top of page
W&G designs en styling kleurrijke kleding mode utrecht bijzondere exclusieve kleding voor werk vrije tijd congressen bruiloften zadelstraat 24  duurzaam inspirerend origineel

COLORFUL CREATIONS

W&G staat voor kleur. Wij vinden het Nederlandse straatbeeld kleurrijker mag en dat willen wij graag beïnvloeden. Daarom heeft welke W&G collectie veel kleur en uitgesproken printen. Elke creatie is verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat je altijd kunt kiezen. Wij brengen bewust veel kleur en kleurrijke printen binnen onze collecties. Daarom heeft elke collectie, ongeacht het seizoen of jaargetijde, veel kleur en uitgesproken (digitale) printen. Wij durven dan ook met een gerust hart te zeggen dat wij de kleurrijkste winkel van Utrecht en de omgeving zijn.

 

Omdat kleuren heel persoonlijk zijn houden wij rekening met verschillende huidtypes. Daarom hebben wij een groot aanbod en diversiteit in kleurgebruik binnen onze collecties. Hierbij kun je denken aan;  harde en felle kleuren, warme kleuren, frisse en koele kleuren maar ook zachte (pastel) tinten. Eigenlijk hebben we het allemaal.

 

Ben je op zoek naar iets speciaals? Of een specifieke kleur? Kom kijken in onze winkel. Zie je het niet hangen? Spreek dan 1 van de ontwerpers aan en geef aan waar je naar op zoek bent. We hebben namelijk niet alles in de winkel hangen. Wellicht kunnen we je evengoed helpen.

Louise jurk print blauw iris gladys blazer satijn paars blauw bijzondere kleurrijke kledin

DE KRACHT VAN KLEUR

Het dragen van kleur heeft invloed op jezelf en op je omgeving. Met kleding in mooie kleuren voel je je vaak vrolijker, sterker en zelfverzekerd. Je zal ontdekken dat je omgeving er ook op reageert. Misschien worden mensen vrolijk van de kleuren of inspireert het hen om ook kleur te gaan dragen.

 

Mensen reageren op kleuren en zeker op kleurrijke printen. Een print kan er voor zorgen dat je een uitgesproken en bijzondere outfit creëert. Vaak zorgen de kleuren er voor dat je toegankelijker wordt voor je omgeving.  Als je er mooi en kleurrijk uitziet geeft iemand sneller een compliment aan je. Wanneer je in het zwart loopt is die kans veel kleiner en zegt men niets over je outfit. Ergens zorgen de kleuren voor verbinding en het sneller leggen tot contact. Kleur heeft de kracht om jezelf te onderscheiden en mensen met elkaar te verbinden. Deze kennis en kracht kun je gebruiken wanneer jij jezelf aankleed. Het maken van bewuste keuzes van wat je aan doet kan bepalend zijn voor het verloop en het succes van jouw dag. 

Door meer kleur te dragen, kun je jezelf nog meer laten zien wie je bent. Ook kun je kleur inzetten ter versterking van je boodschap en jouw persoonlijke presentatie. In een persoonlijke stylingafspraak kunnen we hier bewust bij stil staan. We adviseren je en selecteren passende en mooie creaties die aansluiten bij jou en je persoonlijke situatie en wensen.

20230406_124818_edited.png

INSPIREER JEZELF EN ANDEREN

Ben je op zoek naar kleurrijke en originele kleding? Bijzondere en duurzame mode waar niet iedereen in loopt en evengoed betaalbaar is? Wil je geïnspireerd worden met eerlijk advies en vind je het fijn om helemaal aangekleed te worden? Dan nodigen wij je uit om eens een kijkje te nemen in onze winkel.

 

Ontdek het concept en maak kennis met ons. Bezoek ons stylingbureau en concept store aan de Zadelstraat in Utrecht.

FASHION

KLEURRIJKE

KLEDING

Ilselda blouse print groen wgdesigns en styling utrecht modeontwerper2
20230405_110305_edited.png
bottom of page