top of page

''Wij helpen u om kleding te selecteren waarin u zich lekker voelt. Want dat is eigenlijk het belangrijkste''

 

Kledingadvies voor Zelfstandigen

 

Bent u ondernemer en wilt u zich professioneel presenteren? Wilt u zich onderscheiden van andere zelfstandigen? Zakelijk overkomen met kracht en professionaliteit maar ook vriendelijk en toegankelijk? Dan is dit iets voor u!

 

Uit een peilingen van kennisbemiddelaars en onderzoekbureaus blijkt dat zzp'ers zich het meest zorgen maken over het binnenhalen van opdrachten. De uitdaging om opdrachten binnen te halen is in de huidige economie steeds groter. Veel  zelfstandig professionals gebruiken voornamelijk hun eigen netwerk bij het zoeken naar een opdracht.

 

Het opbouwen van een sociaal en zakelijk netwerk is 1 maar hoe onderscheidt u zich van anderen? Uw studieachtergrond en werkervaring als professional zal anders zijn dan die van een concurrent maar voor een bepaalde opdracht heeft de opdrachtgever een basisprofiel met vereisten waar u als ZZP-er aan moet voldoen. In een selectieprocedure voldoen uw concurrenten ook aan het basisprofiel. Het is daarom belangrijk om op te vallen zodat u in het geheugen blijft van de selecteur.

 

Een traditionele zakelijke outfit in zwart, grijs of donkerblauw is netjes en gekleed maar heeft geen onderscheidend karakter. Waarschijnlijk heeft uw potentiële opdrachtgever genoeg medewerkers in deze kledingstijl. Nu komt het aan op onderscheiding op het persoonlijke vlak en presentatie. Een zeer goed hulpmiddel om u zelf te onderscheiden is kleding. Te vaak laten zzp’ers deze kans nog onbenut. De modeontwerpers en stylisten van W&G designs en styling kunnen u hierin helpen, adviseren en begeleiden.

 

W&G designs en styling laat u zien dat u juist met kleuren hetzelfde kan bereiken. Namelijk; goed gekleed, professioneel en ondernemend. Maar ook deskundig, krachtig, toegankelijk en invoelend.

 

Met hulp, advies en begeleiding van de modeontwerpers en stylisten van W&G designs en styling hopen wij u nieuwe inzichten te geven op het gebied van mode en styling. Samen met u gaan wij voor een geslaagd resultaat en een bijzondere ervaring!

 

Hoe werkt het? Wat gaan we doen?

  • We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we met elkaar kennis maken en waarin we uw persoonlijke wensen en kledingstijl in kaart brengen. Ook bespreken we hoe u over wilt komen in uw zakelijke gesprekken en uw werkomgeving.

  • Na het kennismakingsgesprek gaat u zelf een ronde maken door de winkel om kleding selecteren wat u aanspreekt en wat past bij uw persoonlijke wensen en eventuele doelstellingen. Deze kleding past u vervolgens door en we bespreken de kleding.

  • In de derde stap gaat de stylist van W&G designs en styling voor u een ronde maken door de winkel om kleding te selecteren wat past bij uw figuur, wensen en eventuele persoonlijke doelstellingen. In deze stap gaan we ook grenzen verkennen en mogelijk ook verleggen als dit wenselijk is. De geselecteerde kleding past u vervolgens ook door. Ook deze kleding wordt besproken en we laten u zien hoe u de kleding op meerdere manieren kunt dragen/stylen.

  • Na de passessie worden alle doorgepaste kledingsets besproken, vergeleken en beoordeeld. Hiermee wordt uiteraard rekening gehouden met de informatie en doelstellingen van het kennismakingsgesprek. Ook bespreken we juist de items die in stap 3 voor u geselecteerd zijn. Als u daar heel positief op gereageerd hebt kunnen we met elkaar kijken hoe het dan komt dat u dat niet zelf gepakt heeft in stap 1. Heeft u het artikel dan anders ingeschat of durfde u het wellicht niet. Of misschien wel iets anders? In dit gedeelte van de sessie willen we u bewust maken van kleding selecteren, het beoordelen van een kledingstuk qua model en kleurgebruik.

  • Na het bespreken kunt u uw afrondende vragen stellen en heeft u de mogelijkheid om de kleding uit de collecties van W&G designs te kopen. In deze stap adviseren wij u graag welke kledingstukken u het beste kunt nemen om miskopen of kastliggers te voorkomen.

 

 

''Met onze

creaties zorgen

wij dat u representatief  verschijnt

op uw

acquisitiegesprek''

 

Hoeveel kost het? Wat zijn de voorwaarden?

Een stylingafspraak valt onder onze stylingdiensten. Dit zijn services die wij aanbieden binnen ons concept. Deze stylingdienst is een gratis dienst die gekoppeld is aan de verkoop van onze collecties.


Wij houden er meestal rekening mee dat een stylingafspraak veel tijd in beslag neemt. Wij plannen meestal 2,5 uur uit voor een afspraak. De enige voorwaarde die wij stellen is dat er een serieuze interesse is, om onze producten te willen kopen. Alle afspraken vinden plaats in ons stylingbureau aan de Zadelstraat in Utrecht.

 

Maak een persoonlijke stylingafspraak

Bent u geïnteresseerd? Vul dan het aanvraagformulier in en klik dan op de verzend-button. Wij nemen vervolgens binnen 2 werkdagen contact met u op om een afspraak in te plannen.

 

Uw gegevens zijn verzonden!

''Samen met u gaan wij voor een geslaagd resultaat en een bijzondere ervaring!''

 

Maak een stylingafspraak