top of page

Zakelijk kledingadvies

PRESENTEER JEZELF ONDERSCHEIDEND

Werk je op kantoor of een zakelijke omgeving? Wil je je niet te casual kleden maar ook niet saai zakelijk? Wil je kleding waar je je prettig in voelt op jouw werk en waarin je professioneel overkomt? Dan is dit iets voor jou! 
 
Bij W&G designs en styling ben je op het juiste adres. Wij zijn namelijk het modehuis en stylingbureau in Utrecht. 1 van onze specialisaties is zakelijke kleding voor het werk, kantoor of zakelijke omgeving.
 
De ontwerpers en stylisten van W&G designs en styling verzorgen een persoonlijk kledingadvies op maat. Zo kom je er achter welke kleding jouw figuur het beste tot zijn recht laat komen op je werk. Je krijgt advies en hulp met zakelijke kleding te selecteren wat past bij uw figuur, leeftijd, functie en persoonlijke wensen.
 
Dankzij het gratis zakelijk kleding- en stylingadvies weet je voortaan hoe je jouw sterke kanten kunt accentueren en hoe je lichaamsdelen waar je minder tevreden over bent kunt verbloemen. En hoe je jezelf kleurrijk en onderscheidend kunt kleden met een professionele en zakelijke uitstraling.


 

zakelijk kledingadvies stylingbureau winkel utrecht exclusieve kleurrijke mooie bijzondere kleding mode outfit werk kantoor baan functie

MOOIE KLEDING WAAR JE JE FIJN IN VOELT

Wij helpen je kleding te selecteren waarin je je prettig voelt want dat is het belangrijkste. Met onze creaties zorgen we dat je je zeker voelt zodat je kan stralen en jezelf mag laten zien.

zakelijk kledingadvies stylingbureau winkel utrecht exclusieve kleurrijke mooie bijzondere kleding mode outfit werk kantoor baan functie

Bijzondere creaties

WAARIN JIJ MAG STRALEN

 

Een traditionele zakelijke outfit in zwart, grijs of donkerblauw is netjes en gekleed maar is niet bijzonder en heeft geen groot onderscheidend karakter. Tijdens onze sessie zakelijk kledingadvies laten wij jou zien hoe je zakelijk gekleed kan gaan in combinatie met meer kleurgebruik.

 

Aan de hand van jouw persoonlijke wensen en eventuele doelstellingen voorzien wij je van kledingadvies en stylingtips. Misschien wil je eens opvallen binnen jouw afdeling? Of misschien wil je dit jaar eens die promotie maken die afgelopen jaar aan uw collega werd gegeven.

 

Een goed begin is door jezelf te onderscheiden op het persoonlijke vlak en presentatie. Een zeer goed hulpmiddel om jezelf te onderscheiden is kleding. Te vaak laten dames deze kans nog onbenut. Het persoonlijk onderscheiden van anderen is voor iedereen anders. In de sessie zakelijk kledingadvies kunnen we dit met elkaar onderzoeken en samen bepalen. De modeontwerpers en stylisten van W&G designs en styling helpen, adviseren en begeleiden je hierin.

 

 KLEDING OM VAN TE HOUDEN 

Bijzondere en kleurrijke creaties

Selecteer elke dag een nieuwe creatie waarin jij kan stralen en waarin jij jezelf mag laten zien.

Shop deze creaties in ons stylingbureau en winkel.

 

OUTFIT MOEDER VAN DE BRUID

Vanmiddag bij jullie geweest om me te oriënteren voor bovengenoemde outfit! Blij verrast ben ik geslaagd, mede door jullie geweldige, maar vooral eerlijke advies! Ongedwongen sfeer, kopje thee erbij en tijd voor een praatje! Dit is zeker niet de laatste keer dat ik jullie zaak bezoek! Ook zal ik reclame maken voor jullie! Bedankt voor de gezellige middag!

 

Marij uit Nieuwegein

Een mooie outfit

WAARIN JE JE PRETTIG IN VOELT EN STRAALT

Het selecteren van kleding en het maken van mooie combinaties is een kunst. Wij gaan je hierin helpen en het aan je laten zien!

W&G staat voor kleur. In de sessie zakelijk kledingadvies kijken wij samen met je wat mooie kleuren zijn wat jou goed staat en welke kleuren je beter kunt laten hangen. Door de juiste kleuren te dragen en te combineren maak je een goede indruk bij anderen. Goed gekleed, professioneel en ondernemend. Maar ook deskundig, krachtig, toegankelijk en invoelend. Daarnaast heeft het dragen van kleur effect op jouw omgeving. We laten je ook zien hoe je met kleine trucjes, op het gebied van styling, kunt zorgen voor afstand en hoe je juist toegankelijker wordt. Daarnaast bespreken we ook wat kleur doet met jouw omgeving. Wat doet kleur met het overbrengen van een boodschap en hoe kun je hier eventueel in sturen of beïnvloeden.

In ons stylingbureau en winkel werken we met kleurvakken waarin we een hoofdkleur presenteren met bijpassende thema's. Binnen elk thema hebben we verschillende kleuren en printen die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo stel je jouw eigen outfit samen en bedenk je variatiemogelijkheden zodat je het ook in een andere combinatie kunt dragen.

Kortom; Wij helpen je om de juiste kleding te selecteren en optimaal te dragen. Met onze creaties zorgen wij dat je er prachtig uit ziet, dat je je fijn en zeker voelt zodat je straalt!

zakelijk kledingadvies stylingbureau winkel utrecht exclusieve kleurrijke mooie bijzondere kleding mode outfit werk kantoor baan functie

LEER ONEINDIG COMBINEREN MET JE KLEDING

Met hulp, advies en begeleiding hopen wij je nieuwe inzicht te te geven op het gebied van mode en styling. Wij leren je combinaties te maken zodat je jouw kleding veel kunt combineren met andere kleding. 

 BESTSELLERS 

Nieuw in de 

webshop

W&G designs houdt je up-to-date en inspireert je met nieuwe creaties die we toevoegen aan ons online assortiment.

Bekijk de nieuwste creaties:

zakelijk kledingadvies stylingbureau winkel utrecht exclusieve kleurrijke mooie bijzondere kleding mode outfit werk kantoor baan functie

Een persoonlijke afspraak

HOE WERKT HET? WAT GAAN WE DOEN?

  1. We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we met elkaar kennis maken en waarin we uw persoonlijke wensen in kaart brengen. Ook bespreken we hoe je over wilt komen in jouw omgeving en in wat voor kleding je je fijn voelt.

  2. Na het kennismakingsgesprek ga ja zelf een ronde maken door de winkel om kleding selecteren wat u aanspreekt en wat past bij uw persoonlijke wensen.

  3. In de derde stap gaat de stylist van W&G designs en styling voor u een ronde maken door de winkel om kleding te selecteren wat past bij uw figuur, wensen en eventuele persoonlijke doelstellingen. In deze stap gaan we ook grenzen verkennen en mogelijk ook verleggen als dit wenselijk is. De geselecteerde kleding past u vervolgens door. Ook deze kleding wordt besproken en we laten u zien hoe u de kleding op meerdere manieren kunt dragen/stylen.

  4. Na de passessie worden alle doorgepaste kledingsets besproken, vergeleken en beoordeeld. Hiermee wordt uiteraard rekening gehouden met de informatie en doelstellingen van het kennismakingsgesprek. Ook bespreken we juist de items die in stap 3 voor u geselecteerd zijn. Als u daar heel positief op gereageerd hebt kunnen we met elkaar kijken hoe het dan komt dat u dat niet zelf gepakt heeft in stap 1. Heeft u het artikel dan anders ingeschat of durfde u het wellicht niet. Of misschien wel iets anders? In dit gedeelte van de sessie willen we u bewust maken van kleding selecteren, het beoordelen van een kledingstuk qua model en kleurgebruik.

  5. Na het bespreken kunt u uw afrondende vragen stellen en heeft u de mogelijkheid om de kleding uit de collecties van W&G designs te kopen. In deze stap adviseren wij u graag welke kledingstukken u het beste kunt nemen om miskopen of kastliggers te voorkomen.
     

 

VOORWAARDEN

Deze gratis dienst valt  onder de stylingdiensten van ons stylingbureau en winkel. De dienst is 100% gratis en verplicht u tot niets. U bent niet verplicht om kleding te kopen. De enige voorwaarden die wij stellen is dat onze creaties u aanspreken en dat u een serieuze interesse heeft in onze producten.

Mocht u twijfelen of de collecties u aanspreken of u wilt niet direct een styling, dan kunt u ook vrijblijvend in onze winkel komen kijken. U kunt dan op uw gemak eerst de creaties bekijken in de winkel en zien of de stijl u aanspreekt.

zakelijk kledingadvies stylingbureau winkel utrecht exclusieve kleurrijke mooie bijzondere kleding mode outfit werk kantoor baan functie
zakelijk kledingadvies stylingbureau winkel utrecht exclusieve kleurrijke mooie bijzondere kleding mode outfit werk kantoor baan functie

 INSPIREER JEZELF EN ANDEREN  


 Maak een stylingafspraak 

 Met de creaties van W&G zorgen we dat je representatief en onderscheidend 

 op je werkomgeving verschijnt. Samen met jou gaan we voor een geslaagd resultaat en een   bijzondere ervaring. 

MODE MET EEN VISIE

DUURZAAM | EERLIJK | INSPIREREND | KLEURRIJK | ORIGINEEL

 

bottom of page