top of page

Plakt je panty aan je jurk? Dit is hoe je het voorkomt.

Je kent het waarschijnlijk wel. Je hebt een mooie jurk gekocht voor een bruiloft, een feest of voor je werk. Je bent heel blij met je nieuwste aanwinst. Maar dan komt het volgende; de panty's...


Welke panty moet ik nemen bij mijn jurk? Er zijn zoveel verschillende panty's. Welke kleur? Welke dikte? Als je hier dan uiteindelijk een keuze in hebt gemaakt, kom je erachter dat de panty plakt aan je jurk. Wat nu?


Het komt vaak voor, dus je bent dan ook niet de enige bij wie het gebeurd. Vaak heeft het te maken met droogte of met wrijving. Gelukkig is het op te lossen en zijn er verschillende manieren waar je uit kan kiezen.


Plakt je panty aan je jurk? Dit is hoe je het voorkomt.
Plakt je panty aan je jurk? Dit is hoe je het voorkomt.

We hebben ze hieronder voor jou op een rijtje gezet. 9 tips die jou kunnen helpen. Probeer de verschillende oplossingen uit. Misschien werkt de 1 wel en andere niet. Ontdek het zelf.


1. Hydrateer je huid; een goed begin is het halve werk. Smeer je huid in met een beetje hydraterende bodylotion, dat voorkomt dat je huid statisch geladen wordt. Dit kan ook doorwerken op je panty's. Deze oplossing werkt ook handig als je een jurk draagt zonder panty en als het op je been blijft plakken.


2. Azijn; was je panty in een waszak in de wasmachine met een scheut azijn. Door het met azijn te wassen zorg je ervoor dat de panty preventief ontladen wordt. Het is heel belangrijk om je panty na 1 keer dragen te wassen.


3. De vriezer; stop je panty even in de vriezer. Door de panty is de vriezer te doen zorg je er voor dat de statische lading verminderd. Een ander voordeel is dat je panty's ook langer mee gaan. Dat is mooi meegenomen. Een half uurtje is al voldoende maar langer mag ook.


Tekst gaat verder onder de afbeelding

Philene jurk/galajurk, groene structuurstof
Philene jurk/galajurk, groene structuurstof
Ben je op zoek naar een mooie jurk voor een gelegenheid? Of wil je een draagbare jurk die je elke dag kan aantrekken maar die wel bijzonder en origineel is? We hebben verschillende creaties uit ons atelier voor diverse gelegenheden.


4. Wasverzachter; spray wasverzachter op je outfit. Normaal zijn wij niet zo dol op wasverzachters omdat het de vezels van kleding kan aantasten. Dat vinden wij zonde van mooie creaties. Bij een panty is dit anders. Vul een plantenspray met een bodempje wasverzachter (10%) en vul de rest aan met water (90%). Spray de panty in met de mix en geniet van het bijkomende voordeel dat de panty ook lekker ruikt.


Gloria jurk; zwart/blauw & Gladys blazer; zwart.
Gloria jurk; zwart/blauw & Gladys blazer; zwart.

5. Skip de wasdroger; het klinkt heel logisch maar toch noemen we het even. Deze hoort toch wel in het rijtje thuis. Als er iets is waar je kleding statisch van wordt, dan is het wel de wasdroger. Laat je kleding gewoon lekker over een wasrekje drogen: scheelt meteen weer op je energierekening.


6. Droogtrommeldoekje; wrijf met een antistatisch droogtrommeldoekje over je statische panty en eventueel ook over je jurk. Zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Als je dit goed doet, dan zou de statische lading overgebracht moeten zijn op het doekje.


7. Haarlak; trek de panty aan en spray een dun laagje op je panty. Houd hierbij een afstand van circa dertig centimeter (ongeveer een armlengte). Het is niet de

bedoeling je kleding net zo hard als je haar

te krijgen dus spray voorzichtig.Tekst gaat verder onder de afbeelding

Plakt je panty aan je jurk? Dit is hoe je het voorkomt.
Plakt je panty aan je jurk? Dit is hoe je het voorkomt.

8. Metalen voorwerp; Vlak voordat je de panty aandoet, haal je een niet scherp metalen voorwerp door de binnenkant van je panty. Het metaal ontlaadt, de statische lading wordt minder.


9. Handcrème; ja, je leest het goed. Waar handcrème al niet goed voor is. Het zorgt er namelijk voor dat de panty niet meer statisch is. Hoe pak je dit aan? Trek de panty aan. Daarna doe je wat handcrème op je handen en verdeel het over je handpalmen. Daarna dep je het voorzichtig op je panty.


Bezoek onze winkel en bekijk onze creaties. We staan als ontwerper zelf in de winkel zodat we je goed kunnen adviseren wat bij je past en wat mooi bij jou staat.
 

Van elke creatie zijn enkele stuks gemaakt waardoor je echt iets bijzonders hebt. Vind je de kleur of print niet zo mooi? Geen probleem! We hebben namelijk elke creatie in meerdere kleuren of printuitvoeringen. Voor iedereen is er wel iets wils.


Wij hebben een Nederlandse maatvoering van 36 t/m 44 en soms ook 34 en 46. Kom onze creaties bekijken in onze winkel en stylingbureau. Selecteer samen met de ontwerpers de mooiste creaties die passen bij jou en je persoonlijke wensen en krijg gratis kledingadvies en stylingtips.


Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Kijk voor meer informatie over onze creaties, ons concept, de gratis stylingdiensten en veel meer op; www.wgdesigns.nl

 

W&G designs | Inspireer jezelf en anderen!Comments


Shop nu ook online

bottom of page