top of page

Afscheid nemen van je kleding moeilijk? Zo doe je het op een goede manier.

Bijgewerkt op: 30 sep. 2021

Vind je altijd weer een reden om geen afscheid te hoeven nemen van je kleding? Vind je het moeilijk om kleding weg te doen? Wij geven je advies en inzicht over hoe je in kleine stappen gefaseerd afscheid neemt van kleding wat je niet meer draagt. Uiteraard geven we ook duurzame tips wat je met afgedankte kleding kan doen.


Larissa blouse, zwart met confetti print | W&G designs en styling | bijzondere kleding en exclusieve mode Utrecht
Larissa blouse, zwart met confetti print | W&G designs en styling | bijzondere kleding en exclusieve mode Utrecht

Je kleding beoordelen. Waar selecteer je op? Wat blijft en wat doe je weg?

Er zijn verschillende manieren hoe je kleding kan beoordelen. Wat wij veel zien is dat mensen jarenlang dezelfde kleding in de kast hebben hangen zonder dat ze het dragen. De kleding komt dan de kast niet meer uit. Dat is natuurlijk zonde want met die reden is de kleding niet gemaakt en om die reden heb je ook niet het kledingstuk gekocht.


Maar hoe ga je hier nou mee om? Zoals bijvoorbeeld met kledingstukken die ouder zijn dan bijvoorbeeld 10 jaar en het ziet er nog goed uit. Als je dit kledingstuk heel veel gedragen hebt, is dit een positief iets. Je hebt in het verleden blijkbaar een artikel gekocht wat lang mee gegaan is. Echter is het zo dat je dit artikel lang geleden gekocht hebt. Wees kritisch en vraag jezelf af of je dit kledingstuk recent nog gedragen hebt. Heb je dit al langer dan een jaar niet gedragen? Wat is hiervan de reden? Misschien ontstaan er nog wel meer vragen in je gedachten.


W&G designs | Inspireer jezelf en anderen!


Pas voor de grap het kledingstuk eens aan, ga voor de spiegel staan en kijk naar jezelf in de spiegel. Stel jezelf de vraag of dit kledingstuk qua stijl nog steeds bij jou past? 10 jaar geleden kocht je misschien, als jonger persoon, andere kleding dan tegenwoordig. Nu heb je veel meer levenservaring en sta je ook anders in de wereld. Hierdoor presenteer je je waarschijnlijk ook anders dan 10 jaar geleden. De kans is groot dat je toen ook een ander budget had en andere criteria waar het kledingstuk aan moest voldoen. Let er ook op of het kledingstuk nog steeds lekker zit.


Heeft dit kledingstuk jouw kritische selectieronde overleeft? Hang het dan trots terug in jouw garderobe en ga het dan ook met veel plezier dragen want blijkbaar past het nog steeds bij je. Veel plezier met het dragen van dit kledingstuk! Heb je twijfels? Je kan het altijd meenemen bij een volgend bezoek aan onze winkel. Wij kijken met je mee en geven je eerlijk advies of het jouw figuur ten goede komt.

 

Dit was een ingekort artikel uit het e-BOOK; ‘’Opnieuw overzicht in jouw garderobe’’. In dit e-BOOK geven we je advies en inzicht over onder andere het inrichten en indelen van jouw garderobe, het opruimen van kleding en veel meer. Je kan het nu voor een klein bedrag bestellen op onze website.
 
utrecht, stylingbureau, winkel, bijzondere, kleding, mode, kleurrijke, exclusief, exclusieve, creaties, modeontwerper, wgdesigns, W&G, Zadelstraat, leuk, winkelen, leukste winkelstraatt

W&G designs en styling is een Nederlands modehuis en stylingbureau. De ontwerpers, William en Glenn, staan zelf in de winkel en begeleiden hun creaties naar de drager. De kleurrijke collecties bevatten bijzondere en mooie kledingstukken die gewaardeerd worden door vrouwen in het bedrijfsleven of met een publieke functie. Ook kleden wij veel dames voor bruiloften zoals de moeders van de bruid of andere bruiloftsgasten. Maar ook moderne vrouwen die van mode en originele kleding houden, dragen met veel plezier onze kleding.


Alle creaties zijn in Nederland ontwikkeld en op een duurzame manier geproduceerd. De kleding is fair trade en van elke creatie zijn enkele stuks gemaakt waardoor je echt iets bijzonders hebt. Vind je de kleur of print niet zo mooi? Geen probleem! We hebben namelijk elke creatie in meerdere kleuren of printuitvoeringen. Voor iedereen is er wel iets wils.

Wij hebben een Nederlandse maatvoering van 36 t/m 44 en soms ook 34 en 46. Kom onze creaties bekijken in onze winkel en stylingbureau. Selecteer samen met de ontwerpers de mooiste creaties die passen bij jou en je persoonlijke wensen en krijg gratis kledingadvies en stylingtips.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Kijk voor meer informatie over onze creaties, ons concept, de gratis stylingdiensten en veel meer op; www.wgdesigns.nl

 

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Shop nu ook online

bottom of page