Verdiep uzelf in ons concept

Panilla jurk zwart.jpg zwart wit.jpg

 ONS CONCEPT 

Inspireer jezelf en anderen! 

W&G designs en styling is een Nederlands modehuis en stylingbureau met ​exclusieve en kleurrijke collecties. Bijzondere creaties in een uitgesproken stijl voor carrièrevrouwen, powervrouwen en de moderne of modebewuste vrouw die van mode houdt en zich durft te onderscheiden.

Het merk W&G is een verbinding van de namen van ontwerpersduo William & Glenn. Zij zijn een echt duo, een team met twee hoofden vol gedachten, verbeeldingskracht en creativiteit. In het stylingbureau en conceptstore wordt u aangekleed en gestijld door de ontwerpers. Zij verkopen zelf hun bijzondere en uitgesproken creaties. De kleding bevat veel kleur en is alleen in Utrecht verkrijgbaar waardoor je echt iets bijzonders hebt.

Houd je van bijzondere winkels en conceptstores? Wil je geïnspireerd worden? Word je blij van eerlijk advies en een persoonlijke benadering? Kom dan eens langs in het stylingbureau en winkel aan de Zadelstraat in Utrecht.

Image by Sarah Shull

CREATIEF & ONDERSCHEIDEND

Het Nederlandse modemerk is in 2010 opgericht en sinds 2012 is het stylingbureau en winkel gevestigd  aan de Zadelstraat in Utrecht. Het merk W&G designs is een verbinding van beiden namen. Ze zijn een echt duo, een team met twee hoofden, vol gedachten, verbeeldingskracht en creativiteit.

 

W&G is een eigenzinnig winkelconcept waarin originaliteit, creativiteit en kleur volop centraal staan. Dit leverde W&G in 2013 een landelijke nominatie op voor ''Beste Start-Up'' met uiteindelijk een 5de plaats in het klassement. Ook in 2014 werd W&G genomineerd. Dit keer voor de verkiezing van ''De gezelligste winkel in Utrecht''. Na verschillende rondes won W&G de finale.

White Branch

EVENTS

Winkelen moet leuk zijn. Om dit aan te vullen en te versterken organiseren wij verschillende evenementen zoals De W&G Collectiedagen en de W&G Terugkomdagen. Ben je nieuwsgierig wanneer deze dagen gepland staan? Of wil je hierbij aanwezig zijn? Lees dan verder voor meer info en actuele data.

Lees verder

White Room

DE W&G KLANTENMAPSERVICE

Als klant bij W&G designs mag je gebruik maken van de W&G Klantenmapservice. Voor veel klanten is dit extra fijn want elke aankoop wordt verwerkt in ons systeem zodat we altijd weten welke maat je hebt en welke creaties je van ons thuis in de kast hebt. Dat is handig met het combineren van kleding en het maken van nieuwe combinaties. Zo draag je kleding optimaal.

Lees verder

 FAIR TRADE 

 Slow Fashion 

 

Wij zijn geen fan van massaproducties, ketens en fast fashion. Wij vinden het belangrijk om rekening te houden met eerlijke producten en duurzaam ondernemen. Wij laten  mensen graag kennismaken met eerlijke producten waarbij rekening gehouden is met mens en milieu. Onze kleding wordt daarom ook in Nederland ontwikkeld en vervaardigd in een kleine oplage.

 

Lees verder...

fair trade W&G designs en styling utrech
White Satin

KOOP EEN W&G CADEAUBON

Ontdek wat bijzondere kleding en mooie kleuren voor jou kan doen. Met de bijzondere creaties van W&G designs en styling wordt voor de kledingkast staan en een outfit uitkiezen een feestje. En zo'n geluksmoment begint al bij ons in de winkel.

 

De W&G cadeaubon is een mooie manier om op weg geholpen te worden. Uiteraard adviseren wij , de ontwerpers van W&G designs, u graag verder in ons stylingbureau. Geef een leuk en origineel cadeau. Geef een leuke fashion- en stylingbon aan uw moeder, zus of vriendin. Of vraag het zelf cadeau voor uw verjaardag.

 

Koop een cadeaubon en maak er ook gelijk een gezellig to-do-dingetje van door er met elkaar een gezellig dagje van te maken. Gezellig shoppen, een terrasje pakken en in Utrecht een hapje eten in 1 van de gezellige kleine straatjes of leuk aan de gracht. 

Lees verder

 KLEURRIJKE CREATIES 

 Colorfull Creations 

 

W&G designs staat voor kleur. Wij vinden dat het straatbeeld van Nederland wel kleurrijker mag. Door meer kleur te dragen, kun je jezelf nog meer laten zien wie je bent. Ook kun je kleur inzetten ter versterking van je boodschap en jouw persoonlijke presentatie.

 

Wij brengen bewust veel kleur en kleurrijke printen binnen onze collecties. Wij durven dan ook met een gerust hart te zeggen dat wij de kleurrijkste winkel van Utrecht en de omgeving zijn.


Lees verder...

OPENINGSTIJDEN

Bent u benieuwd naar de collectie? Of wilt u gewoon even kijken? Dat is mogelijk. U kunt tijdens onze openingstijden gewoon even binnen lopen. Naast het feit dat wij als stylingbureau veel op afspraak werken, hebben wij daarnaast een winkelfunctie en is het uiteraard ook mogelijk om zonder afspraak langs te komen.

Bekijk onze openingstijden

 ROUTE & PARKEREN 

 Bezoek de winkel 

 

Wat leuk dat u van plan bent om ons te bezoeken. U heeft verschillende opties met betrekking tot (openbaar) vervoer en eventueel parkeren in en rondom de stad.

 

Wij hebben de mogelijkheden en tips voor u op een rij gezet zodat uw reis naar ons aangenaam verloopt. 

 

Lees verder...

STYLINGDIENSTEN

Als stylingbureau hebben wij verschillende diensten op het gebied van kledingadvies, kleuradvies en styling. Hierbij kunt u denken aan algemene stylingsessies en kledingadvies voor bruiloften en feestelijke gelegenheden. Daarnaast richten wij ons veel op zakelijk kledingadvies of gespecialiseerde stylingsessies voor sprekers, congressen en dames met een publieke functie.

Als u blij wordt van een persoonlijke benadering en eerlijk advies, dan is dit echt iets voor u.

Lees verder

 STYLINGDIENSTEN 

 Kledingadvies & Tips 

 

Laat u inspireren door bijzondere kleding, mooie kleuren en eerlijk advies. De ontwerpers pakken uit hun collecties items die passen bij u. Ook kijken we wat kleuren met u doen. Laat u verrassen door de ontwerpers met creaties die u zelf nooit uit het rek gepakt zou hebben.

 

Maak een gratis stylingafspraak.


Lees verder...

WINKEL & STYLINGBUREAU

Wij kiezen bewust voor een kleinschaligheid en persoonlijke werkwijze. Daarom hebben wij geen filialen. We staan zelf als ontwerper in de winkel en stylingbureau zodat wij onze creaties kunnen begeleiden naar de drager. Daarnaast heeft u klant direct contact heeft met de ontwerpers om zo de gedachten achter de creaties te ontdekken.

 DE W&G COLLECTIEDAGEN 

 Fancy Fashion Days 

 

De W&G Collectiedagen zijn speciale eventdagen waar de nieuwe collecties gepresenteerd worden aan onze muze en vaste klanten. Vaak vindt dit al plaats voordat de collectie aangekondigd wordt. Deze ''eerste ronde'' zijn voor ons vaak de drukste dagen van het jaar.

 

Lees verder...

 DE W&G TERUGKOMDAGEN 

 Fashion & Social 

 

De W&G Terugkomdagen zijn sociale eventdagen waar we onze klanten uitnodigen voor een borrel, sociale gezelligheid, netwerkmogelijkheden etc. Voor ons is het leuk om onze klanten weer terug te zien en hun ervaringen en reacties te horen en ook te delen met andere klanten. 

Houd onze website en onze socials in de gaten voor meer informatie.