilt niet direct een styling, dan kunt u ook vrijblijvend in onze winkel komen kijken. U kunt dan op uw gemak eerst de creaties bekijken in de winkel en zien of de stijl u aanspreekt.

kledingadvies utrecht exclusieve kleurrijke mooie bijzondere kleding mode bruiloft outfit moder van de bruid bruiloftskleding zadelstraat stylingbureau modehuis creaties
stylingbureau gratis kledingadvies kleuradvies exclusieve mode bijzondere creaties utrecht modehuis stylingdiensten styling mooie kleding moeder van de bruid outfit bruiloftkleding

 STYLINGDIENSTEN  
 Inspireer jezelf en anderen! 


 Maak een stylingafspraak 


 Neem contact op... 

MODE MET EEN VISIE

DUURZAAM | EERLIJK | INSPIREREND | KLEURRIJK | ORIGINEEL

 

bottom of page