Onderscheid uzelf met kleur

Door onze Fair Trade producten willen wij laten zien dat maatschappelijk verantwoord ondernemen ook in Nederland mogelijk is zonder dat er torenhoge prijzen doorberekend worden aan Nederlandse consumenten. Hiermee houden we rekening met de portemonnee van de consument. Zeker in het huidige economische klimaat wordt dit zeer gewaardeerd.

 

Inspireer uzelf en anderen!

W&G - colorful creations

Faire trade

 

W&G designs en styling vindt het heel belangrijk om rekening te houden met Fair Trade en duurzaam ondernemen. Kortom; mens en milieu staat hoog op onze agenda. Onze doelstelling is consumenten kennis te laten maken met eerlijke producten waar aandacht is besteed aan zowel de wensen van de consument als de arbeidsomstandigheden van de arbeiders.

 

Door onze Nederlandse productie is er geen sprake van ´Bangladesh praktijken´ met slechte arbeidsomstandigheden, dwangarbeid of kinderarbeid. De arbeiders die werken aan de W&G collecties hebben goede arbeidsomstandigheden. Concreet betekend dit dat zij normale lonen, arbeidsrechten en vooral ook plezier in hun werk hebben.

 

Onze doelstelling is concumenten kennis te laten maken met eerlijke producten

Fair Trade, kwaliteit, exclusief en evengoed betaalbaar in het middensegment  

Koop bewust:

zeg nee tegen gevaarlijke werkomstandigheden, kinderarbeid & dwangarbeid

Daarnaast streven wij bij onszelf, onze leveranciers en partners naar een hoog kwaliteitsniveau met betrekking tot het selecteren en ontwerpen van onze stoffen en andere materialen.

 

Wij streven er ook naar dat alles voldoet aan zo goed mogelijke duurzaamheidcondities.