top of page

Maak kennis met NoraDurf jezelf te onderscheiden met blazer Nora! Deze blazer is een echte eyecatcher en een opvallend exemplaar binnen onze najaarscollectie. De blazer is verrijkt en versiert met mooie details die er voor zorgen dat het jasje een uitgesproken effect krijgt. 

De print bevat mooie herfstkleuren die met verschillende uni kleuren gecombineerd kan worden. Laat je hierover adviseren door de ontwerpers. Dit jasje kan zowel casual als zakelijk gedragen worden.


Stylingtip: Combineer het met een mooie zwarte broek of rok voor een chiquere uitstraling. Door een jeans erbij te dragen krijgt de blazer een veel stoerdere uitstraling waardoor het weer een heel andere blazer lijkt.De volgende creaties staan op deze foto:

- Nora blazer, print herfst

- Ingrid broek, ileer groen

- Tas, zwart Benieuwd naar de andere Nora variant? Bezoek dan onze winkel in de Zadelstraat in Utrecht.


Van elke creatie zijn enkele stuks gemaakt waardoor je echt iets bijzonders hebt. Vind je de kleur of print niet zo mooi? Geen probleem! We hebben namelijk elke creatie in meerdere kleuren of printuitvoeringen. Voor iedereen is er wel iets wils.


Wij hebben een Nederlandse maatvoering van 36 t/m 44 en soms ook 34 en 46. Kom onze creaties bekijken in onze winkel en stylingbureau. Selecteer samen met de ontwerpers de mooiste creaties die passen bij jou en je persoonlijke wensen en krijg gratis kledingadvies en stylingtips.


Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Kijk voor meer informatie over onze creaties, ons concept, de gratis stylingdiensten en veel meer op; www.wgdesigns.nl


 

W&G designs | Inspireer jezelf en anderen!

Bezoek ons stylingbureau en winkel aan de Zadelstraat in Utrecht
Bezoek ons stylingbureau en winkel aan de Zadelstraat in Utrecht

Maak een stylingafspraak en selecteer samen met de ontwerpers de mooiste creaties voor jou
Maak een stylingafspraak en selecteer samen met de ontwerpers de mooiste creaties voor jou

Comments


Shop nu ook online

bottom of page