top of page

Het laatste nieuws

 

Inverno | De W&G collectiedagen
3 november 2015

 

Vanaf dinsdag 3 november t/m zaterdag 21 november september zijn de W&G collectiedagen voor de nieuwe wintercollectie van W&G. Dit is de vierde en laatste collectie van dit jaar. Inverno; the winter collection, by William & Glenn.

In de wintercollectie zitten altijd de mooiste blazers van het jaar. Bijzondere en uitgesproken stoffen met een luxe uitstraling. We hebben prachtige nieuwe ''power'' jurken. Uitgesproken designs en nieuwe tops ter aanvulling van bestaande thema's en kleuren.

Kom de nieuwe wintercollectie van W&G bekijken. Meld je aan of kom spontaan langs! Laat je adviseren en stylen door de ontwerpers William & Glenn. Bekijk de nieuwe creaties, pas de kleding door en selecteer de mooiste items die passen bij jou, je persoonlijke situatie en bij jouw wensen!

Verras jezelf! We verwelkomen je graag in ons stylingbureau en winkel. Tot snel!

 

 

 

Nieuwe wintercollectie verkrijgbaar
1 november 2015
 

Vanaf 29 oktober is de nieuwe wintercollectie Inverno van W&G designs en styling verkrijgbaar. De nieuwe creaties van William & Glenn hangen dan in de winkel en stylingbureau aan de Zadelstraat in Utrecht. 

 

De wintercollectie bestaat weer uit mooie nieuwe creaties. Het is de laatste collectie van 2015. In de wintercollectie zitten de mooiste blazers van het jaar dus dat beloofd weer wat! Ook hebben we weer leuke stoere rokjes met bijpassende kledingitems zodat er weer leuke sets gemaakt kunnen worden. Ook hebben we prachtige nieuwe ''power'' jurken! We hebben een nieuwe winterjas. Dit is een kort model dus ook fijn voor op de fiets. Ook hebben we uiteraard mooie uitgewerkt tops en werken we ook met kleurrijke printen in deze winter. Benieuwd? Ontdek het zelf! 

Kom gezellig kijken naar de nieuwe creaties. Tot snel in de Zadelstraat! 

 

 

 

Nieuwe herfstcollectie verkrijgbaar

14 augustus 2015

 

Achter de schermen hebben wij hard gewerkt aan de nieuwe collecties voor het najaar van  2015. De Cerniera | W&G Collectiedagen start vanaf dinsdag 1 september t/m zaterdag 19 september. Via onze contactpagina is het mogelijk om een stylingafspraak voor uzelf in te plannen. Aan stylingafspraak tijdens de collectiedagen heeft verschillende voordelen. De W&G collectiedagen vinden vier keer per jaar plaats wanneer er een nieuwe collectie uitkomt. Dit zijn meestal de eerste drie weken na het verschijnen van een nieuwe collectie.  Op deze dagen komt de muze en veel vaste klanten van W&G om de nieuwe collectie te bekijken. Dit vindt voornamelijk plaats op afspraak. Deze afspraken worden vaak al een tijd van te voren gepland. Benieuwd of nieuwsgierig? Kom gezellig langs! Verras uzelf en maak kennis met ons concept. We verwelkomen u graag in ons stylingbureau en winkel.

 

 

 

Gesloten van 7 juli t/m 31 juli
4 juli 2015

 

In de periode van 7 juli t/m 31 juli zijn wij gesloten i.v.m. het voorbereiden van de nieuwe herfst- en wintercollecties van 2015. In deze periode is het niet mogelijk om een stylingafspraak te plannen of om het stylingbureau aan de Zadelstraat te bezoeken. Alle contactaanvragen via de website, social media, mail en alle overige contactmogelijkheden worden vanaf 1 augustus in behandeling genomen.

 

 

 

De W&G terugkomdagen

13 juni 2015

 

Spreek met de ontwerpers, ontmoet andere klanten van W&G. Deel ervaringen en overeenkomsten. Drink gezellig een kopje koffie of een borrel. Het kan allemaal! We hopen u te zien op 1 van de W&G terugkomdagen op vrijdag 3 juli of zaterdag 4 juli. De W&G terugkomdagen zijn speciale dagen die wij georganiseerd worden met als doelstelling het weerzien van onze muze en klanten. De terugkomdagen zijn speciaal in het leven geroepen door ons om extra contact te hebben met onze klanten. Wij vinden het leuk om iedereen weer te zien. Gezellig met elkaar zitten en horen hoe het met iedereen gaat. Ook zijn we benieuwd naar de ervaringen van de gekochte kleding. 

Daarnaast is het voor onze klanten ook een mooi moment om nog even vragen te kunnen stellen. Hierbij kan gedacht worden aan: Met welke kleuren kan ik nog meer variëren op die ene jurk? Of: Tijdens mijn stylingafspraak vertelde je me dat ik die jurk op meerdere manieren kan dragen maar hoe deed je dat ook al weer? Hoe zat het ook al weer met die kleine stylingtips? De hele dag is het mogelijk om spontaan binnen te lopen en gezellig neer te ploffen aan de ontmoetingstafel van W&G. Kortom: een mooi en gezellig moment om elkaar weer te zien!

 

 

 

iOS variant beschikbaar W&G Mode Inspiratie App

7 juni 2015

 

Na het succes van de Android variant van de W&G Mode Inspiratie App is er nu ook een speciale iOS variant uitgebracht van de app van het Nederlandse modehuis W&G designs en styling. De speciale versie voor iPhones en iPads kon uiteraard niet achterblijven aangezien veel klanten van W&G designs Apple producten bezitten.

 

De W&G Mode Inspiratie App kent leuke functionaliteiten zoals de W&G Scratch Card waarmee klanten prijzen kunnen winnen bij een aankoop in de winkel. Ook helpt de app om combinaties te maken met kledingstukken zodat geen enkel kledingstuk ongedragen in de kast blijft liggen. Ook kunt u aan de hand van foto’s terug zien hoe het ook al weer zat met de stylingtips. Verder blijft u op de hoogte van speciale events, nieuws & ontwikkelingen, acties & coupons en kunt u verder kennis maken met het concept. Heeft u een QR scanner op uw telefoon? Dan kunt u die wel weg doen. Deze zit namelijk standaard ingebouwd in de W&G mode inspiratie app. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact opnemen met de ontwerpers en is het mogelijk om een stylingafspraak in te plannen voor uzelf. Ontdek het zelf. Inspireer uzelf en anderen!

Download hem gratis in de appstore van iTunes / Apple;

https://itunes.apple.com/nl/app/id995768494?mt=8
 

Download hem gratis in de appstore van Playstore / Google;

https://play.google.com/store/apps/details…

 

 

 

W&G Gesloten met feestdagen
30 april 2015

 

Op dinsdag 5 mei (Bevrijdingsdag) en op donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) is W&G designs en styling gesloten. Bent u van plan om langs te komen kom dan gerust langs op de omliggende dagen.

 

 

 

Nieuw: De ''Scratch Card''

24 april 2015

 

Loyaliteit wordt beloond! Daarom blijven wij steeds weer nieuwe dingen bedenken voor onze trouwe klanten en volgers op de social media! Speciaal voor u hebben we een nieuwe functionaliteit ontwikkeld in onze mode inspiratie app: De Scratch Card! Met de Scratch Card kunt u leuke prijzen winnen bij W&G designs en styling! Wat die prijzen zijn? Dat kunt u zelf ontdekken vanaf vandaag!

Hoe werkt het?
U bezoekt ons stylingbureau in de Zadelstraat in Utrecht en opent de W&G mode inspiratie app op uw telefoon. In het menu van de app klikt u op Scratch Card en volgt de aanwijzingen vanaf het scherm. U ontvangt een code van William of Glenn en deze wordt ingevoerd op uw telefoon. Vervolgens ontstaat en een speciale kraslaag op uw telefoon. Kras de laag weg en u maakt kans op verschillende leuke prijzen van W&G!

Leuk toch?

Heeft u hem al? Nee? Download de gratis app: 
http://wgdesigns.mobapp.at/landing/Desktop#.VTkPnE0cQy 

 

 

 

Nieuwe zomercollectie verkrijgbaar

21 april 2015

 

Onze nieuwe ''Estivo'' zomercollectie van W&G designs en styling is uitkomen en verkrijgbaar in de winkel. De nieuwe collectie bevat veel nieuwe zomerse modellen om uw eigen privécollectie mee uit te breiden. Zo hebben we verschillende mooie uitgewerkt tops met korte mouwen in diverse uni-kleuren en kleurrijke printen. 

We hebben een mooi suède thema in diverse kleuren. In dit thema hebben we broeken, blazers, rokken, broekpakken en jumpsuits. Deze nieuwe stof waarmee we werken, draagt ontzettend fijn en zit heel zacht op de huid. 

Bent u op zoek naar een mooi cocktailjurkje of een chique zakelijke jurk in een luxe stof? Daar hebben we ook aan gedacht. Ook dit hebben we in verschillende kleuren. Verder zijn er in de collectie ook diverse zomerjurkjes en jumpsuits opgenomen in diverse zomerprinten in fijne draagbare stoffen. 

Er zijn nog weinig foto's beschikbaar maar kom gerust kijken in onze winkel en stylingbureau aan de Zadelstraat in Utrecht. 

Inspireer uzelf! Laat u adviseren over welke modeplaatje de ontwerpers bij u zien als persoon. 

W&G designs | colorful creations.

 

 

 

Estivo | W&G Collectiedagen 2015

18 april 2015

 

Achter de schermen hebben wij hard gewerkt aan de nieuwe collecties voor 2015. De Estivo | W&G Collectiedagen start vanaf dinsdag 21 april t/m zaterdag 9 mei. Via onze contactpagina is het mogelijk om een stylingafspraak voor  uzelf in te plannen. Een stylingafspraak tijdens de collectiedagen heeft verschillende voordelen. De W&G collectiedagen vinden vier keer per jaar plaats wanneer er een nieuwe collectie uitkomt. Dit zijn meestal de eerste drie weken na het verschijnen van een nieuwe collectie.  Op deze dagen komt de muze en veel vaste klanten van W&G om de nieuwe collectie te bekijken. Dit vindt voornamelijk plaats op afspraak. Deze afspraken worden vaak al een tijd van te voren gepland. Benieuwd of nieuwsgierig? Kom gezellig langs! Verras uzelf en maak kennis met ons concept. We verwelkomen u graag in ons stylingbureau en winkel.

 

 

 

Berichten en meldingen die eerder zijn verschenen zijn terug te vinden in ons nieuwsarchief. Het is ook mogelijk om het laatste nieuws te volgen via onze app en verschillende social media zoals Facebook, Linkedin, Twitter, W&G designs weblog.
bottom of page