top of page

Geef een leuk en origineel cadeau

Wil je wat leuks geven? Iets bijzonders of iets waarmee je je vriendin, moeder of je zus mee kunt verblijden? Koop een W&G Cadeaubon! Geef een leuke fashion- en stylingbon aan uw moeder, zus of vriendin. Of vraag het zelf cadeau voor uw verjaardag. U kunt de waarde van het bedrag zelf bepalen.De cadeaubon met het tegoed kunt vrij besteden aan creaties uit verschillende collecties van W&G designs. Ook kunt u het besteden aan overige mode accessoires uit de winkel. Denk hierbij aan tassen, sieraden en andere items.


Als extra service krijgt u gratis kledingadvies en stylingtips van de ontwerpers en stylisten van W&G designs en styling. Zij geven u advies en tips over kleding wat past bij uw figuur en helpen u als personal shopper.W&G designs en styling | Inspireer jezelf en anderen!

Wilt u graag een cadeaubon bestellen? Dat kan! Aan de hand van uw wensen kunnen wij voor u iets passend samenstellen. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op. Kijk voor meer informatie over cadeaubonnen en het bestellen ervan op;

https://www.wgdesigns.nl/koop-een-wg-cadeaubon