top of page

W&G designs heeft nu ook kleurrijke pumps


Kleurrijke collectie pumps bij W&G designs in Utrecht
Kleurrijke collectie pumps bij W&G designs in Utrecht

Maak kennis met de kleurrijke pumps Bij een mooie creatie van W&G designs en styling hoort een mooie schoen die past bij de outfit. Maak je outfit daarom compleet met deze kleurrijke pumps.


We hebben daarom ook mooie kleurrijke pumps in onze winkel die passen bij onze creaties. Wil je liever geen kleur? Dat is geen probleem. We hebben namelijk ook zwart als basiskleur of een mooie lichtgrijze kleur.

Gele pump met stevige en brede hak.
Gele pump met stevige en brede hak.

We hebben verschillende modellen in diverse kleuren. Elk model heeft een andere hak. De 1 is wat steviger en breder. De ander is iets smaller en stijlvoller. Weer een ander model is iets lager. Kortom; voor ieder wat wils.


Ben je benieuwd welke kleuren er zijn? Ontdek het in de winkel en bekijk ze allemaal!Bij een mooie creaties van W&G hoor een mooie schoen

Elegante rode pump met mooie hak
Elegante rode pump met mooie hak

Elegante en mooie lichtgrijze pump.
Elegante en mooie lichtgrijze pump.

 

Van elke creatie zijn enkele stuks gemaakt waardoor je echt iets bijzonders hebt. Vind je de kleur of print niet zo mooi? Geen probleem! We hebben namelijk elke creatie in meerdere kleuren of printuitvoeringen. Voor iedereen is er wel iets wils.


Wij hebben een Nederlandse maatvoering van 36 t/m 44 en soms ook 34 en 46. Kom onze creaties bekijken in onze winkel en stylingbureau. Selecteer samen met de ontwerpers de mooiste creaties die passen bij jou en je persoonlijke wensen en krijg gratis kledingadvies en stylingtips.


Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Kijk voor meer informatie over onze creaties, ons concept, de gratis stylingdiensten en veel meer op; www.wgdesigns.nl

 

W&G designs | Inspireer jezelf en anderen!Comments


Shop nu ook online

bottom of page