top of page
kleurrijke kleding utrecht bijzondere exclusieve mode wgdesigns steenweg modeontwerper bruiloft mooie outfit

ONZE
COLLECTIES

Wij ontwerpen exclusieve en kleurrijke kleding. Bijzondere creaties in een uitgesproken stijl voor powervrouwen, carrièrevrouwen of andere modebewuste dames die er mooi en stijlvol uit willen zien. Niet alleen de kleding moet inspirerend zijn maar ook ons concept. Wij vinden het belangrijk om een goede balans te vinden tussen mooie en bijzondere designerskleding, draagbare mode en kleding wat praktisch is in gebruik. Daarnaast worden onze collecties eerlijk en fairtrade gemaakt en werken we met duurzaam en gecertificeerde stoffen.

Wij willen dat onze creaties origineel en onderscheidend zijn. Een soort van eigen identiteit. Wij vinden het belangrijk dat onze kleding lekker zit en fijn draagt. Het moet kleurrijk zijn of gemaakt zijn in een mooie stof. Daarnaast moet het makkelijk gewassen kunnen worden  zodat je het elke dag met plezier uit de kast wilt pakken.

De collecties zijn te omschrijven als modern, vrouwelijk, kleurrijk, elegant, uitgesproken, draagbaar, exclusief en evengoed betaalbaar. De collecties bestaan uit vrijetijdskleding,  zakelijke kleding voor op kantoor of in een zakelijke werkomgeving. Ook hebben wij kleding voor bijzondere gelegenheden zoals o.a. bruiloften, recepties, promoveren en andere feesten of gelegenheden.

designerskleding utrecht wgdesigns steenweg zwart wit mooie kleding outfit

ELKE CREATIE IS BIJZONDER

Elke creatie wordt met aandacht, zorg en liefde ontworpen, samengesteld en gemaakt. Gecreëerd met oog voor detail en uiteraard in mooie stoffen. De creaties zijn altijd in meerdere kleuren verkrijgbaar zodat je een kleur kan kiezen die je het mooiste staat. En het leuke is, dat de kleding alleen in onze winkel verkrijgbaar is. Daardoor heb je echt iets bijzonders.

VOORJAARS
COLLECTIE
IN STORE NOW

De nieuwe creaties zijn verkrijgbaar. Direct vanuit ons atelier presenteren wij onze nieuwste creaties in onze winkel.  We hebben weer mooie items voor je gemaakt voor dit seizoen die je met veel plezier uit de kast wilt halen om te dragen. Mooie kleuren, fijne en zachte stoffen, moderne en kleurrijke printen en originele ontwerpen wat net even anders is en waarmee je je wilt onderscheiden.

Kom de nieuwe creaties vooral bekijken in onze winkel. En eigenlijk is dat ook veel leuker want dan kun je ook de stof voelen. Verwen jezelf met mooie kleding en kom gezellig naar de winkel. Samen selecteren we de mooiste creaties voor je.

Tot ziens in onze winkel en stylingbureau. 

Met kleurrijke groet,

William & Glenn

MODE MET EEN VISIE

DUURZAAM | EERLIJK | INSPIREREND | KLEURRIJK | ORIGINEEL

 

20240327_164353_edited.png

Broek 
Pak

scroll

-

BEKIJK OOK ONZE ONLINE SHOP

KLEURRIJKE CREATIES

Laat jezelf zien met kleur en print. Door het dragen van felle kleuren en kleurrijke printen maak je dopamine vrij in je hersenen dat je blij maakt! Ook maakt het je toegankelijker waardoor mensen makkelijker het contact met je aangaan. Door het dragen van kleur beïnvloed je jouw omgeving met positiviteit. Dus draag kleur en experimenteer ermee en be happy! Durf jij het aan? Wij helpen en adviseren je graag in dit proces. 

We hebben voor dit seizoen weer mooie jurken toegevoegd aan onze collectie. Mooi getaileerde jurkjes, of lang en zwierend voor de extra summer beach vibe! We hebben er een paar in de spotlights gezet. Wil je meer printen en modellen zien? Bezoek dan onze winkel voor de volledige collectie. Voor welke print ga jij? 

FASHION

KLEURRIJKE

KLEDING

20240327_114412_edited.png
20240327_153303_edited.png

UITGESPROKEN OUTFITS

Inspireer jezelf en anderen met mooie combinaties. Binnen onze collecties kun je oneindig combineren. Combineer creaties uit verschillende collecties. Maak mooie combinaties van kleuren met kleurrijke printen. Of uitgesproken items met mooie basics.