Golden Leaves

FALL 2021

W&G designs en styling | Utrecht | Exclusieve en kleurrijke kleding voor vrouwen carierevrouwen

Onze collecties

BEKIJK ALLES CREATIES

 

Wij ontwerpen exclusieve en kleurrijke kleding. Bijzondere creaties in een uitgesproken stijl voor powervrouwen, carrièrevrouwen of andere modebewuste dames die er mooi en stijlvol uit willen zien.

Niet alleen de kleding moet inspirerend zijn maar ook ons concept. Wij vinden het belangrijk om een goede balans te vinden tussen mooie en bijzondere designerskleding, draagbare mode en kleding wat praktisch is in gebruik. Daarnaast worden onze collecties eerlijk en fairtrade gemaakt en werken we met duurzaam en gecertificeerde stoffen.

Wij willen dat onze creaties origineel en onderscheidend zijn. Een soort van eigen identiteit. Wij vinden het belangrijk dat onze kleding lekker zit en fijn draagt. Het moet kleurrijk zijn of gemaakt zijn in een mooie stof. Daarnaast moet het makkelijk gewassen kunnen worden  zodat je het elke dag met plezier uit de kast wilt pakken.

De collecties zijn te omschrijven als modern, vrouwelijk, kleurrijk, elegant, uitgesproken, draagbaar, exclusief en evengoed betaalbaar. De collecties bestaan uit vrijetijdskledingzakelijke kleding voor op kantoor of in een zakelijke werkomgeving. Ook hebben wij kleding voor bijzondere gelegenheden zoals o.a. bruiloften, recepties, promoveren en andere feesten of gelegenheden

ELKE CREATIE IS BIJZONDER

Elke creatie wordt met aandacht, zorg en liefde ontworpen, samengesteld en gemaakt. Gecreëerd met oog voor detail en uiteraard in mooie stoffen. De creaties zijn alleen in onze winkel verkrijgbaar waardoor je echt iets bijzonders hebt.

Herfstcollectie

BEZOEK DE WINKEL

 

We hebben voor dit najaar weer hele mooie nieuwe creaties gemaakt die je met veel plezier uit de kast wilt halen om te dragen. Mooie kleuren, fijne en zachte stoffen, moderne en kleurrijke printen en originele ontwerpen wat net even anders is en waarmee je je wilt onderscheiden.
 

We hebben op dit moment enkele foto's beschikbaar. In de winkel kun je de creaties bekijken. En eigenlijk is dat ook veel leuker want dan kun je ook de stof voelen. Verwen jezelf met mooie kleding en kom gezellig naar de winkel. Samen selecteren we de mooiste creaties voor je.

 

Tot ziens in onze winkel en stylingbureau. 

Met warme en kleurrijke groet,

William & Glenn
 

herfstcollectie w&g designs en styling kleurrijke kleding bijzondere mode utrecht duurzame

COMPLETE

OUTFITS

MODE MET EEN VISIE

DUURZAAM | EERLIJK | INSPIREREND | KLEURRIJK | ORIGINEEL