top of page
Maxime jurk print taupe mooie designersjurk utrecht modeontwerper wgdesigns en styling kledingadvies bruiloft moeder van de bruid utrecht

KLEDINGADVIES VOOR BRUILOFTEN

Heb je binnenkort een bruiloft of een ander feest? Ben je familie, getuige, ceremoniemeester of moeder van de bruid/bruidegom of het bruidspaar en wil je een mooie outfit? Vindt je het fijn om advies te krijgen van een modeontwerper/stylist? Iemand die je adviseert en jou helpt met het maken van de juiste keuzes? Als je blij wordt van een persoonlijke benadering en eerlijk advies dan is dit echt iets voor jou!

kleding outfit moeder van de bruid bruidspaar bruidegom getuige ceremoniemeester bruiloftskleding utrecht

EEN MOOIT OUFIT WAARIN JE JE PRETTIG VOELT EN STRAALT

Hebt je binnenkort een bruiloft of een ander feest? Wil jeu als moeder van de bruid/bruidegom/bruidspaar, familie of getuige mooi verschijnen op de trouwerij/receptie? Wil je een bijzondere creatie en exclusieve kleding wat betaalbaar is en wat je ook nog kan door dragen? Bij W&G designs en styling ben je op het juiste adres. Wij zijn namelijk het modehuis en stylingbureau in Utrecht. Sinds 2012 zijn wij gevestigd in de Utrechtse binnenstad en kun je bij ons terecht voor mooie, bijzondere en exclusieve kleding. Gemaakt met aandacht in mooie en duurzame stoffen en we werken met veel kleur en rustige tinten.


Houd je niet van winkelen? Maar wil je er wel mooi uit zien voor de bruiloft? Dat horen wij vaker. Wij gaan je hier in helpen! Wij, de ontwerpers en stylisten van W&G designs en styling, verzorgen voor jou een persoonlijke sessie met kledingadvies en mooie creaties uit onze collectie voor deze feestelijke dag.

Het selecteren van kleding en het maken van mooie combinaties is een kunst. Wij gaan je hierin helpen en het aan je laten zien! In ons stylingbureau en winkel werken we met kleurvakken waarin we een hoofdkleur presenteren met bijpassende thema's. Binnen elk thema hebben we verschillende kleuren en printen die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo stel je jouw eigen outfit samen en bedenk je variatiemogelijkheden zodat je het ook in een andere combinatie kunt dragen.

We hebben mooie kleding voor moeders van de bruid/bruidegom. Hierbij kun je denken aan verschillende jurken en bijpassende jasjes en blazers Ook voor andere familieleden, ceremoniemeester, getuigen en andere gasten hebben we mooie en bijzondere kledingstukken.

Met onze creaties zorgen wij dat je er prachtig uit ziet op deze speciale dag en dat je je fijn in de kleding voelt zodat je straalt en maximaal kunt genieten.

KLEDING WAAR JE JE FIJN IN VOELT

Wij helpen je kleding te selecteren waarin je je prettig voelt want dat is het belangrijkste. Met onze creaties zorgen we dat je je zeker voelt zodat je kan stralen en jezelf mag laten zien.

jurk kleding moeder van de bruid bruidegom bruidspaar ceremoniemeester getuige utrecht kleding bruiloft mooie bijzondere exlusieve

EEN BIJZONDERE CREATIE VOOR EEN BIJZONDERE DAG

De mode ontwerpers en stylisten van W&G designs en styling verzorgen voor jou een persoonlijke sessie met kledingadvies voor deze feestelijke dag. Wij kijken samen met jou welke creaties passen bij jouw figuur, de eventuele wensen van het bruidspaar en overige wensen. Ook kijken we wat kleuren met je doen. Welke kleuren staan jou mooi en welke kleuren kun je beter laten hangen.

 

De ontwerpers William & Glenn selecteren de mooiste creaties voor je.

Omdat onze creaties alleen bij ons verkrijgbaar zijn, heb je echt iets bijzonders. Juist voor een dag als deze, is het fijn dat anderen niet in dezelfde kleding lopen. Wat ook heel leuk is; doordat je door de ontwerpers geholpen wordt kun je ook de gedachten ''achter'' de creaties horen. Ontdek hoe je de creaties op meerdere manieren kunt dragen en hoe je verschillende combinaties kunt maken.

 

Dankzij het gratis kleding- en stylingadvies heb je een mooie en feestelijke outfit voor de trouwerij. Veel van onze creaties zijn ook heel goed door te dragen na de feestelijke dag. Dit is extra fijn want dan koop je het niet alleen voor die dag en kun je het ook nog doordragen.

 

OUTFIT MOEDER VAN DE BRUID

Vanmiddag bij jullie geweest om me te oriënteren voor bovengenoemde outfit! Blij verrast ben ik geslaagd, mede door jullie geweldige, maar vooral eerlijke advies! Ongedwongen sfeer, kopje thee erbij en tijd voor een praatje! Dit is zeker niet de laatste keer dat ik jullie zaak bezoek! Ook zal ik reclame maken voor jullie! Bedankt voor de gezellige middag!

 

Marij uit Nieuwegein

20231008_173417.jpg

VOORWAARDEN

Deze gratis dienst valt  onder de stylingdiensten van ons stylingbureau en winkel. De dienst is 100% gratis en verplicht je tot niets. Je bent niet verplicht om kleding te kopen. De enige voorwaarden die wij stellen is dat onze creaties je aanspreken en dat je een serieuze interesse en intentie hebt in het kopen van onze producten.

Mocht je twijfelen of de collecties je aanspreken of je wilt niet direct een styling. Je mag ook eerst tijdens onze openingstijden in onze winkel komen kijken. Je kunt dan op jouw gemak eerst eens even rondkijken in de winkel en zien of de stijl jou aanspreekt.

bottom of page