top of page

Inspireer jezelf met vrolijke voorjaarskleuren



Deze mooie voorjaarsset bevat veel kleur en zorgt direct voor een vrolijke uitstraling. Het dessin van de top is een typische print voor het voorjaar. De mooie gekleurde bladeren van de vingerplant geven een speels en vrolijk effect aan de totale outfit. Daarnaast verbindt de print de uni-kleuren met elkaar waardoor de set 1 geheel vormt.

Stylingtip: Laat de mouwen van het shirt onder de mouwen van het jasje uitkomen. Dit zorgt voor een extra speels effect en maakt je toegankelijker voor je omgeving.

De volgende creaties staan op deze foto:

  • Georgina: jas ileer, rood

  • Mila: top, katoen, print blad rood

  • Ingrid: broek, punta, lichtblauw

Van elke creatie zijn enkele stuks gemaakt waardoor je echt iets bijzonders hebt. Vind je de kleur of print niet zo mooi? Geen probleem! We hebben namelijk elke creatie in meerdere kleuren of printuitvoeringen. Voor iedereen is er wel iets wils.

Wij hebben een Nederlandse maatvoering van 36 t/m 44 en soms ook 34 en 46.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op of kom onze creaties bekijken in onze winkel en stylingbureau. Selecteer samen met de ontwerpers de mooiste creaties die passen bij jou en je persoonlijke wensen en krijg gratis kledingadvies en stylingtips.

Kijk voor meer informatie over onze creaties, ons concept, de gratis stylingdiensten en veel meer op; www.wgdesigns.nl

W&G designs | Inspireer jezelf en anderen!


Top Mila is een voorjaarstop met een wat diepere ronde halslijn. Onder de halslijn zijn meerdere plooien aangebracht waardoor er meer stof is verbruikt voor een luxer en speels effect.


Georgina jasje is een origineel jasje met een stoere uitstraling.

Het jasje heeft een opstaand kraagje en aan de voorkant speelse punten wat zorgt voor een langere beenlengte.

Door de ritsen in de mouwen van de jas, kunnen de mouwen zowel kort als lang gedragen worden.

Het jasje is gemaakt van een zachte en flexiebele stof met een leatherlook uitstraling. Dit kan gewassen worden in de wasmachine.

Ingrid broek is een hele fijne en zachte broek voor het voorjaar. De broek heeft veel stretch en zit daardoor erg lekker en comfortabel. Qua model valt de broek hoger, zit aangesloten om de benen en heeft een sigarettenpijp. Deze mooie basis broek hebben we uiteraard ook in verschillende kleuren.

Shop nu ook online

bottom of page