top of page

Frisse kleuren voor de zomerFrisse kleuren voor de zomer We hebben voor dit voorjaar en zomer allemaal nieuwe creaties. Zo hebben wij bijvoorbeeld mooie blazers en broeken in een Italiaanse crêpe stoffen. Dit mooie thema hebben we in verschillende kleuren. De stoffen dragen fijn en hebben een prettig pasbereik. De stoffen zijn wat dunner waarmee ze ideaal zijn voor warmere temperaturen in het voorjaar. Ook in de zomer kun je deze artikelen goed dragen. Phoebe blazer is een mooi taille jasje in een frisse witte kleur voor het voorjaar en de zomer. Het jasje wordt open gedragen of eventueel deels gesloten met een strookje ertussen zodat de top eronder zichtbaar blijft.


Ilja broek heeft een mooie wijde flairpijp wat zorgt voor een elegante uitstraling. Durf jezelf te onderscheiden in deze kleurrijke creaties.


Pauline top is een sierlijk en elegante top. De structuurstof heeft een mooie en luxe uitstraling. De strop kan op meerdere manieren geknoopt worden. Op de foto is een het hoog geknoopt maar het kan ook lager. Er zijn meerdere creatieve mogelijkheden. In de winkel laten we dat graag aan je zien zodat je zelf kunt kijken wat voor jou de mooiste is. Verder heeft de top een 7/8ste mouw met open structuur. Daardoor is de arm wel bedekt maar zit het niet warm. Hierdoor is de top ideaal voor warmere dagen.


Doordat de broek en de blazer wit is, kun je in principe elke top eronder zetten. Je kunt het rustig houden door een uni-kleur eronder te dragen. Wil je het wat kleurrijker maken of een speelse uitstraling? Combineer het dan met en kleurrijke top. We hebben een groot aanbod met verschillende printen en kleurthema's.

Uiteraard hebben we deze creaties in verschillende kleuren en printen. Ben je benieuwd welke kleuren en printen er allemaal zijn? Ontdek het in de winkel en bekijk ze allemaal. 
Rood broekpak en print jurk
Rood broekpak en print jurk

De foto's bevatten de volgende creaties:

- Phoebe blazer, crêpe wit

- Pauline top, groen

- Ilja broek, crêpe, wit

- Tas, rood


Stylingtip: Combineer de broek en blazer met elkaar tot stijlvol broekpak. Dit kan natuurlijk in dezelfde kleur of maak geraffineerde combinaties door verschillende kleuren met elkaar te combineren. Draag je liever een jurkje? Dat kan ook! De jurk kan ook heel mooi gecombineerd worden met blazer Phoebe. Ontdek alle combinatiemogelijkheden in de winkel.

Phoebe blazer, ilja broek / pantalon wit & top groen
Phoebe blazer, ilja broek / pantalon wit & top groen

Bijzondere en kleurrijke mode. Ontdek alle creaties in Utrecht
Bijzondere en kleurrijke mode. Ontdek alle creaties in Utrecht

 

Van elke creatie zijn enkele stuks gemaakt waardoor je echt iets bijzonders hebt. Vind je de kleur of print niet zo mooi? Geen probleem! We hebben namelijk elke creatie in meerdere kleuren of printuitvoeringen. Voor iedereen is er wel iets wils.


Wij hebben een Nederlandse maatvoering van 36 t/m 44 en soms ook 34 en 46. Kom onze creaties bekijken in onze winkel en stylingbureau. Selecteer samen met de ontwerpers de mooiste creaties die passen bij jou en je persoonlijke wensen en krijg gratis kledingadvies en stylingtips.


Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Kijk voor meer informatie over onze creaties, ons concept, de gratis stylingdiensten en veel meer op; www.wgdesigns.nl

 

W&G designs | Inspireer jezelf en anderen!Comentários


Shop nu ook online

bottom of page