top of page

Heb jij al een mooie lente outfit?Deze mooie outfit is een prachtige set voor het voorjaar. Modieus, kleurrijk, uitgesproken en evengoed tijdloos. De blazer is gemaakt van een hele zachte stof wat heerlijk draagt. De vakjes van de blazer zorgen voor een speels en creatief effect. De top die onder de blazer gedragen wordt is gemaakt van katoen. Door een print top eronder te dragen worden er mooie kleuren aan de outfit toegevoegd wat zorgt voor vrolijkheid in je outfit en toegankelijkheid.

Om de set mooi af te maken, draag je er een ecru broek bij. Mocht het een koude dag zijn in het voorjaar kun je ook een zwarte broek eronder dragen.

De volgende creaties staan op deze foto's: - Janice blazer, isuede, licht grijs - Heleen top, katoen, print blauw/groen - Ingrid broek, punta, ecru - Tas, zwart

Van elke creatie zijn enkele stuks gemaakt waardoor je echt iets bijzonders hebt. Vind je de kleur of print niet zo mooi? Geen probleem! We hebben namelijk elke creatie in meerdere kleuren of printuitvoeringen. Voor iedereen is er wel iets wils. Wij hebben een Nederlandse maatvoering van 34 t/m 44 en soms 46.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Download onze app of kijk voor meer informatie over onze creaties, ons concept, de gratis stylingdiensten en veel meer op; www.wgdesigns.nl


Comentarios


Shop nu ook online

bottom of page