top of page

Maak kennis met NinaMaak kennis met Nina Deze bijzondere creatie bestaat uit twee verschillende stoffen. De bovenkant van het truitje heeft een open en bewerkt gedeelte van een fijne stof. Dit geeft een speels en creatief effect wat heel leuk onder een jasje tot zijn recht komt. 


De rest van de top/trui is een fijn breisel wat lekker los om je lijf valt. De wat dikkere stof kriebelt niet en is lekker warm voor in de herfstperiode.

Uiteraard hebben we dit in verschillende kleuren. Ontdek het in de winkel. 


Stylingtip: Combineer het met een zwart jasje voor een stoerdere en speelse uitstraling. Door een jasje erbij te dragen komen er verschillende stoffen bij elkaar waardoor het een creatieve uitstraling krijgt.De volgende creaties staan op deze foto:

- Nina top, blauw

- Natascha jas, ileer zwart

Benieuwd naar de andere Nina kleuren? Bezoek dan onze winkel in de Zadelstraat in Utrecht.


Van elke creatie zijn enkele stuks gemaakt waardoor je echt iets bijzonders hebt. Vind je de kleur of print niet zo mooi? Geen probleem! We hebben namelijk elke creatie in meerdere kleuren of printuitvoeringen. Voor iedereen is er wel iets wils.


Wij hebben een Nederlandse maatvoering van 36 t/m 44 en soms ook 34 en 46. Kom onze creaties bekijken in onze winkel en stylingbureau. Selecteer samen met de ontwerpers de mooiste creaties die passen bij jou en je persoonlijke wensen en krijg gratis kledingadvies en stylingtips.


Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Kijk voor meer informatie over onze creaties, ons concept, de gratis stylingdiensten en veel meer op; www.wgdesigns.nl


 

W&G designs | Inspireer jezelf en anderen!

Bezoek ons stylingbureau en winkel aan de Zadelstraat in Utrecht
Bezoek ons stylingbureau en winkel aan de Zadelstraat in Utrecht

Maak een stylingafspraak en selecteer samen met de ontwerpers de mooiste creaties voor jou
Maak een stylingafspraak en selecteer samen met de ontwerpers de mooiste creaties voor jou

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Shop nu ook online

bottom of page