top of page
zakelijke kledingadvies mooie kleding kantoor werk blazer satijn nachtblauw marine steenweg utrecht wgdesigns

ZAKELIJK KLEDINGADVIES

Vindt je het fijn om kledingadvies te krijgen van een modeontwerper/stylist? Iemand die je adviseert en jou helpt met zakelijke kleding te selecteren voor je werk, presentaties of andere momenten dat je er moet staan? Wat past bij jouw figuur, leeftijd, situatie en persoonlijke wensen. Iemand die samen met je kijkt wat kleuren met jou doen? Als je blij wordt van een persoonlijke benadering en eerlijk advies dan is dit echt iets voor jou!

mooie blazer print dames utrecht zakelijke kleding voor werk kantoor wgdesigns steenweg 27

MOOI & PROFESSIONEEL GEKLEED VOOR WERK

Werk je op kantoor of een zakelijke omgeving? Wil je je niet te casual kleden maar ook niet saai zakelijk? Wil je kleding waar je je prettig in voelt op jouw werk en waarin je professioneel overkomt? Dan ben je bij W&G designs en styling op het juiste adres. Wij zijn namelijk het modehuis en stylingbureau in Utrecht.

 

Sinds 2012 zijn wij gevestigd in de Utrechtse binnenstad en kun je bij ons terecht voor mooie, bijzondere en exclusieve kleding. Gemaakt met aandacht in mooie en duurzame stoffen en we werken met veel kleur. 1 van onze specialisaties is zakelijke kleding voor het werk, kantoor of zakelijke omgeving.

 

Houd je niet van winkelen? Maar wil je er wel mooi uit zien? Dat horen wij van heel veel klanten van ons. Wij gaan je hier in helpen! Wij, de ontwerpers en stylisten van W&G designs en styling, verzorgen een persoonlijk kledingadvies op maat. Zo kom je er achter welke kleding jouw figuur het beste tot zijn recht laat komen. Ook kijken we wat kleuren met je doen en hoe dit van invloed kan zijn in je werk.

Het selecteren van kleding en het maken van mooie combinaties is een kunst. Wij gaan je hierin helpen en het aan je laten zien! In ons stylingbureau en winkel werken we met kleurvakken waarin we een hoofdkleur presenteren met bijpassende thema's. Binnen elk thema hebben we verschillende kleuren en printen die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo stel je jouw eigen outfit samen en bedenk je variatiemogelijkheden zodat je het ook in een andere combinatie kunt dragen.

Kortom; Wij helpen je om de kleding optimaal te dragen. Met onze creaties zorgen wij dat je er prachtig, onderscheidend en professioneel uit ziet. We maken een combinatie van een zakelijke uitstraling in combinatie met jouw persoonlijkheid zodat je je fijn en zeker voelt en dat je volledig in jouw kracht kan staan met het uitvoeren van jouw baan.

KLEDING WAAR JE JE FIJN IN VOELT

Wij helpen je kleding te selecteren waarin je je prettig voelt want dat is het belangrijkste. Met onze creaties zorgen we dat je je zeker voelt zodat je kan stralen en jezelf mag laten zien.

MOOIE BIJZONDER KLEURRIJKE ZAKELIJKE KLEDING KANTOOR UTRECHT WGDESIGNS MODEONTWERPER FASHION LUXE steenweg 27
mooie satijnen blazer roest rood kleding voor werk kantoor utrecht zakelijke fashion mode kleurrijke steenweg wgdesigns modeontwerper

BIJZONDERE CREATIES WAARIN JIJ MAG STRALEN

Een traditionele zakelijke outfit in zwart, grijs of donkerblauw is netjes en gekleed maar is niet bijzonder en heeft geen groot onderscheidend karakter. Tijdens onze sessie zakelijk kledingadvies laten wij jou zien hoe je zakelijk gekleed kan gaan in combinatie met meer kleurgebruik.

De mode ontwerpers en stylisten van W&G designs en styling verzorgen voor jou een persoonlijke sessie met kledingadvies voor jou. Aan de hand van jouw persoonlijke wensen en eventuele doelstellingen voorzien wij je van kledingadvies en stylingtips. Misschien wil je eens opvallen binnen jouw afdeling? Of misschien wil je dit jaar eens die promotie maken die afgelopen jaar aan uw collega werd gegeven.

Een goed begin is door jezelf te onderscheiden op het persoonlijke vlak en presentatie. Een zeer goed hulpmiddel om jezelf te onderscheiden is kleding. Te vaak laten dames deze kans nog onbenut. Het persoonlijk onderscheiden van anderen is voor iedereen anders. In de sessie zakelijk kledingadvies kunnen we dit met elkaar onderzoeken en samen bepalen. Daarnaast heeft het dragen van kleur effect op jouw omgeving. We laten je ook zien hoe je met kleine trucjes, op het gebied van styling, kunt zorgen voor afstand en hoe je juist toegankelijker wordt. Daarnaast bespreken we ook wat kleur doet met jouw omgeving. Wat doet kleur met het overbrengen van een boodschap en hoe kun je hier eventueel in sturen of beïnvloeden.

 

De modeontwerpers en stylisten van W&G designs en styling helpen, adviseren en begeleiden je hierin. We selecteren de mooiste creaties voor je. We laten kledingstukken aan je zien die passen bij jou zodat je jezelf van je best kant kan laten zien. Laat je verrassen met kledingstukken die je zelf nooit uit het rek gepakt zou hebben. Wij kijken samen met je welke creaties passen bij jouw figuur en jouw wensen. Ook kijken we wat kleuren met je doen. Welke kleuren staan je mooi en welke kleuren kunt u beter laten hangen.

Omdat onze creaties alleen bij ons verkrijgbaar zijn, heb je echt iets bijzonders waarmee jij je ook zakelijk mee kunt onderscheiden. Wat ook heel leuk is; doordat je door de ontwerpers geholpen wordt kun je ook de gedachten ''achter'' de creaties horen. Ontdek hoe je de creaties op meerdere manieren kunt dragen en hoe je verschillende combinaties kunt maken.

 

Dankzij het zakelijk kledingadvies en onze creaties heb je mooie kleding voor je werk of andere zakelijke omgevingen, waar jij als professional een goede indruk kunt neerzetten. Goed gekleed, professioneel, zakelijk en ondernemend. Maar ook deskundig, krachtig, toegankelijk en invoelend. En als mens voel je je fijn en zelfverzekerd in de kleding. Je weet voortaan hoe je jouw sterke kanten kunt accentueren en hoe je lichaamsdelen waar je minder tevreden over bent kunt verbloemen.

 

Met deze mooie kleding mag jij gaan stralen en jezelf laten zien!

 

OUTFIT MOEDER VAN DE BRUID

Vanmiddag bij jullie geweest om me te oriënteren voor bovengenoemde outfit! Blij verrast ben ik geslaagd, mede door jullie geweldige, maar vooral eerlijke advies! Ongedwongen sfeer, kopje thee erbij en tijd voor een praatje! Dit is zeker niet de laatste keer dat ik jullie zaak bezoek! Ook zal ik reclame maken voor jullie! Bedankt voor de gezellige middag!

 

Marij uit Nieuwegein

 BESTSELLERS 

Nieuw in de 

webshop

W&G designs houdt je up-to-date en inspireert je met nieuwe creaties die we toevoegen aan ons online assortiment.

Bekijk de nieuwste creaties:

zakelijk kledingadvies mooie kleding voor werk kantoor utrecht wgdesigns kleurrijke fashion mode steenweg wgdesigns

VOORWAARDEN

Deze gratis dienst valt  onder de stylingdiensten van ons stylingbureau en winkel. De dienst is 100% gratis en verplicht je tot niets. Je bent niet verplicht om kleding te kopen. De enige voorwaarden die wij stellen is dat onze creaties je aanspreken en dat je een serieuze interesse hebt in onze producten.

Mocht je twijfelen of de collecties je aanspreken of je wilt niet direct een styling. Je mag ook tijdens onze openingstijden in onze winkel komen kijken. Je kunt dan op jouw gemak even rondkijken in de winkel en zien of de stijl jou aanspreekt.

bottom of page