kleurijke kleding utrecht geel blauw groen rood roze bijzonder

Kleurrijke creaties

press to zoom

press to zoom
kleurrijk kleding utrecht rood blauw
kleurrijk kleding utrecht rood blauw

press to zoom

press to zoom
1/29

Onderscheid uzelf met kleur

Met mooie en kleurrijke kleding voelt u zich beter, zelfverzekerder en vrolijker. U zult ontdekken dat uw omgeving er ook op reageert en er misschien wel vrolijker van wordt.

 

Door kleur te dragen zult u eerder aangesproken worden of een reactie ontvangen. Misschien krijgt u wel een compliment of de vraag of u nieuwe kleding hebt gekocht. Misschien de vraag of u bent afgevallen. Kortom; Mensen worden vrolijk van kleur en het leven wordt veel leuker!

 

Inspireer uzelf en anderen!

 

W&G designs en styling staat voor kleur. W&G wil graag met haar collecties het straatbeeld van Nederland veranderen of tenminste beïnvloeden. In de collecties van W&G designs is om die reden ook heel veel kleur opgenomen. Elke collectie, ongeacht het seizoen of jaargetijde, beval veel kleur en uitgesproken digitale printen. Omdat kleuren heel persoonlijk zijn houden wij rekening met verschillende huidtypes. Daarom hebben wij harde en felle kleuren, zachte kleuren, warme en zachte kleuren maar ook fris of uitgesproken. We hebben het allemaal.

 

Wij bepalen zelf de kleuren van onze creaties binnen de collecties

Wij brengen bewust veel kleur en kleurrijke printen binnen onze collecties.  

oranje kleding utrecht zwart bijzondere kleurrijke
kleurrijke kleding utrecht blauw roze print bijzondere mode
utrecht kleding kleuren blauw groen wgdesigns

Wij durven met gerust hart te zeggen dat wij de kleurrijkste winkel van Utrecht en omgeving zijn

Wij vinden dat het straatbeeld in Nederland kleurrijker mag. Kijk eens naar landen als Spanje of Italië. Daar lopen vrouwen er mooi en gekleed bij.

 

Nederland zal nooit het modeland van Europa worden en dat hoeft ook niet maar de tijd van alleen maar spijkerbroeken en makkelijke Uggs zien wij liever niet in het Nederlandse straatbeeld.

leuke bijzondere winkel utrecht wgdesigns kleding

W&G - colorful creations