top of page

W&G designs zet nieuwe stap met verhuizing

Van de Zadelstaat naar de Steenweg: een nieuwe locatie in thuisstad Utrecht

W&G designs zet nieuwe stap met verhuizing


Met de verhuizing van de Zadelstraat naar de Steenweg zet modehuis en stylingbureau

W&G designs en styling de volgende stap in hun groeiambitie. Het nieuwe pand staat aan de Steenweg 27, op slechts 160 meter hemelsbreed van de huidige locatie binnen de gemeentegrenzen van Utrecht. “Het is prachtig dat we ons nieuwe onderkomen in Utrecht gevonden hebben, Utrecht zit in ons hart, in de Domstad zijn we thuis!” aldus William de Prouw.Een betere zichtbaarheid voor onze exclusieve en betaalbare creaties. Je bezoekt W&G designs voor mooie en kleurrijke kleding

Ruimte

William en Glenn geven aan dat de verhuizing de nodige ruimte biedt om ook op andere vlakken te groeien: “Het voelt voor ons als een nieuwe fase binnen ons bedrijf. We hebben als designers duo een duidelijke koers voor de toekomst uitgestippeld: Een betere zichtbaarheid voor onze exclusieve en betaalbare creaties. ''Je bezoekt W&G designs voor mooie en kleurrijke kleding. Onze kracht zit in de manier waarop we werken: Onze creaties worden in Nederland gemaakt. We hebben geen massaproducties maar enkele stuks. We werken met mooie en verfijnde stoffen. Maar we willen ook dat de stoffen duurzaam zijn of dat er in ieder geval nagedacht is met het produceren van deze stoffen. Daarom werken wij met gecertificeerde stoffen zodat er nagedacht is en keuzes gemaakt zijn over, een lagere impact op de planeet''.


''In de collecties gebruiken we veel mooie en uitgesproken kleuren en kleurrijke printen. Maar ook mooie zachte tinten. Daarnaast hebben we natuurlijk ook zwarte kleding maar dan willen we vaak dat de stof bijzonder is. We hebben een kleine organisatie helemaal in ons eigen beheer. Korte lijnen en de creaties rechtsreeks vanuit het atelier zonder tussenschakels naar de winkel. In onze winkel hebben we veel aandacht voor mensen en dat zorgt er ook voor dat mensen de juiste keuzes maken uit ons grote aanbod van mooie kleding. Onze kernwaarden dragen we dan ook met veel plezier en trots uit: Mode met een visie; duurzaam, eerlijk, inspirerend, kleurrijk en origineel”.


Expertise

Ontwerp, advies en styling blijft de kracht van het bedrijf. We hebben verschillende stylingdiensten waarmee we werken met onze creaties. Met ruim 13 jaar expertise op het gebied van fashion en

styling is W&G designs het modehuis stylingbureau van Utrecht. Elke vrouw die van mooie en bijzondere kleding houdt, kan natuurlijk bij ons komen winkelen en onze creaties kopen. Daarnaast hechten we ook waarde aan verschillende specialismen, leggen William en Glenn uit: “de consumentenmarkt en de maatschappij is continu in ontwikkeling en wij leggen daarnaast ook de focus op de branches en type functies waarin onze klanten werkzaam zijn: zoals onder andere het bedrijfsleven, media en publieke functies, consultancy, overheid en semi-overheid en zelfstandigen”.


Naast de bekende activiteiten is W&G designs de laatste jaren doorgegroeid tot een exclusieve winkel met nationaal bereik waar je goed terecht kan voor mooie kleding, zakelijke kleding en kleding voor bruiloften, promoveren en andere feestelijke gelegenheden.


Onze kracht zit in de manier waarop we werken. Elke vrouw die van mooie en bijzondere kleding houdt, kan natuurlijk bij ons komen winkelen en onze creaties kopen.

Opening Op dit moment worden alle voorbereidingen getroffen voor de verhuizing en het inrichten voor de nieuwe locatie. De verhuizing staat gepland voor medio augustus en begin september. De verwachting is dat de nieuwe Brand Store in de tweede helft van september open gaat in het karakteristieke pand aan de Steenweg 27. Op deze nieuwe locatie zal de nieuwe najaarscollectie en het het volledige productassortiment van het merk W&G designs exclusief verkocht worden.
Comments


Shop nu ook online

bottom of page