Verdiep uzelf in ons concept

 

W&G designs en styling is een Nederlands modehuis en stylingbureau onder leiding van het ontwerpersduo William en Glenn. Het merk W&G is een verbinding van beiden namen, ze zijn een echt duo, een team met twee hoofden, vol gedachten, verbeeldingskracht en creativiteit. Het Nederlandse modemerk is in 2010 opgericht en in 2012 hebben de modeontwerpers hun eigen stylingbureau en winkel geopend in Utrecht. Een eigenzinnig winkelconcept waarin originaliteit, creativiteit en kleur volop centraal staan. Houdt u van bijzondere winkels en conceptstores? Wilt u geïnspireerd worden? Wordt u blij van aandacht, een eerlijke en persoonlijke benadering? Vindt u het leuk om direct contact te hebben met de ontwerpers? Breng dan een bezoek aan ons stylingbureau en winkel aan de Zadelstraat in Utrecht en laat u adviseren en stylen door de ontwerpers. 


Wit u meer informatie over ons concept, onze creaties en filosofie? Dan kunt u dat hieronder op uw gemak lezen.

 

Wij zijn

W&G DESIGNS EN STYLING

Ons concept

INSPIREER JEZELF EN ANDEREN!

W&G designs en styling is een Nederlands modehuis en stylingbureau onder leiding van ontwerpersduo William & Glenn. Het Nederlandse modemerk brengt ​exclusieve en kleurrijke collecties voor powervrouwen, carrièrevrouwen en moderne vrouwen die van mode houden en zich durven te onderscheiden.

In het stylingbureau en conceptstore wordt u aangekleed en gestijld door de ontwerpers. Zij verkopen zelf hun bijzondere en uitgesproken creaties. De kleding bevat veel kleur en is alleen in Utrecht verkrijgbaar waardoor u echt iets bijzonders heeft.

CREATIEF & ONDERSCHEIDEND

Het Nederlandse modemerk is in 2010 opgericht en sinds 2012 is het stylingbureau en winkel gevestigd  aan de Zadelstraat in Utrecht. Het merk W&G designs is een verbinding van beiden namen. Ze zijn een echt duo, een team met twee hoofden, vol gedachten, verbeeldingskracht en creativiteit.

 

W&G is een eigenzinnig winkelconcept waarin originaliteit, creativiteit en kleur volop centraal staan. Dit leverde W&G in 2013 een landelijke nominatie op voor ''Beste Start-Up'' met uiteindelijk een 5de plaats in het klassement. Ook in 2014 werd W&G genomineerd. Dit keer voor de verkiezing van ''De gezelligste winkel in Utrecht''. Na verschillende rondes won W&G de finale.

Onze Collecties

-

Wilt u foto's bekijken van onze creaties? Wilt u informatie over onze collecties, maatvoering, stoffen waarmee we werken? Wilt u nieuwe combinaties ontdekken? Lees dan gerust verder.

 

Ook vindt u informatie over waar u de kleding kunt kopen, het prijssegment, onze fair trade producten en duurzaam ondernemen.

EVENTS

Winkelen moet leuk zijn. Om dit aan te vullen en te versterken organiseren wij verschillende evenementen zoals De W&G Collectiedagen en de W&G Terugkomdagen. Bent u nieuwsgierig wanneer deze dagen gepland staan? Of wilt u hierbij aanwezig zijn? Lees dan verder voor meer info en actuele data.

Lees verder

Exclusieve Mode

-

Bijzondere kleding waar niet iedereen in loopt. Wij kiezen bewust voor een kleinschalig en persoonlijk concept. Wilt u mooie kleding? Mode waar geen massaproducties van gemaakt is maar enkele maatseries? Mode wat alleen bij ons verkrijgbaar is? Dan is dit iets voor u.

DE W&G KLANTENMAPSERVICE

Als klant bij W&G designs mag u gebruik maken van de W&G Klantenmapservice. Voor veel klanten is dit extra fijn want elke aankoop wordt verwerkt in ons systeem zodat we altijd weten welke maat u heeft en welke creaties u van ons thuis in de kast hebt. Dat is handig met het combineren van kleding en het maken van nieuwe combinaties. Zo draagt u kleding optimaal.

Lees verder

Fair Trade

-

Wij vinden het belangrijk om rekening te houden met eerlijke producten en duurzaam ondernemen. Wij laten dan ook mensen graag kennismaken met eerlijke producten waarbij rekening gehouden is met mens en milieu. Onze kleding wordt daarom ook in Nederland ontwikkeld en vervaardigd.

KOOP EEN W&G CADEAUBON

Geef een leuk en origineel cadeau. Geef een leuke fashion- en stylingbon aan uw moeder, zus of vriendin. Of vraag het zelf cadeau voor uw verjaardag. Koop een cadeaubon en maak er ook gelijk een gezellig to-do-dingetje van door er met elkaar een gezellig dagje van te maken. Gezellig shoppen, een terrasje pakken en in Utrecht een hapje eten in 1 van de gezellige kleine straatjes of leuk aan de gracht. 

Lees verder

Kleurrijke creaties

-

W&G designs staat voor kleur. Wij vinden dat het straatbeeld van Nederland wel kleurrijker mag. Door meer kleur te dragen, kun je jezelf nog meer laten zien wie je bent. Daarom brengen wij bewust veel kleur en kleurrijke printen binnen onze collecties.

Wij durven met gerust hart te zeggen dat wij de kleurrijkste winkel van Utrecht en de omgeving zijn.

OPENINGSTIJDEN

Bent u benieuwd naar de collectie? Of wilt u gewoon even kijken? Dat is mogelijk. U kunt tijdens onze openingstijden gewoon even binnen lopen. Naast het feit dat wij als stylingbureau veel op afspraak werken, hebben wij daarnaast een winkelfunctie en is het uiteraard ook mogelijk om zonder afspraak langs te komen.

Lees verder

Route & Parkeren

-

Wat leuk dat u van plan bent om ons te bezoeken. U heeft verschillende opties met betrekking tot (openbaar) vervoer en eventueel parkeren in en rondom de stad.

 

Wij hebben de mogelijkheden en tips voor u op een rij gezet zodat uw reis naar ons aangenaam verloopt. 

STYLINGDIENSTEN

Als stylingbureau hebben wij verschillende diensten op het gebied van kledingadvies, kleuradvies en styling. Hierbij kunt u denken aan algemene stylingsessies maar ook aan zakelijke of gespecialiseerde stylingsessies. 

als u blij wordt van een persoonlijke benadering en eerlijk advies, dan is dit echt iets voor u.

Lees verder

Route & Parkeren

-

Wat leuk dat u van plan bent om ons te bezoeken. U heeft verschillende opties met betrekking tot (openbaar) vervoer en eventueel parkeren in en rondom de stad.

 

Wij hebben de mogelijkheden en tips voor u op een rij gezet zodat uw reis naar ons aangenaam verloopt.