top of page
print blad blauw vierkant.jpg

THE PRINT COLLECTION

 DURF JEZELF TE LATEN ZIEN 

 

 HET CONCEPT  NEDERLANDS MODEHUIS  

INSPIREER JEZELF EN ANDEREN!

 

Houd je van kleur en draag je liever geen zwart? Houd je van een vrolijke uitstraling en kleurrijke patronen? Wil je originele kleding? Dan ben je bij W&G designs en styling ook op het juiste adres.

 

Binnen ons kleurrijke concept hebben wij veel creaties in mooie printen. Om onze creaties speciaal te maken werken we vaak met uitgesproken grafische printen. Kledingstukken met print bevatten meerdere kleuren en zijn daarmee vaak oneindig te combineren met andere kledingstukken uit jouw garderobe. Door de print elke seizoen met andere kleuren te combineren, kunnen veel printen het hele jaar gedragen worden en heeft het elke keer een andere uitstraling. 

Printen geven een extra uitgesproken en originele uitstraling aan jouw outfit. Daarnaast kan een print heel goed ingezet worden om de aandacht te verleggen of juist  om accent te leggen op een gedeelte van je outfit of op bepaalde lichaamsdelen.

Bekijk hieronder enkele creaties van The Print Collection. In onze winkel kunt u alle creaties bekijken, voelen en doorpassen.

 BESTSELLERS 

Musthaves creaties in print

Selecteer elke dag een nieuwe creatie waarin jij kan stralen en waarin jij jezelf mag laten zien.

MODE MET EEN VISIE

DUURZAAM | EERLIJK | INSPIREREND | KLEURRIJK | ORIGINEEL

 Bezoek de winkel 
 Zadelstraat 24 
 3511 LV Utrecht