top of page

Heb jij de nieuwe zomercreaties al gezien?Nieuwe creaties We hebben voor dit voorjaar en zomer allemaal nieuwe creaties. Ben je op zoek naar een mooie jurk voor een bruiloft? Kleurrijke en zakelijke kleding voor je werk? Of een draagbare outfit wat je elke dag aan kan? We hebben het allemaal!


Hieronder zie je alvast enkele items uit onze nieuwe voorjaar- en zomercollectie. Kom alle creaties bekijken in onze winkel en laat je verrassen. Bekijk de creatie. Voel de stof. Spreek met de ontwerpers en hoor de gedachten achter de creaties. Proef de sfeer in ons stylingbureau en winkel. Uiteraard met een lekker kopje koffie of thee.


Pascalle jurk, print bladeren & gele tas
Pascalle jurk, print bladeren & gele tas

Uiteraard hebben we deze creaties in verschillende kleuren en printen. Ben je benieuwd welke kleuren en printen er allemaal zijn? Ontdek het in de winkel en bekijk ze allemaal. 
Kleurrijk jasje
Kleurrijk jasje

De foto's bevatten de volgende creaties:

- Pascalle, jurk, print bladeren groen

- Tas, geel

- Pauline jasje, blauw/rood/ecru

- Ingrid broek, Punta, ecru/ wit

- Hannah, top met kapmouw, jersey, print aubergine

- Esther blazer, suedine, roze


Stylingtip: Combineer uni-kleuren met kleurrijke printen voor een meer uitgesproken en speelsere look.

Broek Ingrid ecru & top Hannah print zomer
Broek Ingrid ecru & top Hannah print zomer

Bijzondere en kleurrijke mode. Ontdek alle creaties in Utrecht
Bijzondere en kleurrijke mode. Ontdek alle creaties in Utrecht

 

Van elke creatie zijn enkele stuks gemaakt waardoor je echt iets bijzonders hebt. Vind je de kleur of print niet zo mooi? Geen probleem! We hebben namelijk elke creatie in meerdere kleuren of printuitvoeringen. Voor iedereen is er wel iets wils.


Wij hebben een Nederlandse maatvoering van 36 t/m 44 en soms ook 34 en 46. Kom onze creaties bekijken in onze winkel en stylingbureau. Selecteer samen met de ontwerpers de mooiste creaties die passen bij jou en je persoonlijke wensen en krijg gratis kledingadvies en stylingtips.


Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Kijk voor meer informatie over onze creaties, ons concept, de gratis stylingdiensten en veel meer op; www.wgdesigns.nl

 

W&G designs | Inspireer jezelf en anderen!Comments


Shop nu ook online

bottom of page