top of page

Maak kennis met PhileneMaak kennis met Philene Deze creatie is een pareltje binnen onze collectie. Wil je er mooi uit zien op een gelegenheid met een bijzondere creatie? Dan is deze jurk zeker een kanshebber. Het is namelijk een prachtige jurk voor gelegenheden zoals een bruiloft, receptie, gala of een ander feest waarbij je er feestelijk en chique uit mag zien.


De jurk is qua halslijn hoog gesloten wat het een chique uitstraling geeft. De stof is een mooie groene structuurstof waar stretch in zit zodat het prettig draagt. De jurk heeft ook een onderjurk waardoor je niet meer hoeft na te denken voor onderkleding.


Wat deze jurk zo bijzonder maakt is de gedrapeerde stof die als een golf over de rechter schouder hangt. Deze loopt zowel over de voor- als achterzijde door. Dit geeft een extra mooie en feestelijke uitstraling aan deze outfit.

Uiteraard hebben we deze jurk in verschillende kleuren en stoffen. Ontdek het in de winkel en bekijk ze allemaal. 


Stylingtip: Laat de stof los langs de jurk vallen voor een extra elegant effect.De volgende creaties staan op deze foto:

- Philene jurk, groen
Benieuwd naar de andere Philene kleuren? Bezoek dan onze winkel in de Zadelstraat in Utrecht.


Van elke creatie zijn enkele stuks gemaakt waardoor je echt iets bijzonders hebt. Vind je de kleur of print niet zo mooi? Geen probleem! We hebben namelijk elke creatie in meerdere kleuren of printuitvoeringen. Voor iedereen is er wel iets wils.


Wij hebben een Nederlandse maatvoering van 36 t/m 44 en soms ook 34 en 46. Kom onze creaties bekijken in onze winkel en stylingbureau. Selecteer samen met de ontwerpers de mooiste creaties die passen bij jou en je persoonlijke wensen en krijg gratis kledingadvies en stylingtips.


Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Kijk voor meer informatie over onze creaties, ons concept, de gratis stylingdiensten en veel meer op; www.wgdesigns.nl


 

W&G designs | Inspireer jezelf en anderen!

Bezoek ons stylingbureau en winkel aan de Zadelstraat in Utrecht
Bezoek ons stylingbureau en winkel aan de Zadelstraat in Utrecht

Maak een stylingafspraak en selecteer samen met de ontwerpers de mooiste creaties voor jou
Maak een stylingafspraak en selecteer samen met de ontwerpers de mooiste creaties voor jou

Comments


Shop nu ook online

bottom of page