top of page
kledingadvies solliciteren sollicitatiegesprek job interview Gladys blazer print blauw lexie top nachtblauw basis2_edited.png

KLEDINGADVIES
SOLLICITEREN

Vindt je het fijn om kledingadvies te krijgen van een modeontwerper/stylist? Iemand die je adviseert en jou helpt met kleding te selecteren voor je sollicitatiegesprek voor de juiste 1ste indruk? Wat past bij jouw figuur, leeftijd, situatie en persoonlijke wensen. Iemand die samen met je kijkt wat kleuren met jou doen? Als je blij wordt van een persoonlijke benadering en eerlijk advies dan is dit echt iets voor jou!

kledingadvies solliciteren sollicitatiegesprek job interview Gladys blazer print blauw lexie top nachtblauw basis2_edited.png

MOOI & ONDERSCHEIDEND GEKLEED VOOR DE SOLLICITATIE

Heb je een sollicitatiegesprek? Of ben je van plan om van baan te veranderen? Wil je je niet te casual kleden maar ook niet saai zakelijk? Het is heel belangrijk dat je je prettig en op je gemak voelt tijdens jouw job interview. Kledingadvies voor solliciteren kan daar heel erg bij helpen om je sterk en zelfverzekerd te voelen. Als jij dit wil dan ben je bij W&G designs en styling op het juiste adres. Wij zijn namelijk het modehuis en stylingbureau in Utrecht.

Sinds 2012 zijn wij gevestigd in de Utrechtse binnenstad en kun je bij ons terecht voor mooie, bijzondere en exclusieve kleding. Gemaakt met aandacht in mooie en duurzame stoffen en we werken met veel kleur. 1 van onze specialisaties is kledingadvies voor sollicitaties en zakelijke kleding voor het werk, kantoor of zakelijke omgeving.

 

Houd je niet van winkelen? Maar wil je er wel mooi uit zien? Dat horen wij van heel veel klanten van ons. Wij gaan je hier in helpen! Wij, de ontwerpers en stylisten van W&G designs en styling, verzorgen een persoonlijk kledingadvies op maat. Zo kom je er achter welke kleding jouw figuur het beste tot zijn recht laat komen. Ook kijken we wat kleuren met je doen en hoe dit van invloed kan zijn in je werk.

Het selecteren van kleding en het maken van mooie combinaties is een kunst. Wij gaan je hierin helpen en het aan je laten zien! We gaan samen met jou kijken naar hoe je jezelf professioneel kunt presenteren en onderscheiden van andere sollicitanten. Zelfverzekerd overkomen met kracht en professionaliteit maar ook vriendelijk en toegankelijk.

 

In ons stylingbureau en winkel werken we met kleurvakken waarin we een hoofdkleur presenteren met bijpassende thema's. Binnen elk thema hebben we verschillende kleuren en printen die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo stel je jouw eigen outfit samen en bedenk je variatiemogelijkheden zodat je het ook in een andere combinatie kunt dragen.

Kortom; Wij helpen je om de kleding optimaal te dragen. Met onze creaties zorgen wij dat je er prachtig, onderscheidend en professioneel uit ziet. We maken een combinatie van een zakelijke uitstraling in combinatie met jouw persoonlijkheid zodat je je fijn en zeker voelt en dat je volledig in jouw kracht kan staan met het uitvoeren van jouw baan.

KLEDING WAAR JE JE FIJN IN VOELT

Wij helpen je kleding te selecteren waarin je je prettig voelt want dat is het belangrijkste. Met onze creaties zorgen we dat je je zeker voelt zodat je kan stralen en jezelf mag laten zien.

MOOIE BIJZONDER KLEURRIJKE KLEDING SOLLICITEREN SOLLICITATIEGESPREK JOB INTERVIEWKANTOOR UTRECHT WGDESIGNS MODEONTWERPER FASHION LUXE steenweg 27
mooie satijnen blazer roest rood kleding voor werk kantoor utrecht zakelijke fashion mode solliciteren leurrijke steenweg wgdesigns modeontwerper sollicitatiegesprek

BIJZONDERE CREATIES WAARIN JIJ MAG STRALEN

Nederlandse werkgevers zijn erg geneigd naar formele zaken en feiten te kijken. Vaak leggen de selecteurs tijdens het sollicitatieproces veel nadruk op de formele eisen die zij bij de vacature stellen. Hierdoor kan het zo zijn dat er weinig rekening wordt gehouden met wat mensen nog meer kunnen. Daarom is het belangrijk dat de kleding ook wat zegt over jou als persoon. Hierdoor kun je jezelf onderscheiden van anderen.

Jouw studieachtergrond en werkervaring als sollicitant zal niet exact hetzelfde zijn als die van andere sollicitanten maar voor de vacature heeft het bedrijf een basisprofiel met vereisten waar jij als potentiële werknemer aan moet voldoen. In een selectieprocedure voldoen jouw concurrenten ook aan het basisprofiel. Het is daarom belangrijk om op te vallen zodat je in het geheugen blijft van de selecteur.

Nu komt het aan op onderscheiding op het persoonlijke vlak en presentatie. Een zeer goed hulpmiddel om jezelf te onderscheiden is kleding. Te vaak laten sollicitanten deze kans onbenut. De modeontwerpers en stylisten van W&G designs en styling kunnen jou hierin helpen, adviseren en begeleiden.

Een traditionele zakelijke outfit in zwart, grijs of donkerblauw is netjes en gekleed maar is niet bijzonder en heeft geen groot onderscheidend karakter. Waarschijnlijk heeft uw potentiële werkgever genoeg medewerkers in deze kledingstijl rondlopen binnen de muren van het bedrijf. Een aanvulling is vaak wenselijk en onderscheidend. 

 

Het persoonlijk onderscheiden van anderen is voor iedereen anders. In de sessie kledingadvies voor solliciteren kunnen we dit met elkaar onderzoeken en samen bepalen. De mode ontwerpers en stylisten van W&G designs en styling verzorgen voor jou een persoonlijke sessie met kledingadvies voor jou. Aan de hand van jouw persoonlijke wensen en eventuele doelstellingen voorzien wij je van kledingadvies en stylingtips.

Daarnaast heeft het dragen van kleur effect op jouw omgeving. We laten je ook zien hoe je met kleine trucjes, op het gebied van styling, kunt zorgen voor afstand en hoe je juist toegankelijker wordt. Daarnaast bespreken we ook wat kleur doet met jouw omgeving. Wat doet kleur met het overbrengen van een boodschap en hoe kun je hier eventueel in sturen of beïnvloeden.

Door je goed te kleden, toon je zowel respect voor jezelf als voor jouw omgeving. Dat gaat niet alleen op voor alledaagse situaties. Zeker bij sollicitatiegesprekken wil je goed overkomen. Draag tijdens jouw sollicitatie daarom kleding waarin je je prettig voelt. Als je ongemakkelijke kleding aan hebt, bestaat de kans dat je onzeker over komt. En dat wil je niet.

Om dit te voorkomen en je te helpen selecteren we de mooiste creaties voor je. We laten kledingstukken aan je zien die passen bij jou zodat je jezelf van je best kant kan laten zien. Laat je verrassen met kledingstukken die je zelf nooit uit het rek gepakt zou hebben. 

Omdat onze creaties alleen bij ons verkrijgbaar zijn, heb je echt iets bijzonders waarmee jij je ook mee kunt onderscheiden. Wat ook heel leuk is; doordat je door de ontwerpers geholpen wordt kun je ook de gedachten ''achter'' de creaties horen. Ontdek hoe je de creaties op meerdere manieren kunt dragen en hoe je verschillende combinaties kunt maken.

 

Dankzij het kledingadvies en onze creaties heb je mooie kleding voor je sollicitatie en je toekomstige werk. Mooie kleding waar jij je als mens fijn en zelfverzekerd in voelt. Je weet voortaan hoe je jouw sterke kanten kunt accentueren en hoe je lichaamsdelen waar je minder tevreden over bent kunt verbloemen.

 

Kortom: wij helpen je om representatief te verschijnen op jouw sollicitatiegesprek. Want 1 garantie kunnen we je in ieder geval geven: Je krijgt maar 1 keer de kans voor jouw eerste indruk.

 

OUTFIT MOEDER VAN DE BRUID

Vanmiddag bij jullie geweest om me te oriënteren voor bovengenoemde outfit! Blij verrast ben ik geslaagd, mede door jullie geweldige, maar vooral eerlijke advies! Ongedwongen sfeer, kopje thee erbij en tijd voor een praatje! Dit is zeker niet de laatste keer dat ik jullie zaak bezoek! Ook zal ik reclame maken voor jullie! Bedankt voor de gezellige middag!

 

Marij uit Nieuwegein

 BESTSELLERS 

Nieuw in de 

webshop

W&G designs houdt je up-to-date en inspireert je met nieuwe creaties die we toevoegen aan ons online assortiment.

Bekijk de nieuwste creaties:

kledingadvies solliciteren sollicitatiegesprekmooie kleding voor werk kantoor utrecht wgdesigns kleurrijke fashion mode steenweg wgdesigns

VOORWAARDEN

Deze gratis dienst valt  onder de stylingdiensten van ons stylingbureau en winkel. De dienst is 100% gratis en verplicht je tot niets. Je bent niet verplicht om kleding te kopen. De enige voorwaarden die wij stellen is dat onze creaties je aanspreken en dat je een serieuze interesse hebt in onze producten.

Mocht je twijfelen of de collecties je aanspreken of je wilt niet direct een styling. Je mag ook tijdens onze openingstijden in onze winkel komen kijken. Je kunt dan op jouw gemak even rondkijken in de winkel en zien of de stijl jou aanspreekt.

bottom of page