top of page

Selecteer samen met de ontwerpers de mooiste creaties die passen bij jou!Wil je weten wat mooie kleuren zijn voor deze herfst? Wil je geen saaie standaard outfit waar iedereen mee loopt? Wil je geïnspireerd worden op het gebied van mode en kleur? Dan ben je bij W&G designs en styling op het juiste adres.


In het stylingbureau en winkel wordt je geholpen en geadviseerd door de ontwerpers zelf. Je hebt direct contact met de ontwerpers en zij kunnen jou direct alle gedachtes en bedoelingen vertellen en aan je uitleggen.


Bekijk mooie outfit voor dit najaar in de winkel en selecteer samen met de ontwerpers de mooiste creaties die passen bij jou en jouw persoonlijke wensen. Maak een gratis stylingafspraak.


Laat de herfst maar komen!

W&G designs | Inspireer jezelf en anderen!

 

Van elke creatie zijn enkele stuks gemaakt waardoor je echt iets bijzonders hebt. Vind je de kleur of print niet zo mooi? Geen probleem! We hebben namelijk elke creatie in meerdere kleuren of printuitvoeringen. Voor iedereen is er wel iets wils.


Wij hebben een Nederlandse maatvoering van 36 t/m 44 en soms ook 34 en 46. Kom onze creaties bekijken in onze winkel en stylingbureau. Selecteer samen met de ontwerpers de mooiste creaties die passen bij jou en je persoonlijke wensen en krijg gratis kledingadvies en stylingtips.


 

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Kijk voor meer informatie over onze creaties, ons concept, de gratis stylingdiensten en veel meer op; www.wgdesigns.nlBezoek ons stylingbureau en winkel aan de Zadelstraat in Utrecht
Bezoek ons stylingbureau en winkel aan de Zadelstraat in Utrecht