Exclusieve

mode

BIJZONDERE EN BETAALBARE CREATIES

Wilt u exclusieve kleding? Mode waar geen massaproductie van gemaakt is maar enkele maatseries? Mode wat nergens verkrijgbaar is maar alleen in ons eigen winkel en stylingbureau? Dan is dit iets voor u!

W&G designs en styling staat voor exclusief. Wij kiezen bewust voor een kleinschalig en persoonlijk concept. Daarom hebben wij maar 1 winkel. Wij hebben geen filialen en ook niet de ambitie om te groeien met filialen. We hebben geen webshop en we leveren niet aan andere winkels om de afzetmarkt te vergroten. Van elke creatie worden enkele stuks gemaakt zodat u echt iets speciaals heeft waar niet iedereen in loopt. Zo voelt u zich als klant ook speciaal en bijzonder!

 

Wij ontwerpen Nederlandse damesmode voor vrouwen die modern, vrouwelijk, verzorgd en mooi gekleed door het leven willen gaan. Die waarde hechten aan bijzondere en originele kleding. Alle modellen worden met zorg, aandacht en oog voor detail ontworpen en bedacht. Wij houden speciaal rekening met alle rondingen van de vrouw. Ook houden wij specifiek rekening met de bouw van Nederlandse damesfiguur. Wij hanteren dan ook een Nederlandse maatvoering binnen onze collectie van 36 t/m 44 en afhankelijk van het model ook 34 en 46.

ONZE

CREATIES

ZIJN ALLEEN BIJ ONS VERKRIJGBAAR

PERSOONLIJKE SERVICE & EERLIJK ADVIES

Op het gebied van service vinden wij het belangrijk om klanten weer te behandelen zoals u vroeger geholpen en geadviseerd werd. Dit is eigenlijk een stap terug in de tijd. Hiermee slaan wij graag de beurt over met het snelle internetwinkelen met veel voorkomende handel zonder persoonlijke service en advies.

Wij doen niet aan internetverkoop simpelweg omdat onze collecties daar te klein voor zijn. Vaak hebben wij enkele maatseries van een artikel. Internetverkoop past naar ons idee beter bij massaverkoop. Daarnaast vinden hij het van groot belang dat u kleding ziet, past en dat u de stof kunt voelen. Onze ontwerpen en creaties begeleiden wij zelf d.m.v. een persoonlijke passsessie naar hun toekomstige drager. 

Houdt u niet van winkelen? Urenlang door de stad lopen op zoek naar een kledingstuk? Maar wilt u er wel mooi uit zien? Dan bent u bij W&G designs en styling op het juiste adres! Wij helpen u de juiste creatie te vinden die bij u past. Wij kijken naar welke kleuren mooi bij u staan en welke modellen passen bij uw figuur. Wij verzorgen het voor u. Wij selecteren voor u een outfit wat bij u past. Hierbij kijken wij naar verschillende factoren en houden rekening met uw persoonlijke wensen. Voor een groot gedeelte gaat dit ook op gevoel van de ontwerper. Elke creatie hebben wij ontwikkeld met bepaalde gedachten. Dat moet ook aansluiten bij de toekomstige drager. Er moet dus wel sprake zijn van een match. Naast deze persoonlijke service geven wij u eerlijk advies. Staat iets niet mooi? Dan zeggen wij het ook en gaan we voor u verder kijken naar iets anders wat wel mooi staat. Voor ons is belangrijk dat het mooi staat en dat u zich erg prettig in voelt. Want dan straalt u en komt de kleding nog meer tot zijn recht zodat de verschijning en het totaalplaatje klopt.

Zo voel je je als klant ook echt geholpen.

BIJZONDER EN UITGESPROKEN  CREATIES MET OOG VOOR DETAIL WAAR NIET IEDEREEN IN LOOPT

1 VASTE PRIJS HET HELE JAAR DOOR

Ondanks ons exclusieve karakter en het feit dat onze productontwikkeling in Nederland plaatsvindt, is de kleding zeer betaalbaar. Wij vinden het belangrijk onze eigen economie in Nederland te steunen en daarnaast het ontwikkelen van eerlijke kleding. Om dit te kunnen blijven doen, zeggen wij in de tijden van uitverkoop tegen onze klanten: koop gerust want wij doen in verband met onze eigen ontwerpen niet aan uitverkoop. Wij hebben namelijk liever 1 eerlijke en vaste prijs het hele jaar door. In veel winkels worden producten vaak bij aankomst hoger geprijsd om in de uitverkoopperiode de afprijzing op te vangen.

 

Het vervelende voor consumenten is vaak dat een artikel soms een week later voor een veel lager bedrag in de winkel ligt. Dit lijdt vaak tot ongenoegen bij een klant. Hier kiezen wij bewust niet voor. Wij vinden het namelijk belangrijk om eerlijk en transparant te zijn naar onze klanten. 1 eerlijke prijs het hele jaar door die niet te hoog is en ook niet te laag. Zo blijft het voor iedereen helder, transparant en evengoed betaalbaar. Zo voel je je als klant nooit bekocht.

1 EERLIJKE PRIJS HET HELE JAAR DOOR DIE NIET TE HOOG IS EN OOK NIET TE LAAG

OPTIMAAL DRAGEN EN COMBINEREN

Het ontwerpen en ontwikkelen van een kledingstuk kost enorm veel tijd en aandacht. Om die reden vinden wij het belangrijk dat kleding optimaal en met plezier gedragen wordt. Een miskoop of een kastligger heeft niemand wat aan en is zonde van het geld. Daarom vertellen wij u graag als ontwerper, hoe u de kleding op meerdere manieren kunt dragen en ook hoe u het kunt combineren met andere kledingstukken. Vaak zorgen wij er ook voor dat collecties elkaar opvolgen in kleurbeeld. Meestal komen er in een opvolgende collectie weer nieuwe creaties en/of kleuren waarmee u nieuwe combinaties kunt maken met de kleding die u al van ons heeft.  Op die manier kunt u thuis variëren en combineren met de creaties. U bouwt dus thuis, op uw eigen tempo, een persoonlijke collectie op die u elke keer weer verder kunt uitbreiden.

Bezoek de winkel

INSPIREER JEZELF EN ANDEREN!

Bent u op zoek naar exclusieve kleding? Bijzondere mode waar niet iedereen in loopt en evengoed betaabaar is? Dan nodigen wij u uit om eens een kijkje te nemen in onze winkel. 

Ontdek het concept en maak kennis met ons. Bezoek ons stylingbureau en concept store aan de Zadelstraat in Utrecht en bekijk. Laat u verrassen door bijzondere creaties, mooie kleuren en inspirerende printen, eerlijk advies en een outfit die bij u past en uw persoonlijke wensen.