top of page

Gratis kledingadvies en stylingtips


Vind je het fijn om kledingadvies te krijgen van een modeontwerper/stylist? Iemand die jou adviseert en helpt met kleding te selecteren wat past bij jouw figuur, leeftijd, situatie en persoonlijke wensen. Iemand die samen met je kijkt wat kleuren met jou doen? Als je blij wordt van een persoonlijke benadering en eerlijk advies dan is dit echt iets voor jou!

De mode ontwerpers en stylisten van W&G designs en styling verzorgen een persoonlijk kledingadvies op maat. Zo kom je er achter welke kleding uw figuur het beste tot zijn recht laat komen. Dankzij het gratis kleding- en stylingadvies weet je voortaan hoe je jouw sterke kanten kunt accentueren en hoe je lichaamsdelen waar je minder tevreden over bent kunt verbloemen.


Selecteren van kleding

Het lichaam van een vrouw veranderd. Dit kan komen omdat je een kindje hebt gekregen, of omdat je in de overgang bent terecht gekomen. Het kan natuurlijk ook zij zijn dat je veel gewicht verloren bent. Dit zijn enkele voorbeelden van oorzaken die wij met grote regelmaat horen in ons stylingbureau. Juist voor dit soort momenten waarin je figuur veranderd is, kan het prettig zijn om geadviseerd te worden door iemand die verstand heeft van mode en styling.Patroon:

Wij zien veel dat dames in de loop der jaren in een bepaald patroon raken met het kopen van nieuwe kleding. Door je te laten adviseren en stylen geven wij een vernieuwde kijk en nieuwe inzichten op het gebied van mode en styling. Wij laten aan je zien wat geschikte en mooie kleding is wat past bij jouw figuur, persoonlijke wensen en eventuele persoonlijke doelstellingen.


Doordat wij tijdens het passen de kledingitems bespreken kun je zelf kijken wat je prettig vindt en hoe je het op verschillende manieren kan dragen. Dit zorgt er ook voor dat je anders naar kleding gaat kijken. Je zult ook ervaren dat kleding er op een hanger ook heel anders kan uit zien dan wanneer je het aan hebt.


Het selecteren van kleding en het maken van mooie combinaties is een kunst. Wij gaan je hierin helpen en het aan je laten zien!


Kleuradvies

Wij kijken samen met je wat mooie kleuren zijn wat je goed staat en welke kleuren je beter kunt laten hangen. Wij werken niet met kleurkaarten omdat dit niet past met onze visie. Een kleurkaart kan in de basis prima zijn en zorgen voor advies. Helaas kan het voor veel dames ook heel beperkend werken doordat het vaak te strak toegepast wordt. Naarmate je ouder wordt, veranderd de huid en de huidskleur. Dit heeft gevolgen voor de kleurkaart. Ook het veranderen van haarkleur heeft grote gevolgen voor een kleurkaart. Een ander voorbeeld kan zijn dat je kleurkaart adviseert dat geel niet jouw kleur is en dat je het geelvak in een winkel voorbij loopt. In de praktijk zou het heel goed kunnen zijn dat een print waar geel in verwerkt zit je heel mooi kan staan omdat de andere kleuren zorgen voor een mooie overgang naar je gezicht. Dit soort zaken komen allemaal aan bod tijdens een stylingafspraak.De modeontwerpers en stylisten van W&G designs en styling verzorgen een persoonlijke sessie zakelijk kledingadvies op maat. Zo kom je erachter welke kleding jouw figuur het beste tot zijn recht laat komen. Staan we stil bij, hoe kleuren jouw boodschap kunnen versterken en hoe je je kunt onderscheiden door persoonlijke presentatie.

Dankzij het gratis kledingadvies weet je voortaan hoe je jezelf kleurrijk en onderscheidend kunt kleden met een mooie en originele uitstraling.


Ben je enthousiast geworden en wilt u een afspraak? Wilt u meer informatie? Neem dan