Kledingadvies

EN BIJZONDERE CREATIES VOOR BRUILOFTEN

Heeft u binnenkort een bruiloft of een ander feest? Wilt u als moeder van de bruid/bruidegom, familie of getuige mooi verschijnen op de trouwerij/receptie? Wilt u een bijzondere en exclusieve creatie wat betaalbaar is en wat u ook nog kan door dragen? Dan bent u bij W&G designs op het juiste adres.

 

Wij helpen u een mooie creaties te selecteren binnen onze collecties wat past bij u en de gelegenheid. U krijgt van ons gratis kledingadvies en we kijken samen met u naar geschikte kleuren.

Als u blij wordt van een persoonlijke benadering en eerlijk advies dan is dit echt iets voor u!

MOOIE KLEDING WAAR U ZICH FIJN IN VOELT

Wij helpen u kleding te selecteren waarin u zich prettig voelt want dat is het belangrijkste. Wij geven veel individuele aandacht met persoonlijk advies wat bij u past zodat u zelf een goede keuze kunt maken. 

Een bijzondere creatie

VOOR EEN HELE BIJZONDERE DAG

De mode ontwerpers en stylisten van W&G designs en styling verzorgen voor u een persoonlijke sessie met kledingadvies voor deze feestelijke dag.

 

Wij kijken samen met u welke creaties passen bij uw figuur, de eventuele wensen van het bruidspaar en overige wensen. Ook kijken we wat kleuren met u doen. Welke kleuren staan u mooi en welke kleuren kunt u beter laten hangen.

Omdat onze creaties alleen bij ons verkrijgbaar zijn, heeft u echt iets bijzonders. Juist voor een dag als deze, is het fijn dat anderen niet in dezelfde kleding lopen.

 

Dankzij het gratis kleding- en stylingadvies heeft u een mooie en feestelijke outfit voor de trouwerij. Veel van onze creaties zijn ook heel goed door te dragen na de feestelijke dag. Dit is extra fijn want dan koopt u de kleding niet voor 1 dag.

MOOIE KLEDING WAAR U ZICH FIJN IN VOELT

Wij helpen u kleding te selecteren waarin u zich prettig voelt want dat is het belangrijkste. Wij geven veel individuele aandacht met persoonlijk advies wat bij u past zodat u zelf een goede keuze kunt maken. 

Een mooie outfit

WAARIN U ZICH PRETTIG VOELT EN STRAALT

Het selecteren van kleding en het maken van mooie combinaties is een kunst. Wij gaan u hierin helpen en het aan u laten zien!

We hebben verschillende mooie jurken en bijpassende jasjes en blazers voor moeders van de bruid/bruidegom. Ook voor andere familieleden, getuigen en andere gasten hebben we mooie en bijzondere kledingstukken. 

Met onze creaties zorgen wij dat u er prachtig uit ziet en dat u straalt op deze bijzondere en feestelijke dag!

VOORWAARDEN

Deze gratis dienst valt  onder de stylingdiensten van ons stylingbureau en winkel. De dienst is 100% gratis en verplicht u tot niets. U bent niet verplicht om kleding te kopen. De enige voorwaarden die wij stellen is dat onze creaties u aanspreken en dat u een serieuze interesse heeft in onze producten.

Mocht u twijfelen of de collecties u aanspreken of u wilt niet direct een styling, dan kunt u ook vrijblijvend in onze winkel komen kijken. U kunt dan op uw gemak eerst de creaties bekijken in de winkel en zien of de stijl u aanspreekt.

Maak een gratis stylingafspraak in ons stylingbureau en winkel aan de Zadelstraat in Utrecht.

 

Hoe lang de afspraak duurt is afhankelijk van verschillende factoren maar meestal zien we dat het ongeveer een uur duurt.

 

Samen met u gaan we voor een geslaagd resultaat en een bijzondere ervaring.

 Zadelstraat 24 

 3511 LV 

 Utrecht 

INSPIREER UZELF EN ANDEREN

MODE MET EEN VISIE

DUURZAAM | EERLIJK | INSPIREREND | KLEURRIJK | ORIGINEEL