top of page
isabelle jurk blauw exclusieve mode wg designs utrecht bijzondere kleurrijke fashion utrec

EXCLUSIEVE
MODE

W&G designs en styling staat voor exclusief. Wij kiezen bewust voor een kleinschalig en persoonlijk concept. Daarom hebben wij maar 1 winkel. Wij hebben geen filialen en ook niet de ambitie om te groeien met filialen. We leveren niet aan andere winkels om de afzetmarkt te vergroten.

 

Van elke creatie worden enkele stuks gemaakt zodat je echt iets speciaals hebt waar niet iedereen in loopt. Zo voel je je als klant ook speciaal en bijzonder! Wij ontwerpen Nederlandse damesmode voor vrouwen die modern, vrouwelijk, verzorgd en mooi gekleed door het leven willen gaan. Die waarde hechten aan bijzondere en originele kleding. Alle modellen worden met zorg, aandacht en oog voor detail ontworpen en bedacht. Wij houden speciaal rekening met alle rondingen van de vrouw. Ook houden wij specifiek rekening met de bouw van Nederlandse damesfiguur. Wij hanteren dan ook een Nederlandse maatvoering binnen onze collectie van 36 t/m 44 en afhankelijk van het model ook 34 en 46.

20220323_154514_edited.png

PERSOONLIJKE SERVICE EN EERLIJK ADVIES

Op het gebied van service vinden wij het belangrijk om klanten weer te behandelen zoals je vroeger geholpen en geadviseerd werd. Dit is eigenlijk een stap terug in de tijd. Hiermee slaan wij graag de beurt over met het snelle online shopping met veel voorkomende handel zonder persoonlijke service en advies.

Wij doen niet aan grootschalig internetverkoop simpelweg omdat onze collecties daar te klein voor zijn. Vaak hebben wij enkele maatseries van een artikel. Internetverkoop past naar ons idee beter bij massaverkoop. En wees eerlijk; mooie en bijzondere stoffen wil je toch zien en voelen? Daarnaast vinden hij het van groot belang dat wij onze ontwerpen en creaties begeleiden wij zelf d.m.v. een persoonlijke passsessie naar de juiste drager. NB: voor onze vaste klanten bieden wij wel de mogelijkheid aan om kleding van onze basiscollectie online te bestellen. Dit is een extra service en wordt vooral gedaan voor klanten die verder weg wonen. 

Houdt je niet van winkelen? Urenlang door de stad lopen op zoek naar een kledingstuk? Maar wil je er wel mooi uit zien? Dan ben je bij W&G designs en styling op het juiste adres! Wij helpen je de juiste creatie te vinden die bij jou past. Wij kijken naar welke kleuren mooi bij je staan en welke modellen passen bij jouw figuur. Wij verzorgen het voor je. Wij selecteren voor jou een outfit wat bij je past. Hierbij kijken wij naar verschillende factoren en houden rekening met uw persoonlijke wensen. Voor een groot gedeelte gaat dit ook op gevoel van de ontwerper. Elke creatie hebben wij ontwikkeld met bepaalde gedachten. Dat moet ook aansluiten bij de toekomstige drager. Er moet dus wel sprake zijn van een match. Naast deze persoonlijke service geven wij je eerlijk advies. Staat iets niet mooi? Dan zeggen wij het ook en gaan we voor je verder kijken naar iets anders wat wel mooi staat. Voor ons is belangrijk dat het mooi staat en dat je je er prettig in voelt. Want dan straal je en komt de kleding nog meer tot zijn recht zodat de verschijning en het totaalplaatje klopt. Zo voel je je als klant ook echt geholpen.

Esther blazer imitatiebont zwart linn top zwart basis strop_edited.png

Ondanks ons exclusieve karakter en het feit dat onze productontwikkeling in Nederland plaatsvindt, is de kleding zeer betaalbaar. Wij vinden het belangrijk onze eigen economie in Nederland te steunen en daarnaast het ontwikkelen van eerlijke kleding en werken we met duurzame en gecertificeerde stoffen. Om dit te kunnen blijven doen, zeggen wij in de tijden van uitverkoop (uitverkoop is sowieso niet duurzaam) tegen onze klanten: koop gerust want wij doen in verband met onze tijdloze creaties niet aan uitverkoop. Wij hebben namelijk liever 1 eerlijke en vaste prijs het hele jaar door.

 

In veel winkels worden producten vaak bij aankomst hoger geprijsd om in de uitverkoopperiode de afprijzing op te vangen. Het vervelende voor consumenten is vaak dat een artikel soms een week later voor een veel lager bedrag in de winkel ligt. Dit lijdt vaak tot ongenoegen bij een klant. Hier kiezen wij bewust niet voor. Wij vinden het namelijk belangrijk om eerlijk en transparant te zijn naar onze klanten. 1 eerlijke prijs het hele jaar door die niet te hoog is en ook niet te laag. Zo blijft het voor iedereen helder, transparant en evengoed betaalbaar. Zo voel je je als klant nooit bekocht en help je ook mee om de kledingbranche duurzamer te maken.

kleurvak.jpg

OPTIMAAL DRAGEN EN COMBINEREN

Het ontwerpen en ontwikkelen van een kledingstuk kost enorm veel tijd en aandacht. Om die reden vinden wij het belangrijk dat kleding optimaal en met plezier gedragen wordt. Een miskoop of een kastligger heeft niemand wat aan en is zonde van het geld. Daarom vertellen wij u graag als ontwerper, hoe u de kleding op meerdere manieren kunt dragen en ook hoe u het kunt combineren met andere kledingstukken. Vaak zorgen wij er ook voor dat collecties elkaar opvolgen in kleurbeeld. Meestal komen er in een opvolgende collectie weer nieuwe creaties en/of kleuren waarmee u nieuwe combinaties kunt maken met de kleding die u al van ons heeft.  Op die manier kunt u thuis variëren en combineren met de creaties. U bouwt dus thuis, op uw eigen tempo, een persoonlijke collectie op die u elke keer weer verder kunt uitbreiden.

Broek blazer top ecru wit geel ingrid elise petra bijzondere kleurrijke kleding mode utrec

INSPIREER JEZELF EN ANDEREN

Ben je op zoek naar exclusieve, kleurrijke en originele kleding? Bijzondere en duurzame mode waar niet iedereen in loopt en evengoed betaalbaar is? Wil je geïnspireerd worden met eerlijk advies en vind je het fijn om helemaal aangekleed te worden? Dan nodigen wij je uit om eens een kijkje te nemen in onze winkel.

 

Ontdek het concept en maak kennis met ons. Bezoek ons stylingbureau en concept store aan de Zadelstraat in Utrecht.

bottom of page