top of page

ONZE
COLLECTIES

Wij ontwerpen exclusieve en kleurrijke kleding. Bijzondere creaties in een uitgesproken stijl voor powervrouwen, carrièrevrouwen of andere modebewuste dames die er mooi en stijlvol uit willen zien. Niet alleen de kleding moet inspirerend zijn maar ook ons concept. Wij vinden het belangrijk om een goede balans te vinden tussen mooie en bijzondere designerskleding, draagbare mode en kleding wat praktisch is in gebruik. Daarnaast worden onze collecties eerlijk en fairtrade gemaakt en werken we met duurzaam en gecertificeerde stoffen.

Wij willen dat onze creaties origineel en onderscheidend zijn. Een soort van eigen identiteit. Wij vinden het belangrijk dat onze kleding lekker zit en fijn draagt. Het moet kleurrijk zijn of gemaakt zijn in een mooie stof. Daarnaast moet het makkelijk gewassen kunnen worden  zodat je het elke dag met plezier uit de kast wilt pakken.

De collecties zijn te omschrijven als modern, vrouwelijk, kleurrijk, elegant, uitgesproken, draagbaar, exclusief en evengoed betaalbaar. De collecties bestaan uit vrijetijdskleding,  zakelijke kleding voor op kantoor of in een zakelijke werkomgeving. Ook hebben wij kleding voor bijzondere gelegenheden zoals o.a. bruiloften, recepties, promoveren en andere feesten of gelegenheden.

20230406_124818_edited.png

ELKE CREATIE IS BIJZONDER

Elke creatie wordt met aandacht, zorg en liefde ontworpen, samengesteld en gemaakt. Gecreëerd met oog voor detail en uiteraard in mooie stoffen. De creaties zijn altijd in meerdere kleuren verkrijgbaar zodat je een kleur kan kiezen die je het mooiste staat. En het leuke is, dat de kleding alleen in onze winkel verkrijgbaar is. Daardoor heb je echt iets bijzonders.

NAJAARS
COLLECTIE
IN STORE NOW

De eerste nieuwe creaties zijn al verkrijgbaar in onze winkel. Direct vanuit ons atelier presenteren wij onze nieuwste creaties in onze winkel.  We hebben weer mooie creaties voor je gemaakt voor dit seizoen die je met veel plezier uit de kast wilt halen om te dragen. Mooie kleuren, fijne en zachte stoffen, moderne en kleurrijke printen en originele ontwerpen wat net even anders is en waarmee je je wilt onderscheiden.

We hebben nog geen beelden beschikbaar maar kom de nieuwe creaties vooral bekijken in onze winkel. En eigenlijk is dat ook veel leuker want dan kun je ook de stof voelen. Verwen jezelf met mooie kleding en kom gezellig naar de winkel. Samen selecteren we de mooiste creaties voor je.

Tot ziens in onze winkel en stylingbureau. 

Met kleurrijke groet,

William & Glenn

MODE MET EEN VISIE

DUURZAAM | EERLIJK | INSPIREREND | KLEURRIJK | ORIGINEEL

 

Julia jurk lichtblauw mooie zomer jurk voorjaar lente modeontwerper utrecht wg designs en

Jurk
Julia

scroll

Ook verkrijgbaar in andere kleuren.

BEKIJK OOK ONZE ONLINE SHOP

FASHION

KLEURRIJKE

KLEDING

Ilselda blouse print groen wgdesigns en styling utrecht modeontwerper2
20230405_110305_edited.png
bottom of page