top of page
Kleurrijke print wg designs en styling mooie kleding stoffen herfst print rood groen geel

ONZE
COLLECTIES

Wij ontwerpen exclusieve en kleurrijke kleding. Bijzondere creaties in een uitgesproken stijl voor powervrouwen, carrièrevrouwen of andere modebewuste dames die er mooi en stijlvol uit willen zien. Niet alleen de kleding moet inspirerend zijn maar ook ons concept. Wij vinden het belangrijk om een goede balans te vinden tussen mooie en bijzondere designerskleding, draagbare mode en kleding wat praktisch is in gebruik. Daarnaast worden onze collecties eerlijk en fairtrade gemaakt en werken we met duurzaam en gecertificeerde stoffen.

Wij willen dat onze creaties origineel en onderscheidend zijn. Een soort van eigen identiteit. Wij vinden het belangrijk dat onze kleding lekker zit en fijn draagt. Het moet kleurrijk zijn of gemaakt zijn in een mooie stof. Daarnaast moet het makkelijk gewassen kunnen worden  zodat je het elke dag met plezier uit de kast wilt pakken.

De collecties zijn te omschrijven als modern, vrouwelijk, kleurrijk, elegant, uitgesproken, draagbaar, exclusief en evengoed betaalbaar. De collecties bestaan uit vrijetijdskleding,  zakelijke kleding voor op kantoor of in een zakelijke werkomgeving. Ook hebben wij kleding voor bijzondere gelegenheden zoals o.a. bruiloften, recepties, promoveren en andere feesten of gelegenheden.

Broekpak print mooie blazer pantalon blauw petrol designer modeontwerper utrecht bijzonder

ELKE CREATIE IS BIJZONDER

Elke creatie wordt met aandacht, zorg en liefde ontworpen, samengesteld en gemaakt. Gecreëerd met oog voor detail en uiteraard in mooie stoffen. De creaties zijn altijd in meerdere kleuren verkrijgbaar zodat je een kleur kan kiezen die je het mooiste staat. En het leuke is, dat de kleding alleen in onze winkel verkrijgbaar is. Daardoor heb je echt iets bijzonders.

WINTER
COLLECTIE
IN STORE NOW

De nieuwe creaties zijn al verkrijgbaar. Direct vanuit ons atelier presenteren wij onze nieuwste creaties in onze winkel.  We hebben weer mooie items voor je gemaakt voor dit seizoen die je met veel plezier uit de kast wilt halen om te dragen. Mooie kleuren, fijne en zachte stoffen, moderne en kleurrijke printen en originele ontwerpen wat net even anders is en waarmee je je wilt onderscheiden.

Kom de nieuwe creaties vooral bekijken in onze winkel. En eigenlijk is dat ook veel leuker want dan kun je ook de stof voelen. Verwen jezelf met mooie kleding en kom gezellig naar de winkel. Samen selecteren we de mooiste creaties voor je.

Tot ziens in onze winkel en stylingbureau. 

Met kleurrijke groet,

William & Glenn

MODE MET EEN VISIE

DUURZAAM | EERLIJK | INSPIREREND | KLEURRIJK | ORIGINEEL

 

Broekpak print mooie blazer pantalon blauw petrol designer modeontwerper utrecht bijzonder

Broek 
Pak

scroll

Ook verkrijgbaar in andere kleuren.

FASHION

KLEURRIJKE

KLEDING

mooie kleurrijke duurzame bijzondere kleding creaties mode utrcht printen modehuis styling
mooie kleurrijke duurzame bijzondere kleding creaties mode utrcht printen modehuis styling

FASHION

BIJZONDERE

CREATIES

20230915_180111_edited.png
mooie duurzame zwarte blazer design styling utrecht werk zakelijk 3d stof .png

BEKIJK OOK ONZE ONLINE SHOP

bottom of page