top of page

Kledingadvies voor zelfstandigen / ZZP-ers


Bent u ondernemer en wilt u zichzelf professioneel presenteren? Wilt u zich onderscheiden van andere zelfstandigen? Zakelijk overkomen met kracht en professionaliteit maar ook vriendelijk en toegankelijk? Dan is dit iets voor u!


Veel zzp'ers maken zich het meest zorgen maken over het binnenhalen van opdrachten. De uitdaging om opdrachten binnen te halen is groot. Veel zelfstandige professionals gebruiken voornamelijk hun eigen netwerk bij het zoeken naar een opdracht.


Het opbouwen van een sociaal en zakelijk netwerk is 1 maar hoe onderscheidt u zich van anderen? Uw studieachtergrond en werkervaring als professional zal anders zijn dan die van een concurrent maar voor een bepaalde opdracht heeft de opdrachtgever een basisprofiel met vereisten waar u als ZZP-er aan moet voldoen. In een selectieprocedure voldoen uw concurrenten ook aan het basisprofiel. Het is daarom belangrijk om op te vallen zodat u in het geheugen blijft van de selecteur.Een traditionele zakelijke outfit in zwart, grijs of donkerblauw is netjes en gekleed maar heeft geen onderscheidend karakter. Waarschijnlijk heeft uw potentiële opdrachtgever genoeg medewerkers in deze kledingstijl. Nu komt het aan op onderscheiding op het persoonlijke vlak en presentatie. Een zeer goed hulpmiddel om u zelf te onderscheiden is kleding. Te vaak laten zzp’ers deze kans nog onbenut. De modeontwerpers en stylisten van W&G designs en styling kunnen u hierin helpen, adviseren en begeleiden.

W&G designs en styling laat u zien dat u juist met kleuren hetzelfde kan bereiken. Namelijk; goed gekleed, professioneel en ondernemend. Maar ook deskundig, krachtig, toegankelijk en invoelend.

Met hulp, advies en begeleiding van de modeontwerpers en stylisten van W&G designs en styling hopen wij u nieuwe inzichten te geven op het gebied van mode en styling. Samen met u gaan wij voor een geslaagd resultaat en een bijzondere ervaring!De modeontwerpers en stylisten van W&G designs en styling verzorgen een persoonlijke sessie zakelijk kledingadvies op maat. Zo komt u erachter welke kleding uw figuur het beste tot zijn recht laat komen. Staan we stil bij, hoe kleuren uw boodschap kunnen versterken en hoe u zich kunt onderscheiden door persoonlijke presentatie.

Dankzij het zakelijk kledingadvies weet u voortaan hoe u uzelf kleurrijk en onderscheidend kunt kleden met evengoed een professionele en zakelijke uitstraling.


Bent u enthousiast geworden en wilt u een afspraak? Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.


W&G designs en styling | Inspireer jezelf en anderen!

Bezoek ons stylingbureau en winkel aan de Zadelstraat in Utrecht
Bezoek ons stylingbureau en winkel aan de Zadelstraat in Utrecht

Maak een stylingafspraak en laat je gratis stylen door de ontwerpers en selecteer samen de mooiste creaties voor jou.
Maak een stylingafspraak en laat je gratis stylen door de ontwerpers en selecteer samen de mooiste creaties voor jou.

Comments


Shop nu ook online

bottom of page