1/26

Onderscheid uzelf van anderen

Een traditionele zakelijke outfit in zwart, grijs of donkerblauw is netjes en gekleed maar is niet bijzonder en heeft geen onderscheidend karakter. Tijdens onze sessie zakelijk kledingadvies laten wij u zien hoe u zakelijk gekleed kan gaan in combinatie met meer kleurgebruik.

 

Aan de hand van uw persoonlijke wensen en eventuele doelstellingen voorzien wij u van kledingadvies en stylingtips. Misschien wilt u eens opvallen binnen uw afdeling? Of misschien wilt u dit jaar eens die promotie maken die afgelopen jaar aan uw collega werd gegeven. Een goed begin is door u zelf te onderscheiden op het persoonlijke vlak en presentatie. Een zeer goed hulpmiddel om u zelf te onderscheiden is kleding. Te vaak laten dames deze kans nog onbenut. Het persoonlijk onderscheiden van anderen is voor iedereen anders. In de sessie zakelijk kledingadvies kunnen we dit met elkaar onderzoeken en uiteindelijk bepalen. De modeontwerpers en stylisten van W&G designs en styling kunnen u hierin helpen, adviseren en begeleiden.

 

Wordt toegankelijk door het dragen van kleur

Hoeveel kost het? Wat zijn de voorwaarden?

 

Een stylingafspraak valt onder onze stylingdiensten. Dit zijn services die wij aanbieden binnen ons concept. Deze stylingdienst is een gratis dienst die gekoppeld is aan de verkoop van onze collecties.


Wij houden er meestal rekening mee dat een stylingafspraak veel tijd in beslag neemt. Wij plannen meestal 2,5 uur uit voor een afspraak. De enige voorwaarde die wij stellen is dat er een serieuze interesse is, om onze producten te willen kopen. Alle afspraken vinden plaats in ons stylingbureau aan de Zadelstraat in Utrecht.

 

Mocht u twijfelen of de collecties u aanspreken? Wilt u wel kledingadvies maar niet gelijk een uitgebreide styling? Of vindt u het fijn om eerst kennis te maken met het concept van W&G designs en styling om te zien of het u bevalt? 

 

Dan kunt u ook een introductiestyling aanvragen. Dit is 100% gratis en geheel vrijblijvend.

 

Een andere mogelijkheid is dat u eerst eens komt kijken in onze winkel/stylingbureau. U kunt dan vrijblijvend op uw gemak rondkijken om te zien of de stijl u aanspreekt. Mocht dat zo zijn dan kunnen we altijd een afspraak maken of, indien er op dat moment ruimte is, ter plekke een styling creëren. Indien u vragen heeft dan horen wij graag van u.

Bent u geïnteresseerd? Vindt u het leuk om kledingadvies te krijgen van een modeontwerper/ stylist? Iemand die u adviseert en u helpt met kleding te selecteren wat past bij uw figuur, leeftijd, situatie en persoonlijke wensen. Maak dan een persoonlijke stylingafspraak.

 

Nadat uw aanvraag verzonden is nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op om een afspraak in te plannen.

 

Samen met u gaan wij voor een geslaagd resultaat en een bijzondere ervaring

Zakelijk kledingadvies

 

Werkt u op kantoor of een zakelijke omgeving? Wilt u zich niet te casual kleden maar ook niet saai zakelijk? Wilt u kleding waar u zich prettig in voelt op uw werk en wilt u ook professioneel overkomen? Dan is dit iets voor u!

 

De mode ontwerpers en stylisten van W&G designs en styling verzorgen een persoonlijke sessie zakelijk kledingadvies op maat. Zo komt u er achter welke kleding uw figuur het beste tot zijn recht laat komen. Staan we stil hoe kleuren uw boodschap kunnen versterken en hoe u zich kunt onderscheiden door persoonlijke presentatie.

 

Dankzij het zakelijk kleding- en stijladvies weet u voortaan hoe u uzelf kleurrijk en onderscheidend kunt kleden met evengoed een profesionele en zakelijke uitstraling.

 

Met hulp, advies en begeleiding hopen wij u nieuwe inzichten te geven op het gebied van mode en styling

Veel individuele aandacht voor u als klant met persoonlijk advies wat bij u past

Kleurgebruik in zakelijke omgeving
W&G staat voor kleur. W&G designs en styling laat u zien dat u juist met kleuren hetzelfde kan bereiken. Namelijk; goed gekleed, professioneel en ondernemend. Maar ook deskundig, krachtig, toegankelijk en invoelend. Daarnaast heeft het dragen van kleur effect op uw omgeving. We laten u ook zien hoe u met kleine trucjes, op het gebied van styling, kunt zorgen voor afstand en hoe u juist toegankelijker wordt. Daarnaast bespreken we ook wat kleur doet met uw omgeving. Wat doet kleur met het overbrengen van een boodschap en hoe kunt u hier eventueel in sturen/beinvloeden.

 

Kleuradvies

In de sessie zakelijk kledingadvies kijken wij samen met u wat mooie kleuren zijn wat u goed staat en welke kleuren u beter kunt laten hangen. Wij werken niet met kleurkaarten omdat dit niet past met onze visie. Een kleurkaart kan in de basis prima zijn en zorgen voor advies. Helaas kan het voor veel dames ook heel beperkend werken doordat het mogelijk te strak toegepast wordt. Naarmate u ouder wordt, veranderd de huid en de huidskleur. Dit heeft gevolgen voor uw kleurkaart. Ook het veranderen van haarkleur heeft grote gevolgen voor een kleurkaart. Een ander voorbeeld kan zijn dat uw kleurkaart adviseert dat geel niet uw kleur is en dat u het geelvak in een winkel voorbij loopt. In de praktijk zou het heel goed kunnen zijn dan een print waar geel in verwerkt zit u heel mooi kan staan omdat de andere kleuren zorgen voor een mooie overgang naar uw gezicht. Dit soort zaken komen allemaal aan bod tijdens een stylingafspraak.

 

Wij helpen u kleding te selecteren waarin u zich lekker voelt. Want dat is het belangrijkste

Wij leren u combinaties te maken zodat u uw kleding veel kunt combineren met andere kleding

Met onze creaties zorgen wij dat u representatief en onderscheidend verschijnt op uw werkomgeving

Hoe werkt het? Wat gaan we doen?

  1. We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we met elkaar kennis maken en waarin we uw persoonlijke wensen en kledingstijl in kaart brengen. Ook bespreken we hoe u over wilt komen in uw omgeving en in wat voor kleding u zicht fijn voelt.

  2. Na het kennismakingsgesprek gaat u zelf een ronde maken door de winkel om kleding selecteren wat u aanspreekt en wat past bij uw persoonlijke wensen en eventuele doelstellingen. Deze kleding past u vervolgens door en we bespreken de kleding.

  3. In de derde stap gaat de stylist van W&G designs en styling voor u een ronde maken door de winkel om kleding te selecteren wat past bij uw figuur, wensen en eventuele persoonlijke doelstellingen. In deze stap gaan we ook grenzen verkennen en mogelijk ook verleggen als dit wenselijk is. De geselecteerde kleding past u vervolgens ook door. Ook deze kleding wordt besproken en we laten u zien hoe u de kleding op meerdere manieren kunt dragen/stylen.

  4. Na de passessie worden alle doorgepaste kledingsets besproken, vergeleken en beoordeeld. Hiermee wordt uiteraard rekening gehouden met de informatie en doelstellingen van het kennismakingsgesprek. Ook bespreken we juist de items die in stap 3 voor u geselecteerd zijn. Als u daar heel positief op gereageerd hebt kunnen we met elkaar kijken hoe het dan komt dat u dat niet zelf gepakt heeft in stap 1. Heeft u het artikel dan anders ingeschat of durfde u het wellicht niet. Of misschien wel iets anders? In dit gedeelte van de sessie willen we u bewust maken van kleding selecteren, het beoordelen van een kledingstuk qua model en kleurgebruik.

  5. Na het bespreken kunt u uw afrondende vragen stellen en heeft u de mogelijkheid om de kleding uit de collecties van W&G designs te kopen. In deze stap adviseren wij u graag welke kledingstukken u het beste kunt nemen om miskopen of kastliggers te voorkomen.

 

Maak een stylingafspraak

Door uw aanvraag in te dienen gaat u automatisch akkoord met de genoemde voorwaarden.

 

W&G - colorful creations