top of page

Maak kennis met Meike

Top Meike is een mooie en zomerse basis top. De top is luchtig en heeft een kort mouwtje. De halslijn loopt rond en is wat dieper uitgesneden. De dunne viscose stof valt licht en losjes om je heen en ademt goed. Ideaal voor de warmste dagen van het jaar. We hebben deze top in diverse uni kleuren waaronder: ecru, groen, taupe en zwart en in een zomerse lichte print.


Bestel deze of andere leuke tops in onze webshop: www.wgdesigns.nl/shop

Stylingtip: combineer de print top met een mooie broek of pak juist de uni tops als basic gecombineerd met een leuk print rokje.

 

Van elke creatie zijn enkele stuks gemaakt waardoor je echt iets bijzonders hebt. Vind je de kleur of print niet zo mooi? Geen probleem! We hebben namelijk elke creatie in meerdere kleuren of printuitvoeringen. Voor iedereen is er wel iets wils. Wij hebben een Nederlandse maatvoering van 36 t/m 44 en soms ook 34 en 46. Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op of kom onze creaties bekijken in onze winkel en stylingbureau. Selecteer samen met de ontwerpers de mooiste creaties die passen bij jou en je persoonlijke wensen en krijg gratis kledingadvies en stylingtips.

 

Kijk voor meer informatie over onze creaties, ons concept, de gratis stylingdiensten en veel meer op; www.wgdesigns.nl


W&G designs | Inspireer jezelf en anderen!

 

Shop nu ook online

bottom of page