top of page

Inspireer jezelf en anderen!

wgdesigns.nl

tags: verkoopstyliste, vacature, utrecht, winkel, verkoper, verkoopster, winkelmedewerker, werk, baan, parttime, part, time, designs, styling, wg, wgdesigns,

Lijkt het jou geweldig bij een Nederlands modehuis en stylingbureau te werken? Vindt je het leuk om met bijzondere en elegante damesmode bezig te houden? Krijg jij energie om mensen te verblijden en te inspireren? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Verkoopstyliste

Jouw functie:
Met de bijzondere creaties van W&G designs en styling wordt voor de kledingkast staan en je outfit uitkiezen een feestje. En zo’n geluksmoment begint al bij ons in de winkel. Jouw passie en enthousiasme over de W&G creaties en jouw oprechte interesse in de klant, zorgt voor de ultieme W&G winkelbeleving bij de klant.

Als verkoopstyliste ben je verantwoordelijk voor een bijzondere en inspirerende klantbeleving in het stylingbureau en winkel van W&G designs en styling. In deze functie ga jij klanten helpen en adviseren op het gebied van mode en styling. Je kleedt klanten aan en helpt ze met het uitkiezen van een outfit. Ook geef je waar nodig kledingadvies en stylingtips. Je verteld hoe creaties op meerdere manieren gedragen kan worden en hoe de items met andere kledingstukken binnen de collecties gecombineerd kan worden. Je laat klanten kennis maken met het concept. Je weet dit goed over te brengen en je neemt ze mee in jouw enthousiasme. Naast deze verkoopwerkzaamheden in de winkel zorg je ook voor het representatief houden van de winkel en draag je zorg voor overige ondersteunende werkzaamheden.

 

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Verkopen van creaties

 • Helpen en adviseren van klanten

 • Representatief houden van de winkel

 • Verzorgen van winkel- en etalagepresentatie

 • Inspireren van klanten

 • Overige ondersteunende en bijkomende werkzaamheden
   

Wij zoeken:

 • Je hebt in ieder geval MBO+ werk- en denkniveau.

 • Je hebt bij voorkeur recente verkoopervaring in de retail/detailhandel.

 • Je hebt interesse en gevoel voor mode, kleuren en styling.

 • Je ben sociaal ingesteld en een gezellig persoon in de omgang.

 • Je denkt commercieel en bent niet bang om te verkopen.

 • Je hebt oprechte interesse in mensen en kunt je verplaatsen in andere mensen.

 • Je legt makkelijk contact met andere mensen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

 • Je bent een representatieve verschijning.

 • Je hebt oog voor details. Je houdt van orde, netheid en werkt nauwkeurig.

 • Je bent servicegericht en vindt het belangrijk dat klanten vriendelijk en uiteraard goed geholpen worden.

 • Je vindt het fijn om zelfstandig te werken en vindt het geen probleem om regelmatig alleen te werken.
   

Wij bieden:
Een leuke en gezellige parttime functie in een klein en origineel bedrijf. Een inspirerende werkplek met een informele en prettige werksfeer in het hartje van de historische binnenstad van Utrecht. Een zelfstandige functie in een klein team. Een functie voor 1 a 2 dagen per week (ca. 8 tot 11 uur). De zondagmiddag is een vaste werkdag en daarnaast worden overige uren in overleg met elkaar ingepland. Een marktconform salaris met provisieregeling. Een personeelskorting op producten en diensten van W&G designs en styling.

 

Wie zijn wij:
W&G designs en styling is een Nederlands modehuis en stylingbureau met eigen kleurrijke collectie. In het stylingbureau en conceptstore worden onze klanten aangekleed en gestijld door de ontwerpers William & Glenn.  Wij verkopen zelf onze bijzondere en uitgesproken creaties. De kleding bevat veel kleur en is alleen in Utrecht verkrijgbaar. Hierdoor hebben onze klanten echt iets bijzonders. Onze klanten zijn vooral veel hoogopgeleiden zakenvrouwen met topfuncties in het bedrijfs-leven, bestuursfuncties bij de overheid of met een eigen bedrijf.

Aantal uren:
Parttime: 1 a 2 dagen per week (ca. 8 tot 11 uur).

Lokatie:
Utrecht

 

Solliciteren:
Heb je een vraag? Wil je iets weten? Of wil je de winkel even zien? Loop dan gerust bij ons binnen in de winkel.

Ben je enthousiast geworden? Ben jij perfect voor deze functie en denk je dat jij het verschil maakt? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou en nodigen wij jou uit om een sollicitatie te versturen. Je mag jouw CV + motivatiebrief sturen naar sturen naar contact@wgdesigns.nl. Richt jouw sollicitatie aan
 William de Prouw. Wij nemen daarna z.s.m. contact met jou op.

bottom of page