top of page
cadeaubon w&g designs en styling utrecht mooie bijzondere duurzame kleurrijke kleding .jpg

GEEF EEN ORIGINEEL CADEAU

Met de bijzondere creaties van W&G designs en styling wordt voor de kledingkast staan en een outfit uitkiezen een feestje. En zo'n geluksmoment begint al bij ons in de winkel.

 

De W&G cadeaubon is een mooie manier om op weg geholpen te worden. Uiteraard adviseren wij , de ontwerpers van W&G designs, je graag verder in ons stylingbureau. 

Cadeaubon fashion bon fashioncheque W&G designs styling utrecht gratis styling advies kled

ONTDEK WAT MOOIE KLEDING EN KLEUREN VOOR JOU DOEN

De cadeaubon kun je besteden aan creaties uit onze verschillende collecties. We hebben heel veel kleding in mooie felle kleuren. Denk aan rood, blauw, groen zelfs geel. Ook hebben we moderne en uitgesproken Italiaanse printen. Maar wil je liever iets in rustige tinten? Dat hebben we ook. En voor mensen die graag in het fancy zwart lopen, hebben we ook hele bijzondere creaties in bijzondere zwarte stoffen. 

 

Kortom; voor ieder wat wils.  

mooie bijzondere kleding utrecht mode fashion originele winkel boetiek wgdesigns steenweg
Cadeaubon fashion bon fashioncheque W&G designs styling utrecht gratis styling advies kleding wgdesigns steenweg utrecht

GRATIS EXTRA'S

Vind je het lastig om iets uit te zoeken? Dan helpen we je graag. Als stylingbureau zijn we daar ook heel goed in. Vaak hebben wij bij het bedenken en creëren van onze creaties al nagedacht, bij wat voor type vrouw de creatie past. Dat is ons vak.

We geven je daarom gratis kledingadvies en stylingtips om te zorgen dat jij een fantastische keuze kan maken. 

bottom of page