20220323_145558_edited.png

 SHOP YOUR LOOK  VOORJAAR 2022  

ONZE COLLECTIES

 

Wij ontwerpen exclusieve en kleurrijke kleding. Bijzondere creaties in een uitgesproken stijl voor powervrouwen, carrièrevrouwen of andere modebewuste dames die er mooi en stijlvol uit willen zien. Niet alleen de kleding moet inspirerend zijn maar ook ons concept. Wij vinden het belangrijk om een goede balans te vinden tussen mooie en bijzondere designerskleding, draagbare mode en kleding wat praktisch is in gebruik. Daarnaast worden onze collecties eerlijk en fairtrade gemaakt en werken we met duurzaam en gecertificeerde stoffen.

Wij willen dat onze creaties origineel en onderscheidend zijn. Een soort van eigen identiteit. Wij vinden het belangrijk dat onze kleding lekker zit en fijn draagt. Het moet kleurrijk zijn of gemaakt zijn in een mooie stof. Daarnaast moet het makkelijk gewassen kunnen worden  zodat je het elke dag met plezier uit de kast wilt pakken.

De collecties zijn te omschrijven als modern, vrouwelijk, kleurrijk, elegant, uitgesproken, draagbaar, exclusief en evengoed betaalbaar. De collecties bestaan uit vrijetijdskleding,  zakelijke kleding voor op kantoor of in een zakelijke werkomgeving. Ook hebben wij kleding voor bijzondere gelegenheden zoals o.a. bruiloften, recepties, promoveren en andere feesten of gelegenheden.

kleurvak.jpg

 SHOP YOUR LOOK  VOORJAAR 2022  

ELKE CREATIE IS BIJZONDER

 

Elke creatie wordt met aandacht, zorg en liefde ontworpen, samengesteld en gemaakt. Gecreëerd met oog voor detail en uiteraard in mooie stoffen. De creaties zijn altijd in meerdere kleuren verkrijgbaar zodat je een kleur kan kiezen die je het mooiste staat. En het leuk is, dat de kleding alleen in onze winkel verkrijgbaar is. Daardoor heb je echt iets bijzonders.

20220325_122335_edited.png

 BEZOEK DE WINKEL  SPRING 2022  

VOORJAARSCOLLECTIE

 

We hebben voor dit seizoen weer hele mooie nieuwe creaties gemaakt die je met veel plezier uit de kast wilt halen om te dragen. Mooie kleuren, fijne en zachte stoffen, moderne en kleurrijke printen en originele ontwerpen wat net even anders is en waarmee je je wilt onderscheiden.

We hebben op dit moment enkele foto's beschikbaar. De nieuwe collectie hangt in de winkel en je kunt de creaties bekijken. En eigenlijk is dat ook veel leuker want dan kun je ook de stof voelen. Verwen jezelf met mooie kleding en kom gezellig naar de winkel. Samen selecteren we de mooiste creaties voor je.

Tot ziens in onze winkel en stylingbureau. 

Met kleurrijke groet,

William & Glenn