top of page

Kleding- kleuradvies en stylingtips


Koopt u vaak dezelfde kleding of heeft u moeite om kleding te selecteren wat mooi bij u staat? Wilt u verrast worden met kleding wat u zelf nooit zou pakken? Wilt u weten welke kleuren u mooi staan? Als u blij wordt van een persoonlijke benadering en eerlijk advies dan is dit echt iets voor u!

De mode ontwerpers en stylisten van W&G designs en styling verzorgen een persoonlijk kledingadvies op maat. Zo komt u er achter welke kleding uw figuur het beste tot zijn recht laat komen. Dankzij het (gratis) kleding- en stylingadvies weet u voortaan hoe u uw sterke kanten kunt accentueren en hoe u lichaamsdelen waar u minder tevreden over bent kunt verbloemen.Selecteren van kleding

Het lichaam van een vrouw veranderd. Dit kan komen omdat u een kindje heeft gekregen, of omdat u in de overgang bent terecht gekomen. Het kan natuurlijk ook zij zijn dat u veel gewicht verloren heeft. Dit zijn enkele voorbeelden van oorzaken die wij met grote regelmaat horen in ons stylingbureau. Juist voor dit soort momenten waarin uw figuur veranderd is, kan het prettig zijn om geadviseerd te worden door iemand die verstand heeft van mode en styling. Wij zien veel dat dames in de loop der jaren in een bepaald patroon raken met het kopen van nieuwe kleding. Door u te laten adviseren en stylen geven wij aan u een vernieuwde kijk en nieuwe inzichten op het gebied van mode en styling. Wij laten aan u zien wat geschikte en mooie kleding is wat past bij uw figuur, persoonlijke wensen en eventuele persoonlijke doelstellingen. Doordat wij tijdens het passen de kledingitems bespreken kunt u zelf kijken wat u prettig vindt en hoe u het op verschillende manieren kan dragen. Dit zorgt er ook voor dat u anders naar kleding gaat kijken. U zult ook ervaren dat kleding er op een hanger ook heel anders kan uit zien dan wanneer u het aan heeft. Het selecteren van kleding en het maken van mooie combinaties is een kunst. Wij gaan u hierin helpen en het aan u laten zien!


Kleuradvies

Ook kijken wij samen met u wat mooie kleuren zijn wat u goed staat en welke kleuren u beter kunt laten hangen. Wij werken niet met kleurkaarten omdat dit niet past met onze visie. Een kleurkaart kan in de basis prima zijn en zorgen voor advies. Helaas kan het voor veel dames ook heel beperkend werken doordat het mogelijk te strak toegepast wordt. Naarmate u ouder wordt, veranderd de huid en de huidskleur. Dit heeft gevolgen voor uw kleurkaart. Ook het veranderen van haarkleur heeft grote gevolgen voor een kleurkaart. Een ander voorbeeld kan zijn dat uw kleurkaart adviseert dat geel niet uw kleur is en dat u het geelvak in een winkel voorbij loopt. In de praktijk zou het heel goed kunnen zijn dan een print waar geel in verwerkt zit u heel mooi kan staan omdat de andere kleuren zorgen voor een mooie overgang naar uw gezicht. Dit soort zaken komen allemaal aan bod tijdens een stylingafspraak..


Tijdens het intakegesprek brengen we uw persoonlijke wensen en kledingstijl in kaart. Ook bespreken we welke eerste indruk u achterlaat en eventueel hoe u over wilt komen in uw omgeving. Op deze manier kunnen we uw persoonlijke kledingstijl gaan bepalen.


Hoeveel kost het? Wat zijn de voorwaarden?

Een stylingafspraak valt onder onze stylingdiensten. Dit zijn services die wij aanbieden binnen ons concept. Deze stylingdienst is een gratis dienst die gekoppeld is aan de verkoop van onze collecties.


Wij houden er meestal rekening mee dat een stylingafspraak veel tijd in beslag neemt. Wij plannen meestal 2,5 uur uit voor een afspraak. De enige voorwaarde die wij stellen is dat er een serieuze interesse is, om onze producten te willen kopen. Alle afspraken vinden plaats in ons stylingbureau aan de Zadelstraat in Utrecht.


W&G designs en styling | Inspireer jezelf en anderen!

Bezoek ons stylingbureau en winkel aan de Zadelstraat in Utrecht
Bezoek ons stylingbureau en winkel aan de Zadelstraat in Utrecht

Maak een stylingafspraak en laat je gratis stylen door de ontwerpers en selecteer samen de mooiste creaties voor jou.
Maak een stylingafspraak en laat je gratis stylen door de ontwerpers en selecteer samen de mooiste creaties voor jou.

Comments


Shop nu ook online

bottom of page