top of page

Maak kennis met RelindaMaak kennis met Relinda

Top Relinda is een zomerse top met mooie uitgesproken mouwen. De mouwen hebben een speelse uitstraling en geven het topje een speciale look. De mouwen zijn luchtig waarmee het ideaal is voor de warmere dagen. Wil je je armen gedeeltelijk bedekken zonder dat het te warm zit? Dan is deze top zeker iets voor jou.


Ingrid broek heeft een vrolijke print met veel kleur. De kleuren zijn allemaal verschillende streepjes die met elkaar een veer vormen. De katoenen broek heeft een mooie aangesloten sigarettenpijp wat zorgt voor een moderne uitstraling. Durf jezelf te onderscheiden in deze kleurrijke creaties.

Uiteraard hebben we deze creaties in verschillende kleuren en printen. Ben je benieuwd welke kleuren en printen er allemaal zijn? Ontdek het in de winkel en bekijk ze allemaal. 

De foto's bevatten de volgende creaties:

- Relinda top, groen

- Ingrid, broek, print veer wit


Stylingtip: Er is ook een blazer in dezelfde stf als de broek. Combineer de broek en blazer met elkaar tot stijlvol broekpak. Dit kan natuurlijk in dezelfde kleur of maak geraffineerde combinaties door verschillende kleuren met elkaar te combineren. Ontdek alle combinatiemogelijkheden in de winkel.

 

Van elke creatie zijn enkele stuks gemaakt waardoor je echt iets bijzonders hebt. Vind je de kleur of print niet zo mooi? Geen probleem! We hebben namelijk elke creatie in meerdere kleuren of printuitvoeringen. Voor iedereen is er wel iets wils.


Wij hebben een Nederlandse maatvoering van 36 t/m 44 en soms ook 34 en 46. Kom onze creaties bekijken in onze winkel en stylingbureau. Selecteer samen met de ontwerpers de mooiste creaties die passen bij jou en je persoonlijke wensen en krijg gratis kledingadvies en stylingtips.


Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Kijk voor meer informatie over onze creaties, ons concept, de gratis stylingdiensten en veel meer op; www.wgdesigns.nl

 

W&G designs | Inspireer jezelf en anderen!