top of page

Maak kennis met MaxineMaxine, jurk, lichtblauw/cyaan


Maxine, jurk, lichtblauw/cyaan

Jurk Maxine is een elegante jurk met een rustige uitstraling. Dit maakt deze jurk zeer geliefd voor bruiloften en recepties.

De jurk is helemaal opgebouwd uit reepjes stof die aan elkaar zijn gezet. Hierdoor valt de jurk erg mooi langs het lijf en zit het heerlijk.

Maxine jurk heeft een ronde halslijn die wat dieper is uitgesneden. Vanuit de halslijn vallen speelse imitatieleren lijnen in de vorm van driehoeken naar beneden.

We hebben de jurk in verschillende sprekende en rustige kleuren. Denk hierbij aan taupe, mintkleur en groen. Liever een opvallende kleur? We hebben de jurk ook in het kobalt blauw, rood, paars en cyaan/lichtblauw. kortom; voor ieder wat wils!

Van elke creatie zijn enkele stuks gemaakt waardoor je echt iets bijzonders hebt. Vind je de kleur of print niet zo mooi? Geen probleem! We hebben namelijk elke creatie in meerdere kleuren of printuitvoeringen.

Wij hebben een Nederlandse maatvoering van 36 t/m 44 en soms hebben we ook 34 en 46. Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Kijk voor meer informatie over onze creaties, ons concept, de gratis stylingdiensten en veel meer op; www.wgdesigns.nl.

Dit zijn de andere kleuren:


Maxine, jurk, groen
Maxine, jurk, rood
Maxine, jurk, lavendelComments


Shop nu ook online

bottom of page